Şimdi Ara

2015 DILCILERI TERCIH SONUCLARI (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
4
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar iyi akşamlar diliyorum,Mersin Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık (Fransızca) bölümünü tercih etmek istiyorum.Geçen sene taban puanı 243,43 ve tavan puanı 336,71.Benim bu seneki puanım 380,71.Tek tercih yaptım ve sadece bu bölümü yazdım,bazı insanların gelmez,üzülürsün gibisinden konuşmaları beni tereddüte soktu.Bu bölümün gelmeme olasılığı var mıdır?Teşekkür ediyorum.
  • Çomü ing öğretmenliği istiyorum sıralaması 7400 benim sıralama 7970 kontenjanı 10 kişi artmış ne dersiniz gelir mi?
  • Sıralama 1029.Odtü öğretmenlik gelir mi sizce veya boğaziçi çeviribilim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence odtü öğretmenlik %90 gelir en son 957.yi almış, sıralamaların öne gideceğini sanmıyorum. ama çeviribilim pek mümkün görünmüyor son giren 609., gerilese bile ide bölümü var, ancak o 1000i aşabilir gibi.
  • Dr. James Wilson kullanıcısına yanıt
    243 den 380 nasıl yükselebilir hocam mantık dışı yinede siz bilirsiniz
  • s2000 kullanıcısına yanıt
    önceki yıllara bi bak istersen hocam sırama değişimi nasıl faln ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost In Mess

Hacettepe ıngilizce öğretmenlik isteyen var mi acaba

Ben varım ilk sıraya yazdim ama gelmeyecek gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ingrid I kullanıcısına yanıt
    hocam sana basın yayın gelirse çok şaşırmam
    7k civarı düşüş bekliyorum ts1 bölümlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmaybek

hocam sana basın yayın gelirse çok şaşırmam
    7k civarı düşüş bekliyorum ts1 bölümlerinde

Radyo yayıncılığı yaptım daha önce ilgi alanlarım arasında gelirse fena da olmaz hani Onaylıyorum o zaman
  • onayla nasıl olsa rus dili garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmaybek

onayla nasıl olsa rus dili garanti

Onayladım hocam teşekkür ederim yardımınız için
  • zaten biz dilcilerin çok az bölüm olanağı var bir de girilecek bölümlere sadece almanca sınavından veya fransızcadan girenleri alan bölümler var (istanbul,marmara ve yıldız teknik için konuşuyorum) sadece marmara fransızca öğretmenliğine ingilizce sınavından girebiliyorum o da çok uzak her dersim olduğunda kadıköye git gel şimdi.Bunun dışında önerisi olanara Dil-1 13k Dil-2 16k istanbulda devlet üni.sine girmem lazım maddi sıkınıtıdan dolayı özel olmaz.yardımlara açığım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frederr

zaten biz dilcilerin çok az bölüm olanağı var bir de girilecek bölümlere sadece almanca sınavından veya fransızcadan girenleri alan bölümler var (istanbul,marmara ve yıldız teknik için konuşuyorum) sadece marmara fransızca öğretmenliğine ingilizce sınavından girebiliyorum o da çok uzak her dersim olduğunda kadıköye git gel şimdi.Bunun dışında önerisi olanara Dil-1 13k Dil-2 16k istanbulda devlet üni.sine girmem lazım maddi sıkınıtıdan dolayı özel olmaz.yardımlara açığım :)

İstanbul dışına çıkabiliyorsanız hacettepeye rahatlıkla girersiniz.
  • Sıralamam 8300. İstediğim yer geçen sene 7000 ile kapatmış. Gelme ihtimali var mı arkadaşlar ne diyorsunuz? (Bu arada bu bölüm her sene en az 1000 geri atıyor)
  • Gh3tt0 kullanıcısına yanıt
    yazın gitsin hocam boş bırakman gelir mi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: bybet

yazın gitsin hocam boş bırakman gelir mi gelir

İnşallah kardeşim tek ümidim bu çok rahat olacak eğer tutarsa.

• dil1 34k ile ne yazılabilir arkadaşlar? Pek iyi bir not değil de bu civarda hangi okullar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Getsuga

dil1 34k ile ne yazılabilir arkadaşlar? Pek iyi bir not değil de bu civarda hangi okullar var?

Bende merak, ediyorum. LÜTFEN Bİ CEVAPLAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gh3tt0

Sıralamam 8300. İstediğim yer geçen sene 7000 ile kapatmış. Gelme ihtimali var mı arkadaşlar ne diyorsunuz? (Bu arada bu bölüm her sene en az 1000 geri atıyor)

Ben olsam yazardım. Ben de 3,3kdayım, 1,9klık yeri yazdım mesela, gelmeyeceğini biliyorum ama yine de yazdım. Kaldı ki senin sıralama daha geri, 1300 kişi geriye atması muhtemel.

----------

@Getsuga

Hocam şuan açtım tercih rehberini bakıyorum ve 34K ile Alman dili edebiyatı, Fransız dili edebiyatı tutuyor, sen herhangi bir bölüm söylememişsin.
    Özellike alman dili edebiyatının yarısından fazlası 30bin aşağısı.
    Fransız dili edebiyatında ise, Adnan Menderes Ü, Namık Kemal Ü, Selçuk Ü, Pamukkale Ü, Cumhuriyet Ü var.

Sonra Fransızca öğretmenliği var,
    Ondokuz mayıs Ü, İstanbul Ü, Çukurova Ü tutar.

İngilizce öğretmenliği tutan yok, özel var.
    İngiliz dili edebiyatı 180 barajdan aldığı için onu da yazmıyorum.

Mütercim tercümanlıkta da ingilizce yok fransızca falan var: Mersin Ü (fra) , istanbul Ü (fra), Kırıkkale Ü (fra).

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 8 Temmuz 2015; 17:55:12 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.