Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
352.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarınki şampiyonlar ligi maçı TRT 4 K verilecek mi bilginiz var mı yoksa yüklemeyeceğim en son resmi sürüm baya stabil ve sorunsuz büyü bozulsun istemiyorum sırf test yayını için
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Yarın ki şampiyonlar ligi derken hangi maç ?

Euro 2016 da Açılış-4 çeyrek final-2 Yarı final-Final toplam 8 maç 4k yayınlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış yazmışık Euro 2016 :) olacaktı o zaman yüklmeye değer görünüyor
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Evet ilk 4k maç Fransa-Romanya 10 Haziran 22.00 de yayın 21.00 da başlayacakmış.

• +Merhaba arkadaşlar Philips 40PFK6510 model televizyonunun kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Gayet memnunum. Fakat şöyle bir sorun mevcut; elimde 2+1 ses sistemi var bunu televizyonun kulaklık çıkışından çalıştırıyorum. Bir şarkı açtığımda kumandadan sadece televizyonun sesini azaltıp yükseltebiliyorum. Yani kulaklıktan çıkan ses ayarlanmıyor kumandadan. Bunun bir ayarı var mı ? Veya herhangi bir çözümü ?
    + Ayrıca Youtube'da iken kumandadan ayarlar tuşuna bastığımda Youtube kapanıyor doğrudan. Sizde de durum böyle mi ?
  • Bu arada Android TV'ler için Spotify uygulaması gelmiş (Diğer TVleri bilmiyorum ama 40PFK6510'da yoktu). Laptoptan ve telefonlardan uygulamayı kontrol edebiliyoruz. Gayet güzel oldu bu. Televizyon evin media centeri oldu resmen.
  • 6.0.5 de 38.41 de olduğu gibi tv kumanda dan açılmadı fişini çekip takınca açıldı.

• 38.41 e göre gelişme varmı yeni sürümde ? hız , stabilite açısından ?
  • Merhabalar.
    Bu surum 40puk6400/12 tvye uygun mu acaba?

• ynsylmz10 Y kullanıcısına yanıt
    Değil 6400'de farklı yazılım kullanılıyor.

• Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 1 ay önce Philips TV 49puk7150/12 android Smart 4K TV'yi 2.800 TL'ye satın aldım. Tam bir hayal kırıklığı;
    1. 4K yayınları açmıyor.
    2. 3D filmlerde sürekli titreme oluyor.
    3. Flash veya hard disk bağlantısı ile film izlemek tam bir işkence. Bazı çok yaygın video formatlarını oynatmıyor.
    4. En basit filmlerde bile sürekli titreme ve donma oluyor.
    5. HDMI kablo ile PC'yi bağladım belki problem çözülür diye, ama filmlerde yine titreme ve takılma olmaya devam etti.
    6. Play store'dan oyun yükledim Asphalt 8, yüklendi ama oyunu açmadı.
    Özet: Kısacası Vatan Bilgisayar çalışanı bu TV'yi satmak için bir sürü laf cambazlığı yaptı. Hakkımı helal etmiyorum.

• geçmiş olsun cok uzucu.
    acaba üründe sorun olabilir mi?bir teknik servisi arasanız?
  • ninova48 N kullanıcısına yanıt
    Aynı model var bende donma yok

• Arkadaşlar merhabalar.
    Philips televizyon almayı düşünüyorum 40PUK 6400 modeli gözüme çarptı.
    Babam izleyeceğinden dolayı digiturk play uygulamasının kullanımında herhangi bir sıkıntı yaşatmaması lazım. Kullanan veya bilgisi olan var mı ?
    Bir de genel olarak philips android tv lerde tam olarak sorun yaşanmadığını kimse söylemiyor. Kronik problemler vs. var mı acaba ? Açılıp kapanma donma gibi..

Bunun dışında 40 inch ebatlarında olup digiturk play uygulamasını sorunsuz kullanacağım model önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.0.5 den 38.68 sürümüne geçmeyi denedim recovery menüde apply update in içi boş gözüküyor.Flash tv nin arkasında takılı olduğu halde.

Yazılım güncelleme kısmında bulunan yerel güncellemelerde 38.68 görünüyor ama eski yazılım olduğundan yüklenemez diyor.

Siz nasıl eski yazılımı geri yüklediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 4 Haziran 2016; 15:49:05 >
  • Flash çıkarıp takınca görmesi lazım.

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Recovery ekranı açıkken çıkarıp taktım görmedi ../ var basınca geri recovery menüsüne geliyor reboot system seçince de recovery menüsünden çıkıyor tv açılıyor.

• Birkaç kere çıkar-tak yapıp, apply-geri yapınca görmesi lazım. olmazsa başka flash deneyin. Ana dizine atın. Normal yüklenmez recoveryden yüklenir. Aynen autorun.upg yi görür ona tıklayınca ekranda birşeyler akar. 5dk sürer. Bitince reboot yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 4 Haziran 2016; 17:24:32 >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sonra bi daha denerim.

• Başka flashla denedim oldu.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.