Şimdi Ara

2016 GATA İSTEYENLER ( ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle olsun istemiyorum ama sıralamam o civarlarda olursa tercihimdir
  • Var kardes

• YIL OLMUŞ 2016 HALA GATA İSTEYEN VAR

ÇÖP

• Ygs nasıl senin

• captain orta kapı kullanıcısına yanıt
    Tus basarısı yüksek olan bir yer ayrıca askerliği sevenler için cok cazip inş bende gidiceğim.

• yaz yaz yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 30 bin arası senin

• Bilemiyorum tam inş olur.

• Millikan kullanıcısına yanıt
    Vucutlar fit mi sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

Tus basarısı yüksek olan bir yer ayrıca askerliği sevenler için cok cazip inş bende gidiceğim.

Tusun fakulteyle bi alakasi yokki istersen hacettepede ol ama hacettepe neden tusta basarili dersen tamamiyla ogrenci profiliyle alakali ama bunlari simdiden dusunme bence daha yuksek hedefler koy

• Arkadaşlar gatayla ilgili sorularınız varsa mesaj atabilirsiniz

• Millikan kullanıcısına yanıt
    kardeş gatada direk doğuya atanma olduğundan ve askeriyenin doğudaki durumu belli olduğundan dolayı gerçekten çok çalışıyorlar yani tus başarısı okuldan kaynaklanmıyor orada öğrenciler doğuya atanmak istemiyorlar direk uzmanlık okuma derdindeler 2 tane giden arkadaşım var ben 2014 mezunuyum bu arada
  • Reflexy R kullanıcısına yanıt
    Haklısınız öğrenciyle alakalı işte o tempo bence başarıya götürüyor öğrencileri.

Hocam tustan ne kadar yuksek alsanda 2 yada 3 sene dogu gorevi kesin oluyor diye biliyorum. Ama dogru olmama ihtimalide var.

• Yaz beni de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam benim bildiğim Tus a 2 sene çalışmadan girrmiyorlar. Onun için doğu görevi kesin oluyor. Gerçi kurada çektiğin komutanlığa da bağlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hevesinizi kırmak istemem fakat 4 sene önce gatadan elenmiş biri olarak şunu söyleyeyim.O sene toplam 180-190 ya da daha fazla kişiydik.Yanlış hatırlamıyorsam bunlardan 100'e yakını(belki daha fazlası) elenmişti.Beni 7 yerden elediler.Fakat kesinlikle adil bir eleme olmadı.Hatta şu kadarını söyliyeyim.İçeride hiç bilmediğiniz olaylar dönüyor tercih edecekler ona göre etsin.Hayatımda basit hastalıklar dışında hastaneye gitmemiş bana 7 yerden sıkıntı çıkardılar.Gözüme retinal dejenerasyon tanısı koydular.Ardından içeriden tanıdığım tabip kıd. yzbş. bir abim beni yarbay göz hekimine gösterdi.Adamın bana dediği şuydu:"Kardeş seni biçmişler!"Hatta bu abim bana şunu dedi:"Sen türkiye 1. si olsan da buraya giremezsin.Çünkü listede ismin yok."Ben daha sonra itiraz ettim.En son da hakem hastaneden onay çıkmayınca yaklaşık 15-20 günüm orada rezil gibi geçti.Mahkemeye gidecektim fakat uzatmak istemedim.

O yüzden iyi düşünün derim ve kesinlikle alt tercihiniz olsun.Elenirseniz oraya gidersiniz.

Saygılar

• stop_mf kullanıcısına yanıt
    kardeş senin nick bir yerlerden tanıdık geliyor geçen sene açılan gata konularında da görmüştüm sanki seni

neyse konuya geçeyim şu dünyada gerçekten kimse bana gataya alımlarda torpil döndüğünü kabul ettiremez öyle olsa torpilin kralı bende olurdu çünkü.benim eylül ayında sinüslerime yakın bir yerde kist oluşumu saptandı.haziran-temmuz aylarında tekrar kontole gitmem gerekecek.kötüye giderse ameliyat olmak zorundayım.bunu oradaki komutanlardan birine sorduk aldığıö cevap çok kesindi araya kimi soksam yinede karar değişmez bu saatten sonra.

yani beni bile ufak bi cerrahi operasyondan eleyebiliyolarsa girmeyi düşünen arkadaşlar kendilerine dikkat etsin

• Gata'nın yanında oturuyorum, gata'da tıp okuyan çok fazla arkadaşım var; öğrenmek istediğiniz her konuda yardımcı olabilirim mesaj yeterli..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.