Şimdi Ara

2015`İN EN İYİ VİRÜS PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu forum sitesinde sorularıma pek yanıt alamasam da yine de birkaç soru sormak istiyorum.

1) An itibarıyla bilgisayarı kasmayan ve hızlı en iyi virüs programı hangisidir ? Ben biraz araştırdım, genelde bitdefender antivirüs plus diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ?
    Bitdefender antivirüs ile bitdefender internet security programları arasındaki fark nedir ? internet security de antivirüs plusın işini görmüyor mu?

Ben antivirüs olanını kurdum, sanki bilgisayar yavaş açılmaya başladı ve internet sayfalarım daha yavaş açılıyor gibi. Daha önceleri microsoft security-essentials kullanıyordum. Bilgisayarı hiç kasmıyordu. Lakin bir virüs kaptıktan sonra bu programdan soğudum. Enson bitdefender bilgisayarımda backdoor.generic diye bir tehdit buldu. araştırdım tehlikeli bir virüs, keyloger gibi, uzaktan erişim programı gibi.

2) Önceleri internet download meneger programını sorunsuz kullanıyordum. Fakat artık youtube videolarını indiremiyorum. Buna izin yok vs diyor. Ve çoğu zaman video indireceğim zaman videonun boyutunu kb ile ifade ediyor yani doğru olanı değil. Sizler hangi sürümü kullanıyorsunuz; youtubeden video indirebiliyor musunuz? Ya da idm benzeri kolay basit bir program daha var mı? Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imreqicide -- 3 Şubat 2015; 10:48:22 >

• Malwarebytes :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imreqicide

Arkadaşlar bu forum sitesinde sorularıma pek yanıt alamasam da yine de birkaç soru sormak istiyorum.

1) An itibarıyla bilgisayarı kasmayan ve hızlı en iyi virüs programı hangisidir ? Ben biraz araştırdım, genelde bitdefender antivirüs plus diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ?
    Bitdefender antivirüs ile bitdefender internet security programları arasındaki fark nedir ? internet security de antivirüs plusın işini görmüyor mu?

Ben antivirüs olanını kurdum, sanki bilgisayar yavaş açılmaya başladı ve internet sayfalarım daha yavaş açılıyor gibi. Daha önceleri microsoft security-essentials kullanıyordum. Bilgisayarı hiç kasmıyordu. Lakin bir virüs kaptıktan sonra bu programdan soğudum. Enson bitdefender bilgisayarımda backdoor.generic diye bir tehdit buldu. araştırdım tehlikeli bir virüs, keyloger gibi, uzaktan erişim programı gibi.

2) Önceleri internet download meneger programını sorunsuz kullanıyordum. Fakat artık youtube videolarını indiremiyorum. Buna izin yok vs diyor. Ve çoğu zaman video indireceğim zaman videonun boyutunu kb ile ifade ediyor yani doğru olanı değil. Sizler hangi sürümü kullanıyorsunuz; youtubeden video indirebiliyor musunuz? Ya da idm benzeri kolay basit bir program daha var mı? Ne önerirsiniz?

Arkadaşım öncelikle dünyada 500 milyon kullanıcısı olan Bitdefenderi kullandığın için seni kutluyorum doğru bir iş yapmışsın bende Bitdefender kullanıyorum hem de kendime ait 3 bilgisayarımda ve çok memnunum testlerde sürekli 1. olmuş bir yazılımı kullanmak bir ayrıcalık diye düşünüyorum sorularına gelince;

Bitdefender antivirüsü bilgisayarına internetten veya usb flash belleklerden bulaşmış olan virüsleri kaldırmada kullanabilirsin İnternet Security ile Total Security ise internetten gelebilecek virüsleri daha bilgisayarına bulaşmadan önler yani ayrıca antivirüsünde işini yapar kullanacaksan internet security Total security kullan.microsoft security essentialsi ise hiç söylemiyorum fasa fiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 22 Mart 2015; 20:56:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.