Şimdi Ara

2016 LYS fizigin cok da zor olmamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kendi dusuncem sinavin cokda zor olmadigi yonundedir. Bence 2016 lys cok eleyici bir sinavdi cok zor bir sinav degildi.
    Onemli olan o aradaki cizgiyi gorebilmek, adam sana bir soruda hem potansiyel enerjiyi, yay enerjisini vs. Boyle dunya islem, formul kullanacagin bir soru sorsa evet zor dersin, 5 dakikani calicak soruya evet zor dersin ancak gecen seneki sorulara baktiginizda; surekli bir tereddute dusurme, iki sik arasinda kalma, ulan buda varmiydi diye dusunceye sokma filan bunlar hep eleyici soru oluyor zor olmuyor.

Benim temellim insallah gecen seneki gibi bir sinav gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Knk inşallah ta*sak geciyondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlayın
  • Zor degildi tarzi degisikti netleri dusurdu bu da zor diyen de yok yoksa fotonun her durumda karsit parcacik olusturup olusturmamasinin ne zorlugu var fizik diye gidip mekanikleri elektrik manyetizmalari calisip bu tarz 7 8 tane soru gelmesi olayi

• fende zorluk öyle olur zaten başka nasıl olcakki
  • haklısın aslında dediğin gibi zor değil ama olay şu adamlar öyle bir şey getiriyorlar ki atıyorum bundan önce fizik kitapları nasıldı yoruma dayalı mıydı değildi adamlar seviyeyi ve mantığını değiştirdi sınavın sözel ağırlıklıya döndürdüler yayınlarda soru havuzlarını değiştirdi olay bu. mesela şu lys mattaki kaç polinom yazılır sorusuna rastlamadım belki fazla soru çözmemişimdir ama denemelerde falan gelmedi hiç bunları falan ekliyorlar sürekli yenilik getirmeye çalışıyorlar bence zatende sadece özgün soru sormalılar sınavda her sene farklı ve düşünmeye yönelik sorular çıkmalı ve çocuklar bu yönde eğitilmeli şahsen kendimi hala başarılı olarak görmüyorum eksik bir kısmım var çünkü bunu tamamlamam lazım hayatta başarılı olmak için ve türkiyede gençlerin sorumluluk alıp ülkelerini temsil edebilmesi için evet böyle 200-300 kişi çıkar türkiyede doğrudur onlarda yollarını bulmuştur zaten yolları kayıp olan gençlere yol gösterilmeli diye düşünüyorum. Evet foton var nedir bu foton çocuğun aklında bir şey uyanmalı elektrik diyince bir devreyi yapabilmeli bunun üzerinde oynamalı ya bırakıcan vericen ampülü çocuğa oynuyacak arkadaş :D konu biraz yoldan saptı ama burada kesiyorum :P

• oguz020 kullanıcısına yanıt
    Hocam duruma göre fazla iyimsersin

Oradaki adamlarin olayi senin dediklerin degil sagdan soldan araya tanidiklari sokusturmak

En azindan bir kisminin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor ve gereksiz soru arasındaki farkı bilmiyorsun 123412330214123041923041293409120 sayısının %10 unun 3/4 katının 8 eksiğinin kökünün yaklaşık değeri F alınır ise kütlesi 4.89456465136 olan cismin ivmesi yaklaşık olarak nedir şimdi bu soru zormu aptalca mı yoksa
  • Zorluk kavramı çok uğraşmak mı yoksa seni adın gibi bildiğin konuda bile ikileme sokup yanlış yapmana neden olmak mı? Bence ikincisi..

• ekşi sözlük mü bura krdş
  • Bu seneki bütün kitaplarda o sınavın sorularının benzerleri vardı o yüzden zor gelmiyor şimdi
  • hı hı aynen zor değildi 10 net yetti di mi sana

• BloodOnMyName B kullanıcısına yanıt
    yılda kaç kişiyi sokuyorlardır öyle biliyor musun ? :D
    Hakedenlerin hakkini yemeye yetecek kadar

• BloodOnMyName B kullanıcısına yanıt
    ya siyaset olmasında ne zaman hukuktan uzaklaşılırsa bunlar olur doğaldır. teokrasiye dayalı devlet yönetilirse insanların vicdanı duyguları vs kullanılır yapılacak bir şey yok çalışacaksın eşşek gibi bir şeyleri değiştirmek için mecburuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodOnMyName

Hakedenlerin hakkini yemeye yetecek kadar

babam milletvekili değil ne yapayım babamı mı döveyim
    Ben de en basta onu dedim zaten hocam

• temellin mi
  • Fen öyledir 1 kere baktın mı kolay gelir.İlk defa görmediğindendir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.