1) haber almak ıcın memurlar nete nasıl uye olabılırım cepe mesaj gelsın buraya konu acarız 2) ogretmenlıkte 40 yas sınırı vardı,bu memurluk tercıhte yas sınırı kac 3) mesela bır ili yazdık atandık ama gitmedik,yada gittik beğenmedik istifamı etcez sonra yine atama yapabılıyormuyuz
baris195
kullanıcısına yanıt
Yaş sınırı yok. Atanıp gitmezsen 1 sene boyunca memur olamazsın.
1) mesela bir ile atandık,emekli olana dek ordamı kalıyoruz başka ile atanabiliyormuyuz,mesela enggelli yakını olsak yada başka ilde evimiz olsa şartları nedir
2) herhangibir önlisans mezunu olarak şöför yada hizmetli olanları yazmadım,daha çok lise mezunu olanlara göre mezlekti biraz düşük geldi sanki
3) acaba maaşlar ne kadar oluyor cumartesi pazar tatil oluyormu,yani öğretmen olanlar devlet memurdan dahamı iyi oluyor 1.ci derece en yüsek,10 cu derece en düşük değilmi
4) apron memuru ne iş yapar,köprü operatörü ne iş yapar,ambar memuru ne iş yapar,giden bilen varmı
bide sicil tamamen temiz istenmiş,her yerde 7225 sicil temiz olcak yazılmış yani 1 ay bile ceza alan yazamıyormu mesela diyelim
önlisasnlar söfor hızmetlı oluyorsa lise mezunları ne iş yapıyor
birde 4 yıllık mezunler ne iş yapar kpss ile
Tercih yapsam ve memurluğu kazansam dondurabiliyor muyum? Ygs/Lys'ye hazırlanacağım çünkü?
Hannibal96
kullanıcısına yanıt
Maalesef öyle birşey yok. Atamanın sana tebliğ tarihinden sonra aynı şehirde isen ertesi gün, farklı şehirde isen 15 gün içersinde işbaşı yapmak zorundasın. Aksi takdirde ataman iptal edilir ve 1 sene boyunca memur olma hakkın elinden alınır.
selamün aleyküm kardeşler ben lisans mezunu olarak başvuracağım, 2 yıl bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları + 2 yıl işletme açıktan olarak 4 yıllık eğitimi tamamlanmış olarak, işletme diplamam var. Yani öğrenim kodu 4431 olan bana uyuyor dimi? bu nitelik kodu 6229- M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Uygulamalı Muhasebe Sertifikası Sahibi Olmak--- bu niteliği, benim 2 yıllık okumuş olduğum bilgisayarlı muhasebe bölümü ile temin etmiş sayılıyormuyum? bu tablo 3 deki, sınıf ve kadro derece neyi ifade ediyor? teşekkürler....
Beyler bu tablodan kaç kişi alındığını nasıl anlıyosunuz mesela toplamda kaç mühendis alınacak kaç hemşire alınacak yazan bi yer var mı(resmi kaynak olarak)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme