Şimdi Ara

2016 BMW 520i Ayıplı Araç Satışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016 yılında Antalya Kosifler Oto A.Ş.den almış olduğumuz aracı dönüşlerde kontrolü kaybettiği ve yolda durmadığı için servise götürdüğümüz halde çözüm bulamamışlardı. Halbu ki çözüm çok basitmiş, üretim aşamasında aracımıza arka viraj denge çubuğu, z rot kolları ve kapaklarını takmamışlar. Şans eseri bu parçaların takılmadığını fakat şase verip sorgulattığımızda araca takılmış olarak çıktığını gördük. Olayı Kosiflere ve bugün de Borusana şikayet olarak mail yoluyla bildirdik. Dönüş oldu mu diye sorarsanız olmadı, küçük bir geri dönüş maili, sizi aradık ama ulaşamadık. Bu mudur arkadaş markanızın arkasında duruşunuz? Tamam üreten siz değilsiniz Almanya ama aracın arkasında hiç mi durulmaz? Nasıl akla mantığa hizmettir? Bu araç fabrikadan çıkarken hiç mi kontrol etmezsiniz? Küllük değil ki atlayasın? Hadi farketmedin çıkışını yaptın, bizde aldık kullandık. Ya kaza yapsaydık? Kaç BMW alan aracı lifte kaldırıp arka viraj denge çubuğuna bakmıştır? Markanıza güvenip bu araçları kullanıyoruz, kendi canımız yetmiyor çocuklarımızı bindiriyoruz.

    En kısa zamanda olayı rapor altına alıp Almanyaya bildirmek üzere olayın takipçisi olacağız. İnsana en çok dokunan servis bakımlarını euro üzerinden hesaplayıp tahsil etmek güzel ama kendi hataları olduğu halde oluşan ayıbı çözmeye çalışmamaları.

    Bu araçla kaza yapmış olsaydık sonuçlarını düşünebiliyormusunuz? BMW gibi bir marka bu hatayı nasıl yapar?

    Not: Bu bahsi geçen parçalar aracımızda mevcut değildir, montaj yapılması gereken bölümler tertemiz fabrika boyası dahi bozulmamıştır. Yani sonradan sökülme ihtimalini akla getirmeyecek kadar tertemizdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Son durum nedir?
  • Dönüşlerde araç nasıl tepki ceriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.