Şimdi Ara

2015 Anket Doldur Para Kazan Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetten para kazanma yöntemlerinden anket doldur para kazan sistemi 2015 yılında da para kazandırmaya devam ediyor. Sizlerde 2015 yılında anket doldurarak para kazanmak isterseniz ve detaylı bilgi almak isterseniz anket doldur para kazan 2015 başlıklı yazımızı okumanızı sizlere tavsiye ederiz.



  • Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşlar yeni ve çok etkili ve kazançlı bir sistem daha önermek istiyorum sizlere. Bu sistem yeni ve türk sistemi ve ödemelerini yapan güvenilir bir site. T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti Ticarethane yetkililerini zora sokacak olmasından yola çıkarak bunu kazanca dönüştüren yasal bir sistem. Sistem ) 1 Mayıs 2015 tarihinde ticarethanelerin yaşayacağı dar boğazda ne gibi çözümler üretilir noktasından hareketle Ticarethane ile müşteri adaylarını buluşturmak amacıyla müşteri adaylarına bir teklifde bulunuyor ve diyor ki ; Gelin ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size bilgi sms leri gönderelim sizde bizden gelen her SMS , E-MAİL için gelir elde edin .Yani site diyorki sizlere hem bilgi verelim hemde Kazanç sunalım . Olay basit herşey zaten türkçe. İlk önce üyelik kaydını yapıp telefonunuza gelen doğrulama kodu ile sisteme giriş yapıyoruz ve para kazanmaya başlıyoruz. Sistemin içerisinde Kazanç olayı şu; Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesaba yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünki etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar .

    Üyelik için tıklayınız...




  • Sana önereceğim bu sistem ile artık sende çok az bir çaba ile internetten para
    kazanmaya başlayacaksın inşallah. Sana tavsiyem tüm önyargılarından kurtulmandır. Eğer önyargılarını
    kontrol edemezsen başarıya asla ama asla ulaşamazsın.
    Her neyse daha fazla lafı uzatmadan sana bu sistemin adresini vermek istiyorum.
    BURAYA TIKLAYARAK BU SİSTEME ULAŞABİLİRSİN!http://umys.org/?ref=utuna




  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar buradahttp://umys.org/?ref=utuna

    Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

    Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

    Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

    Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

    Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

    Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

    ücretsiz üye olabilirsiniz.....




  • Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşlar yeni ve çok etkili ve kazançlı bir sistem daha önermek istiyorum sizlere. Bu sistem yeni ve türk sistemi ve ödemelerini yapan güvenilir bir site. T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti Ticarethane yetkililerini zora sokacak olmasından yola çıkarak bunu kazanca dönüştüren yasal bir sistem. Sistem ) 1 Mayıs 2015 tarihinde ticarethanelerin yaşayacağı dar boğazda ne gibi çözümler üretilir noktasından hareketle Ticarethane ile müşteri adaylarını buluşturmak amacıyla müşteri adaylarına bir teklifde bulunuyor ve diyor ki ; Gelin ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size bilgi sms leri gönderelim sizde bizden gelen her SMS , E-MAİL için gelir elde edin .Yani site diyorki sizlere hem bilgi verelim hemde Kazanç sunalım . Olay basit herşey zaten türkçe. İlk önce üyelik kaydını yapıp telefonunuza gelen doğrulama kodu ile sisteme giriş yapıyoruz ve para kazanmaya başlıyoruz. Sistemin içerisinde Kazanç olayı şu; Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesaba yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünkü etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar .

    Üyelik için tıklayınız...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.