Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanada transit vize istiyor. Ama alması çok zor değil.
  • Türk kredi kartlarını her yerde kullanabilirsiniz. Fakat amazonda kuru dolar seçin tl seçmeyin yoksa daha fazla para alıyorlar.
    Ayrıca edu lu mail adresiyle http://www.amazon.com/gp/student/signup/info/?ref_=assoc_tag_ph_1402130811706&ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=pf4&linkId=KXLMIYGZETBZ6VPY linkinden amazon student prime ın 6 aylık deneme sürümünden yararlanabilirsiniz. Böylelikle bazı promosyonlardan yararlanabilir ve bazı ürünlerde ücretsiz kargodan yararlanabilirsiniz(2 günlük). Örnek verecek olursam 5 dolarlık ürünü bile bedava kargoyla 2 günde teslim alablirsiniz.

Ya da 1 aylık amazon prime deneme sürümü var.

http://www.amazon.com/tryprimefree/?ref_=assoc_tag_ph_1427739975520&_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=pf4&linkId=JLDR7TVTAFVTL5XL

NOT: Üyelikten belirtilen süreden önce çıkın yoksa kartınızdan para kesilir. Üyeliği iptal etmek çok kolay. O konuda endişeniz olmasın.

• North carolinaya gidiyorum yarın o taraflarda olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portsmouth, Rhode Island dayım. Varmı bu taraflarda olan?
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak size hiç biryerde cevap bulamadım şimdi ben 3. Sınıfüni öğrencisiyim fakat ilk dönem okulu dondurmuştum yani okulum yarım dönem uzadı önümüzdeki sene Erasmus yapacağım bitirmeden de wat istiyorum şimdi 2017 nin güz(ilk) Döneminde mezun Olacağım bir aksilik olmazsa sorum şu wat için 2017 ilk Dönemi'nin BAŞINDA kayıt olup Şubat'ta mezun olursam wat A gidebilirmiyim wat A kayıt olurken hala ders kaydım ve derslere gitme zorunluluğum olacak sadece ilk dönem sonu mezun olmuş oluyorum. Yoksa 2.dönem alttan ders bırakıp yoktan yere 1 dönem daha mı uzatmak zorunda kalırım teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • a_n_u_b_i_s1_2_3 kullanıcısına yanıt
    subat doneminde mezun olanlar wata katilamaz. Mayis - Haziran doneminde mezun oluyor durumda olmalisin.
  • Merhaba arkadaşlar şuan amerikadayım. 1000$ civarında 2 kişi ortak olarak araba almayı planlıyoruz. Tecrübeli abilerim ablalarım tecrübelerini paylaşmak isterse forum üzerinden ve mail adresimden yardımlarını bekliyorum. kerimhakki@outlook.com
  • Geleli 2 gün oldu yemekler acayip sıkıntı gidicekler varsa olabildiği kadar yiyecek alın yanınıza hep fast food var. Bıkıyosunuz bi süre sonra sulu yemek istiyo mide. İçicekler falan sınırsız o iyi soslar sınırsız ufak poşette değilde sos istasyonları var.

• Selamlar arkadaslar. Bugun Londra aktarmali Amerika ucusumu gerceklestirdim. Gerci daha varamadim gecikme yuzunden yarin sabaha bilet kestiler, cunku Amerika ici aktarmam icin asil ucagimi gecikme sebebiyle kacirdim. Londra da transit vize olayiyla alakali baya bi arastirma yapmistim ama pek bilgi yoktu. Inince terminal degistirdim ben. Terminaller arasi gidis cok basit. Indikten sonra hicbir kontrol yok diger terminale otobuslerle cok rahat geciliyor. Diger terminalde rutin kontrol oluyo. Ileri de Amerika ya Londra aktarmali ayni havalimani icinde terminal degistirilse dahi transit vize gerekmedigine dair bir kanitta benden olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ardacan100

North carolinaya gidiyorum yarın o taraflarda olan varmı

Ben de suan Charlotte'tayim gecikme sebebiyle.Isim South Carolina da asil olarak.

• ozgursum kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Ben üni 1. sınıf öğrencisiyim.Ben gelecek sene work and travel ile amerikaya gitmek istiyorum. Acaba gideceğim yılın ortalamasına mı bakılır yani 2. sınıfın ortalamasına mı bakılır. Yoksa 1 ve 2. sınıfın ortalamasına mı bakılır ? 2 olması için benim şuan ortalamam 100 üzerinden 48,67. 50 ve üzeri yapmaya çalışıyorum.

Bir sorum daha olacak..

2016 Work and Travel konusu ne zaman açılacak ? kurs fiyatlarında bilgi, ön kayıt bilgileri için..
  • pokemon210 P kullanıcısına yanıt
    2016 konusu isteyen istedigi zaman acar , su an mevcut olan bolumde yeni 2016 genel wat basligini sen acabilirsin mesela. Oraya gelmeye baslar herkes. Bunun disinda ortlama olarak genel akademik ortalamaya bakilir. O ana kadar okudugun tum donemler dahil yani.
  • Merhaba arkadaşlar;

Gelecek sene Work and Travel ile Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum. Elinde hazır ve bir çok kursun mülakat soruları olan var mı ? İlk kayıt için mülakat soruları, iş verenler tarafından yapılan mülakat soruları ve Amerika vizesini alabilmek için vize mülakatı soruları elinde olan varsa yollarsa çok sevinirim..
  • Selamlar dh ailesi Amerikanin hizli ve zor yasamindan size yazmayi unuttum.Universal Studyolarinda fotografci olarak calisiyorum.Anlatmaya kelimeler yetmez ama hersey muhtesemmmm para disinda cunku los angeles dunyanin en pahali sehirlerinde basi cekiyo.Neyse kendinize iyi bakin ne varsa satin yapin su WATi isteyende instagramdan beni takip edebilir.siriusblckk.Gorusmek uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsblck -- 30 Haziran 2015; 21:20:25 >

• bu yaz gitmiş olan watçılar durumlarını bi anlatsalar iyi olur gibi :)
  • seneye wat yapmayı düşünüyorum bu sene wat a giden arkadaşlar şirketler hakkında bilgi verirseler çok mutu olurum en kalitelisi en güvenlisi hangisi
  • Konaklamayla ilgili endiselerim var. Ortamlar nasil? Kac kisi ile kaliyorsunuz? Ev mi tutuyorsunuz yoksa hostelde falan mi kaliyorsunuz?Yapanlar kisaca tecrubelerini nasil yemek yaptiklarini. nerede uyuduklarini, kac kisiyle odayi/ev paylastiklarini yazarsa cok sevinirim.
  • Ben wat ile gitmiyorum ama 5 ağustosa Houston a bileti aldık bakalım hayırlısı

• 2016 yazında girmeyi düşünüyorum ancak zorunlu bir stajim var mimarlık alanında bu stajı wat kapsaminda yapabilirmiyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

2016 yazında girmeyi düşünüyorum ancak zorunlu bir stajim var mimarlık alanında bu stajı wat kapsaminda yapabilirmiyim acaba

aynı şekilde benimde makina üretim yaz stajım mevcut. bunları orada yaptı gösterebilme imkanımız varmı ? naylon olarak ? bende merak ediyorum. up
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.