Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir iki sayfa önce bir arkadaş daha bahsetmişti bu sorundan
    ama bi şekilde çözmüştü.
    gerilere dönün bi bakın derim.
  • arkadaşlar merhaba, 49PUK7100 televizyonu aldım 1 haftadır kullanıyorum. Görüntü kalitesi olarak memnunum, ancak televizyon açılırken genelde takılıyor. Ekranda Philips logosu varken öylece kalıyor ve ne açılıyor ne kapanıyor.(hemen kapa aç yapıldığında değil) Tek çözüm kabloyu çekip tekrar takmak. Televizyonun kronik sorunu mu yoksa benim televizyonumda olan bir sıkıntı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxL_aq -- 19 Kasım 2015; 16:01:39 >
  • xxL_aq kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yaptınız mı ?
    Benimkisi daha 2 günlük şu ana kadar böyle bir sorun yaşamadım.
  • Şuan güncel sürüm yüklü guncelleme bulunmuyor. Mesela aksam kapadim televizyonu ertesi gun açmaya calistigimda acilmamakta philips logosunda kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxL_aq -- 19 Kasım 2015; 18:44:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi yaptım.
     2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV

• Bu arada dün servis geldi, tahmin ettiğim gibi abi normal yayında sıkıntı yapmıyorsa sorun var demiyoruz dedi. kumanda yine olmadı. yazılım yüklemem gerek dedi ben kabul etmedim. Aldığım arkadaş bu modellerde, bazılarında yazılımın yüklenmesi gerekiyor dedi. bugün yine başka bir servisçi arkadaş gelecek bakalım.. Başınıza hiç böyle bir şey geldimi? Bu arada ben 7100 kumandasıyla idare ediyorum.
  • Merhaba, haftasonu arkadaşımla televizyon bakmaya gittik. Ben philips önerdim. Birkaç mağazaya baktık ama istediğimiz model (android ve büyük ekran) philips televizyon bulamadık. Satıcıları sıkıştırdığımızda ise "philips televizyon türkiye'den çekiliyor/çıkıyor cevabını aldık. böyle bir şey var mı?
  • turknemesis T kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben de ilk önce 7150 almıştım sonra Allah yardım etti de cihaz arızalandı ilk 30 gün içersinde de iade edebildim. şimdi 55'' 7600 kullanıyorum. özellikle ses konusunun 7150 ile ilgisi yok çok kaliteli.
    Görüntü de çok iyi. smart Tv dersen her philips gibi rezalet :)
  • Iyi aksamlar herkese.7150 kullaniyorum ama chromecast baglantisi yapamiyorum baglanmiyor..Son guncellemeden sonra baglanti yapamiyorum..cozum bilen?

• saitates kullanıcısına yanıt
    Chromecast ile bağlantı yapıyorum şuan önceki yazılım sürümünde bağlanmıyordu ama şimdiki yazılımla problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 21 Kasım 2015; 21:17:45 >
  • Bende bugün pus7600 aldım. Salı yada çarşamba kurulurmuş. Bakalım beni nasıl dertler bekliyor. Tecrübelerimi paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkn35

Bende bugün pus7600 aldım. Salı yada çarşamba kurulurmuş. Bakalım beni nasıl dertler bekliyor. Tecrübelerimi paylaşırım.

Hayırlı olsun.
    Ne kadara ve nerden aldınız?
    şu kasılma ve şişme problemleri olmasa zerre düşünmeden alıcam bi 7600 ancak hantal çok.
    bir de 4k bilmecesi var
  • bir yardım arkadaşlar forumu baştan sona okudum, kafam iyice karıştı. philips puk7150 ile sony kdl50w807 arasında kaldım. Philips 4K sorunu bugün gittiğim 2 mağaza carrefour ve teknosa elemanlarınca çözüldü gösteriyor denildi. Bu doğrumu? 4K olmazsa sony için ne dersiniz?
  • raicaip kullanıcısına yanıt
    Size maalesef doğru bilgi vermemişler. Şu an için TRT'nin 4K yayınını göstermiyor. Sadece usb girişlerden (Flash bellek veya harici disk) ve youtube'taki 4K videoları gösteriyor. Ancak burada da 30 fps olan videoları oynatıyor, 60 fps görüntülerde takılıyor ve donmalar oluyor. Philips müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre ileride yapılacak yazılım güncellemesi ile TRT 4K yayınının izlenebileceğini belirtiyorlar. Yazılım güncellemesi ile bu sorun düzeltilebilir mi yoksa bu müşteri hizmetlerinin kandırmacasımıdır tam olarak bilemiyorum.
  • Fair17 F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım youtube 4k oynatıyor demişssin ama ben ne yaptıysam 4k oynatmıyor mağazadan indirdiğim youtube uygulamasında. kodi üzerinde ki youtube eklentisinden de denedim sonuç yine fail oynatmıyor 1080 üzerinde seçenek yok.
  • byhayati B kullanıcısına yanıt
    Youtube daki 4k videoları usb bellek vb ile oynatıyor demek istemiş.Bilgisayara indirin usb belleğe atın izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 22 Kasım 2015; 10:32:51 >
  • raicaip kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 3.999 TL ye Teknosadan aldım. Eve geldim netten fiyatına baktım tekrar 5000 olmuştu :).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byhayati B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Üzerinde yüklü gelen Youtube uygulaması ile Youtube'dan 4K görüntüleri (indirmeden) oynatıyor. Kodi üzerinden denememiştim ancak onuda denedim ondada oynatıyor. Son yazılım güncellemesinden önce (16 Ekim 2015) 4K görüntüleri oynatmıyor diyorlardı siz son güncellemeyi yaptınız mı? Birde siz youtube uygulamasını mağazadan indirdiğinizi belirtmişsiniz ben indirmedim zaten yüklüydü.(49PUK7150)
  • İndirdiğim yazmışım yanlışlıkla. Son sürüm yüklü en azından güncelleme sorgusunda öyle diyor aynı model tv ye <49puk7150> sahibiz. Ve indirmeden 4k oynatabiliyor olman çok ilginç. Güncelleme Sürüm numarasını yollarmısın birde manuel güncelleme yapacagım bakalım bişey değişecek mi.

• Fair17 F kullanıcısına yanıt
    Şuan ki yazılımla Youtube dan 4k etiketli videolar oynatıyor ama nasıl 1080p olarak, ayarlardan bakabilirsiniz youtube uygulamasında maksimum çözünürlük 1080p var.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.