Şimdi Ara

2015'te Türkiye'de Steam üzerinden en çok satılan oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WB

Sonbahar da tatil vs indirim gunlerindeki satislar ne kadardi acaba merak ettim. Ortalama 30usd den satsa 1 oyunu asagi yukari 1 milyar usd gibi bir satis rakami cikiyor ortaya..

Tam yazacaktım ordan biri çarpıp toplasın ciroyu hesaplasın diye. Sen kabalama bir hesap yapmışsın bile...
  • Şu CS'den neden vazgeçemiyoruz anlamıyorum :)

• Bu kadar ruhsuz, sıfır yaratıcılık içeren saçma sapan bir oyunun yıllardır yurt insanını ve genelde dünya insanını böyle hapsetmiş olması ne kadar yavan bir dünyada ve ülkede yaşadığımızı gösteriyor.

Nedir abi Counter Strike allah aşkına ya, nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

ETS 2ye şaşırmadım. Gerçekten parasını hak eden bir oyun(simulasyon) ayrıca.

Simulasyon mu? ETS mi?

Hocam size tavsiyem "King of the Roads" isimli kamyon oyununu oynayın, ondan sonra ETS'yi oynayın, hangisi daha gerçekçi, hangisi simulasyon karar verin.

ETS devamlı kendini tekrarlayan, belli bir süre sonra sıkan bir oyun.
    KOTR'da ise kamyonların sürüş keyfinden tutun da yolda başınıza gelen aksiyonlarla cezbediyor. Aklıma gelenleri sayayım;
    -Kırsalda kamyonu sürerken eşkıyaların senden para istemesi veya mallarına-kamyona zarar veririm demesi,
    -polisin hız ve kırmızı ışık ihlalindeki çevirmesinde rüşvet verme seçeneği,
    -yolda kalırsan (benzin bittiğinde veya kamyon arızasında) telsizle piyasadaki kamyonlardan yardım isteyebiliyorsun,
    -kendi şirketini kurup, filoya ek kamyon ve sürücü alabiliyorsun,

kısaca aklıma gelenler bunlar. Oyun biraz eski tarihli ama oyun zevki ve gerçeklik konusunda ETS'ye bin basar. Denemenizi tavsiye ederim.

• Nasıl bir para indirmişler korkudan hesap etmedim

• arkadaşlar steama para yükledim ancak pro olmadım neden?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.