Şimdi Ara

2015 Draft kurası çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. LA Lakers
    3. Philadelphia
    4. New York
    5. Orlando
    6. Sacramento
    7. Denver
    8. Detroit
    9. Charlotte
    10. Miami
    11. Indiana
    12. Utah
    13. Phoenix
    14. Oklahoma City
    15. Atlanta (Brooklyn'den)
    16. Boston
    17. Milwaukee
    18. Houston (New Orleans'tan)
    19. Washington
    20. Toronto
    21. Dallas
    22. Chicago
    23. Portland
    24. Cleveland
    25. Memphis
    26. San Antonio
    27. L.A. Lakers (Houston'dan)
    28. Boston (L.A. Clippers'tan)
    29. Brooklyn (Atlanta'dan)
    30. Golden State

• özelikle bostonı merak ediyorum hangi draft oyncuları seçicekler bu sezon baya bir takas yaptılar
  • Minesota bikac yil sonra nasil olcak acaba onu cok merak ediyorum

Edit: Bizde 7den aliyomusuz pivot lazim oncelikle. Her pozisyona lazim aslinda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor0167 -- 21 Mayıs 2015; 11:01:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2015/

Siteyi inceleyin 3 aşağı 5 yukarı bu paylaşım olacak draftta.
  • Ya knicks niye 4te 2 olamadı bari 3 olsaydı :(
    Lakers balı
  • Bu senenin oyuncuları nasıl acaba yazı falan var mı haklarında?
  • 76ers gene 10 numara draft yapacak geçen Joel Embiid şimde D'Angelo Russell,Philly bakalım nasıl değerlendirecek bu oyuncuları gerçi Embiid vezir de olabilir rezil de...DraftExpress'te 3 demiş D'Angelo Russell için .A Towns ve Okafor mutlaka ilk 2 de seçilecek.Russell'ın şampiyonluk için kurulabilecek bi kadronun ana parçalarından biri olabilecek kalitesi olduğunu ve erken patlama yapacağını düşünmem dolayısıyla Philly gibi yeni yapılanan bi takıma gitmesi onun gelişimi açısından daha iyi olabilir ama kişisel antrenörler açısından iyi hem de hedefi olan mücadeleci bi takıma gitmesini isterdim bence mücadeleye daha çok ihtiyacı var.Atlet bi oyun oynamıyor çok da atlet değil ama fiziksel olarak gayet iyi reb ortalaması,hızlı adımı,esnekliğiyle potaya gidişleri post-up oynayabilmesi olsun fiziğinin avantajlarını kullanmayı iyi biliyor çok aklı başında bi oyuncu oyunu çok iyi okuyor şut atmaktan çekinmeyen iyi bi şutör her şekilde atabiliyor daha çok erken ama bmim bu draffta en merakla beklediğim oyuncu Anthony Davis varken diğer uzunlar pek cezbetmiyo beni Kaminsky hariç DE'ye göre Jazz'a gidiyor inşallah Memo vol 2 olur bir de büyük ihtimal Avrupa'ya gelecek önceden takip etmediğim ama sonra çok beğendiğim Travis Trice var hangi seviyeye gelecek bilemiyorum ama oynadığı seviyede değerli bi oyuncu olacağından şüphem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 20 Mayıs 2015; 22:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Bu senenin oyuncuları nasıl acaba yazı falan var mı haklarında?

2010lu yılların bariz en iyi draftı.Draft hakkında Türkçe yazı takip edemedim henüz ama yabancı kaynaklarda, son derece ayrıntılı şekilde, rahatlıkla bulabilirsin.
  • Cellar Door C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ? Lillard'lı Davis'li Drummond'lu MKG'li drafttan daha mı iyiymiş ? Rasim Ozan mı yazmış bunu ?

Mudiay ve Russell'den bile beklentim fazla yok şahsen.Draftta dikkatimi çeken 3 isim var. Towns Okafor SJ diğerlerinin Agent Zero gibi patlama yapmadıkları sürece tepe yapacaklarını düşünmüyorum.

Bir Lakers'lı olarak Randle Okafor pota altı bizi bekliyor sanırım fakat inşallah bir çılgınlık yapar da bize bırakır Minessota Towns'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Nasıl yani ? Lillard'lı Davis'li Drummond'lu MKG'li drafttan daha mı iyiymiş ? Rasim Ozan mı yazmış bunu ?

Mudiay ve Russell'den bile beklentim fazla yok şahsen.Draftta dikkatimi çeken 3 isim var. Towns Okafor SJ diğerlerinin Agent Zero gibi patlama yapmadıkları sürece tepe yapacaklarını düşünmüyorum.

Bir Lakers'lı olarak Randle Okafor pota altı bizi bekliyor sanırım fakat inşallah bir çılgınlık yapar da bize bırakır Minessota Towns'u.

He, ROK yazmış aynen.

Onun dışında WCS, Jerian Grant ve Kaminsky dışında draft olduğu takımda ilk senesinde düzenli katkı verebilecek çok fazla oyuncu yok belki Dekker'ı da ekleyebiliriz.Genel olarak, NBA'de son dönemde çaylak performansları ciddi düşüş göstermeye başladı.Eskiden draftlarda önümüzdeki sezonu şekillendirecek takımını playoffa taşıyabilecek yıldız adayları olurdu.Son dönemde takımlar potansiyel,size ve atletizme odaklı tercih yapmaya başladılar.Liselerden oyuncu seçilmeyince draftlar çok fazla balon freshman doldu.Aslında bu draft da onlardan biri ancak 2010lar arasında en çok şey beklediğim draft.

Towns,Okafor,Russell,Mudiay,Winslow,SJ,Porzings,Hezonja,Booker,Tyus Jones,Myles Turner ve hatta Sas,Atl,Gsw gibi contender takımlarda RJ Hunter ileride NBA'de adından söz ettirecek isimler.Mudiay konusunda doğal olarak şüphelerim var, 2.bir Dante Exum vakası yaşanabilir ki aslında Dante Exum'ın da zamana ihtiyacı var.Bakalım...

• Artık Sixers'ı dipten birileri kurtarsa iyi olacak :D
  • Jahlil Okafor L.Lakers çok istiyorumuş --Minesota karl anthony seçicek %100 hemde seçicek ama guard olarak
    en merak etiigim oyuncu D'Angelo kimi seçicek bu sene iyi oyuncular var 2016 yılında boston elinde saglam draft
    hakkı buluncak baya bir draft hakkı alıcaklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.