Şimdi Ara

2015 YGS - 2016 YGS karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınavların ikisine de girmiş birisi olarak söylüyorum kesinlikle 2016 ygs'yi 2015 ile kıyaslamayın alınıp gücenmeyin ama arada bariz fark var "yha sadece türkçe biraz daha kolaydı" demeyin biraz daha değil bin kat daha kolaydı ve sınavda puanı tm olarak söylüyorum en çok türkçe getirir moraliniz bozulmasın ama hukuk öğrencisiyim bu yıl sınava ciddi anlamda son anda kaydolup hiç çalışmadan dalgasına girdim ve geçen yıldan 20 net fazlam var bu sınava çok kolay da demiyorum ama asla 2015 gibi olamaz onu önce bi kavrayın benim tahminim 2014-2013 gibi olur ya da 2014ten bi tık daha iyi gelebilir sıralamalar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir kıyas yapan yoktur diye düşünüyorum. Hatta 2014'le kıyas etmekten bile çekiniyorum, bayağı bayağı kolaydı bu seneki sınav 2014'ten.
  • 2014'e girmedim 2015te çok stres yaptım belki o yüzden sınavı batırmış olabilirim ama 2016 ygs sınavı ciddi anlamda ygs çalışmadan bile yapılabilecek hiç eleyici olmayan bi sınavdı 2015 gibi olsun demiyorum ama bu sınavda çalışanlara bariz haksızlık olmuş tm için konuşmak gerekirse

• 2014le bile kıyaslanmıyacak sınavı 2015le kıyaslayanları pek takmamak lazım.Bildiğin 2010'un bir tık üzeri bu sınav kendinizi kandırmayın
  • Ya tr nin neyi kolaydı a . 5 6 tane 2 sıklıkla soru vardı geçen sene de 27.5 yaptım bu sene de offsd.

• antiretro kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ama benim geçen yıl 11 yanlışım varken bu yıl 4 yanlışım boşum var 2016 türkçesi geçen yılın yanından bile geçemez bana göre

• TM için az biraz mantıklı bir sınavdı geçen seneye göre.
    Sosyal yine zordu, orijinal sorular vardı. Türkçe kolay sayılabilirdi, bu dezavantaj olabilir Tm için. Matematiğin kolay olması da TM cinin işine gelir. Zor olsaydı ilk bilmem kaç bandıyla ortalama TMnin yaptığı net farkı fazla olurdu. Bu bakıma orta halli öğrenci, iyi öğrencilerin netini yukarılara kısıtladı. TMci büyük ihtimalle orta halli olduğu için bu sınav tmciye yaradı. Fenin kolay olmasını da sayarsak ben TMcinin, katsayı alıp öne geçtiğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allahını seven TEOG'la 2015 YGS yi kıyaslamasın

2016YGS=TEOG

• Resmen toplu blok konusu eyvallah gençler

• 2016 daha kolaydı tabi 2015 e göre. ama özellikle dalga geçenleri not aldım 25 mart günü özel mesajla taciz edeceğim
  • Ben hiç dalga geçmedim sadece objektif olarak karşılaştım dalga geçenlere de inanmayınız dediğim arkasındayım sıralamalar 2014-2013 gibi gelir :)

• yok 500 yılın en kolay sınavı. Abartmayın arkadaşlar açıklanana kadar kimseye inanmayın
  • abivos kullanıcısına yanıt
    Hiç kimse kusura bakmasın kendini kandırıyorsun

• Arkadaş nasıl çok basitti? Basit se bile o stresten bazı sorular zor geliyor ztn kimse kusura bakmasın ama güzel sorular da vardı. 2015 ten basit olabilir bu da kişiden kişiye degisir ama genele sorulduğunda 2015 ten basit deniliyor

• abivos kullanıcısına yanıt
    2010 145 yaptım matım fulldu bunda 10 bos kaldı yetistiremedim kısacası bsg

• Yanlış geldiniz, burası TEOG bölümü değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.