Şimdi Ara

2015 ygs matematikin 2010-2014 ile kıyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sınavdan çıktık ve bence en zoru 2015. Kolay diyenler de çıktı ama diğer yıllarla kıyaslanınca en zoru buydu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2010-2011-2012-2013 sorularını kitapçık halinde deneme şeklinde çözdüm,dershanede bir deneme olduktan sonra öğleden sonra yorgun kafayla çözmemize rağmen çok kolay geliyordu ama tr ve sosyalde bir değişme olmamış sanki,ben geçmiş yıllardaki trleri ve sosları da saçma buluyorum açıkçası ama önceki yıllar mat ve feni kolay sorarak dengelemişler bu sene mat zordu bence,fen de kolay gözüküyodu ama arada inceden inceden soktular açıklanınca şaşırıcaz.
  • Hepsini çözdün en zoru 2015'ti. 2014 çok kekti. 2013 yine iyiydi ama bu sene zorlamışlar. Özellikle ben geçen sene çok ciddi 0 olan geometrim(iç çarpım formülünü falan bilmiyordum) ile bütün senelerin ygs geometrilerinde sadece 1 boş geri kalan hepsini doğru yaptım çok kolaydı ama bu sene geometri yine zordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.