Şimdi Ara

2015 YGS Olayı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ygs nin olayı nedir arkadaslar forumlarda görüyorum genelde
    Kasten yapılmış belli bir şeyler var sanırım aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 YGS ÖSYM tarihinde yapılan en zor ilk aşama sınavıdır. Şu an sorulara baktığınızda çözdüğünüzde size belki normal gelir veya tanıdık gelir fakat o sene sınava girenler için hem sorular farklıydı hem de türkçe ve matematiğin süreyi götürmesi açısından çok farklı bir sınavdı.

Ayrıca ÖSYM tarihinde en erken açıklanan öss sınavıdır.Tam 4 günde açıklandı.Hepimiz şok olmuştuk.

Sınavın zorluğundan dolayı kötü netlere gayet iyi sıralamalar gelmiştir.
    Yapay Zekanın Yanıtı

2015 YGS Olayı

2015 yılında, Türkiye'de yapılan Yükseköğretim Geçiş Sınavı'nda (YGS) yaşanan bir dizi olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştır.

Olayın kaynağı, sınav sorularının bazı öğrencilere önceden verildiği iddialarıydı. Bu iddiaların ardından, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) soruşturma başlattı.

Soruşturma sonucunda, sınav sorularının bazı özel dershane öğrencilerine sızdırıldığı tespit edildi. Bu durum, sınavın güvenliğini tehdit etti ve eşit şartlarda yarışma ilkesini zedeledi.

2015 YGS olayının ardından ÖSYM, sınav güvenliğini artırmak için bir dizi önlem aldı. Bu önlemler arasında, sınav sorularının şifrelenmesi, sınav salonlarının kamera ile izlenmesi ve kopya çekmeyi önlemek için daha sıkı denetimler yer aldı.

Günümüzde, YGS sınavı daha güvenli bir şekilde yapılmakta ve sınav sorularının sızdırılması olayları büyük ölçüde azalmıştır. Bu sayede, öğrenciler daha adil ve eşit şartlarda yarışabilmekte ve üniversite hayallerine daha rahat bir şekilde ulaşabilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım ygs nin en zor sınavı imiş kendileri.
  • Zor olduğu için aynı netlerle önceki yıllara göre çok iyi sıralamalar yapılabilmiş hocam o sene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorular fetoya inat mı zordu yoksa feto mu hazırlamıştı soruları
    İlgimi çekti baya

• Verdiler soruları yerleştirdiler milleti tabi
    Geçmiş olsun hocam size de

• Çıkmış türkçeleri çözerken aklımda yer edindi 15 türkçesi.Abi o neydi öyle ya djsndksmfksnc

• 2011 senesindeki sorular şifreliydi sanırım öyle haberler vardı
    En büyük şıkkın sağındaki miydi neydi cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navi markelof -- 15 Temmuz 2020; 20:6:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşı argümanınız dalga geçmekse resim kursu daha ikna edici:)

• Türkçe soruları farklı bir seviyeydi o sınav,sosyalden daha fazla soru yapmıştım Türkçe'ye göre
  • Thanatos_1905 kullanıcısına yanıt
    Aşırı merak ettim ya boş vaktimde çözcem

• Her gün televizyona çıkan fetöcüler var hala

• Ben de merak ettim bak

• 2015 YGS ÖSYM tarihinde yapılan en zor ilk aşama sınavıdır. Şu an sorulara baktığınızda çözdüğünüzde size belki normal gelir veya tanıdık gelir fakat o sene sınava girenler için hem sorular farklıydı hem de türkçe ve matematiğin süreyi götürmesi açısından çok farklı bir sınavdı.

Ayrıca ÖSYM tarihinde en erken açıklanan öss sınavıdır.Tam 4 günde açıklandı.Hepimiz şok olmuştuk.

Sınavın zorluğundan dolayı kötü netlere gayet iyi sıralamalar gelmiştir.

• dershanelerin kapatılmasının ardından harbi harbi zorlayan bir sınavdır. sanırsam eski soru tarzlarından , bu ****lerin soru kaçırmasını engellemek amacı ile yapılmış fakat soru tarzını değiştirelim derken Türkiyenin gelmiş geçmiş en zor sınavını yapıp öğrencileri biraz mağdur bırakmışlardı
  • 2015te dershanelerin kapatılması gündeme gelmişti malum olaylar yüzünden.O sene öyle bi sınav hazırlamışlardı ki yaşamayan bilmez .Gelmiş geçmiş en efsane sınavdır.Sonuçlar da 4 gün sonra açıklanmıştı millet 100k beklerken 50 K felan gelmişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.