Şimdi Ara

2015-2016 bahar dönemi merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kocaelini kazanıp myp ile akdenize geçmişsiniz, ardından tekrar kocaeline dönüş yapmışsınız,

Yeniden myp ile akdenize geçemezsiniz,
  • sakarya üniversitesi ve kocaeli üniversitesi alım %10 diyor güz yarı yılı için %30 olması lazım değil mi ?
  • Ben mezun oldum. Ama sınava girdiğim sene puanım tutan bölüme kayıt yaptırmak istiyorum. Bende o yılki YGS sonuç belgemle başvuru yapabilir miyim? Şu anda öğrenci değilim mezun oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler. Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş hakkında bugüne kadar verilen bütün bilgiler , değerli cevaplar , önemli fikir paylaşımları için herkese çok teşekkür ederim. Bazı tatsız , rahatsız edici özel nedenlerden dolayı 2011 yılında yerleştiğim eski okulumdan sağlık durumumda göz önüne alınarak ayrılmak durumunda kaldım. Aslında eski okulumdan geçen sene ayrılmam gerekirdi fakat uzun süreli bir tedavi sürecindeydim ve rahatsızlığımı atlatabilmem uzunca bir zamanımı aldı. Uzunca bir süre ilaç tedavisi gördüm. Birçok üniversiteye merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş için ön kayıt başvurusunda bulundum ve birçoğunu da kazandım. Bu başvurduğum okullar arasından kendim için en uygun olduğunu düşündüğüm , en çok ilgi duyduğum İstanbul Kültür Üniversitesinin güzide bir bölümüne bugün itibariyle kesin kaydımı gerçekleştirdim. Bana bu konuda yardımcı olan , fikir paylaşımında bulunan bir çok kişiye ne kadar teşekkür etsem azdır. Herkese iyi çalışmalar , güzel günler dilerim.

• Arkadaşlar ben bu sene deü inşaat mühendisliği 2.ögretim kazandım fakat memnun değilim bu yüzden Nkü beslenme ve diyetetik geçmeyi düşünüyorum en yakın ne Zaman geçebilirim yök ü aradığımda ocak şubat gibi başvurular başlar dedi yani 2.dönem geçebiliyormuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.