Şimdi Ara

2015 YGS netlerim yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon boyunca kaynak kitaplardan bu soruların yakın kalıplarını gördük fakat sonuç hüsran. 2015 in çıkmış sorularını çözeyim dedim deneme usulü,

Türkçe

30 Doğru
    9 Yanlış
    1 boş

Sosyal

31 Doğru
    6 Yanlış
    3 Boş
    (4 yanlış ve 3 boş coğrafyadan, 1 yanlış din 1 de felsefe)

Matematik

9 doğru
    1 yanlış
    30 boş

Fen

0 doğru
    0 yanlış
    40 boş

Sezon boyu kaynak kitaplardan kalıpları görmeme rağmen özellikle Türkçe ve coğrafya niye böyle oldu anlamadım? bence coğrafya Türkçeden daha zormuş, Coğrafyadan 40 soru çıksa heralde 14-15 neti anca görürüm.

Matematik ise ilginçtir genel ortalamamın üstüne çıktı, umarım bu yıl da böyle gelir matematik soruları fakat Türkçe ve özellikle ama özellikle Coğrafyadan korkuyorum,. Coğrafya bilgi sorularının azalıp yorum ve okuduğunu anlama üzerine gelen soruların çoğaldığı bir coğrafya sınavı ne mübarek bir sınavdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sözel misin ?
  • Eşit ağırlık Fakat hedefim tm 3 ilk 35K olduğu için eh işte diyorum, edebiyattan +50i görürsem matematik ayıbını az da olsa kapatırım. Ygs den 10 lys den 10 net matematik yapsam olay bitiyor fakat yapmak mesele.. Şu coğrafyanın eşit ağırlıkta ne işi var anasını satayım? Bildiğin sayısal fen ders aslında, yok kayaç türleri yok kimyasal fiziksel bilmem ne yok saat hesaplamaları bilmem ne açıları güneşin kütlesi vb.vb böyle bir doğa dersi nasıl fen grubunda olmuyor anlamak güç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 5 Mart 2016; 0:50:16 >
  • Hocam güneşin kütlesi nerden geldi

• dostum bence sıkıntı sende degil coğrafyada .Geçen sene denemelerde e iyi yaptığım ders coğrafyaydı yani 1 yanlış cıksa şoka giriyodum o derece sınavda ne gelsin istersin TAMI TAMINA 5 Yanlış . Geçenlerde yine baktım sorulara kitaptan bakıp konuyu iyice öğreneyim diye bi baktım konu kitapta yok misal DAYK sorusu(bizim hocanın ağzından böyle bir isim çıkmadı ) misal KANAL sorusu (hangi ülke kanaldan kazanc saglamaz) misal şu GÖÇ soruları aç kolay kolay bulamazsın yani bunları kitaplarda kesinlikle genel kültür sorusu gibiydiler mesela cevabı Hammade olan soru herkesi yanıltmıştı hangi kitapta yazıyor çıksın göstersin biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukisteyenmezun06 -- 5 Mart 2016; 1:00:54 >
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    eskiden coğrafyanın sayısala geçme muhabbeti vardı harbidn biyolojiye göre daha sayısal zeka istiyor doğru. öyle bir edebiyatla ilk 10k bile olur hocam
  • Coğrafyaya istediğimiz kadar çalışalım genel kultur yoksa full imkansız malesef. Geçen sene yarısı genel kultur gelmiş. Sanki kim milyoner olmak ister e çıktik anasını satayim ne bileyim ben daykı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 20 net
    6 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.