Bildirim
2015-2016 TEOG Müfredatı
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İngilizce değişti matematiği bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik değişmedi diye biliyorum
İngilizce 10 ünite oldu friendship,teen life ve cooking ilk üniteler. Matematik de son anda değisti. Sayı dizileri ve cebirsel ifadeler geldi. Geçen sene bu ikisi yerine histogram ve fraktallar vardi bizde ise son unitelere atildi.
Hocam türkçe dersinde cümlenein ögeleri ve fiilimsi konuları var koskoca 20 soru 2 konudan mı çıkacak ? -
Hocaların dediği kadarıyla matematikte fraktallar kalktı, histogramı tam hatırlayamadım kalktı mı kalkmadı mı diye. Birde bu türkçede benim de dikkatimi çekti sadece 2 konudan mı çıkacak diye. Ama sanırım bu iki konunun yanında 5-6 soru kadar paragrafta anlamda soracaklar. -
fraktallar kalkmadi ikinci doneme atildi. histogram kalkti, standart sapma 1.döneme kaydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X