Şimdi Ara

2014 YGS-LYS HAZIRLIĞIM#2.DENEMEM#MEZUNLAR İÇERİ#SÜREKLİ GÜNCEL# (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
23
Favori
20.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

herkes mi itü mimarlık istiyor.itü mimarlığın yaarısı dh den çıkıcak bu gidişle

Allah duysun sesini insallah kontenjanin 3unu biz kapariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cann_oguzz

quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

dur bakalım daha yeni başlıyorum yeni bıraktım valla 2 yılın her gün stres sinir ile geçiyorsa artık kendine zarar vermeye başladıysan her gün lanet ederek uyanıyorsan yurt odasında hiç pişmanlık duymuyorsun bıraktığına

Peki hocam helal olsun hedeflerimiz aynı seneye buluşalım itü mimarlık kampüsünde :)

neden olmasın güzel de olur umarım o fırsatı elde etmiş oluruz

• quote:

quote:

inşallah.hah tam oldu .içimden dua ederken ezan başladı.bu yıl olucak bu iş

derece yapmak istiyorum ama tıp filan umrumda değil.tek istediğim itü mimarlık.kampüste mobilden gireriz artık dh ye

• quote:

quote:

quote:

derece yapmak istiyorum ama tıp filan umrumda değil.tek istediğim itü mimarlık.kampüste mobilden gireriz artık dh ye

http://forum.donanimhaber.com/m_76473582/f_//tm.htm#76475004 Bu da benim çalışma takibim merak ederseniz bakınabilirsiniz. İnşallah hedefimize ulaşıcaz.

• quote:

quote:

quote:

inşallah derecesinde değilim ben 7kda hadi ingilizcesi olmadı türkçesinde olayım 10k da olayım yeter dereceye de yok demem tabi
    olmazsa başka yerde mimarlık felan yazmam tıp ailenin isteği(anne tarafının tabi baba tarafını kaale bile almıyorum mühendislik okurken bile yerin dibine sokup sokup çıkarırlardı 200 puanlık bir yerde saçma sapan bir bölüm okuyanını da tepelere çıkarırlardı o yüzden dinlemiyorum bile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3soc -- 15 Haziran 2013; 20:57:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah derecesinde değilim ben 7kda hadi ingilizcesi olmadı türkçesinde olayım 10k da olayım yeter dereceye de yok demem tabi
    olmazsa başka yerde mimarlık felan yazmam tıp ailenin isteği(anne tarafının tabi baba tarafını kaale bile almıyorum mühendislik okurken bile yerin dibine sokup sokup çıkarırlardı 200 puanlık bir yerde saçma sapan bir bölüm okuyanını da tepelere çıkarırlardı o yüzden dinlemiyorum bile)

ilk100 ü çok fena istiyorum çok şiddetli istiyorum

hocam bırak aileyiakrabaları mahalleyi filan sen ne istiyorsan o.

not:o dediğin durumu bilirim.sıralama olarak aramıza istanbulun nüfusu(evet çok abarttım ama başka benzetme gelmedi) kadar fark olan çocukların anneleri tarafından az gömülmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk100 ü çok fena istiyorum çok şiddetli istiyorum

hocam bırak aileyiakrabaları mahalleyi filan sen ne istiyorsan o.

not:o dediğin durumu bilirim.sıralama olarak aramıza istanbulun nüfusu(evet çok abarttım ama başka benzetme gelmedi) kadar fark olan çocukların anneleri tarafından az gömülmedim.

onları taksam hala sakaryadaydım yada öğretmenlik okuyor olurdum(anadolu öğretmen mezunuyum) kız kısmını öğretmenlikten başka bir yerde göremiyorlar
    çok sinir bozucular dimi ben kendimi geçtim kuzenim itü imalat mühendisliğinde okuyor abisi 30 yaşını devirdi metal öğretmenliği mezunu ve hala evde oturuyor annesi onu yerin dibine sokuyor okuduğu okulu bölümü bir halt olmayacak gibi laflar ediyor ama abisini anlat anlat bitiremiyor nasıl bir kafa var bilmiyorum bu baba tarafında üniversitesinin ü sünü görmemişler hayatlarında başka bir halam üni ortamını bir yeriyor bir yeriyor zannedersin fuhuş ortamı var kampüste kızı da ona katılmıyor mu eğlence çıkıyor bana ilk sene bunlardan kaçmak için yazdım gittim zaten sakaryanın tek iyi yanı bunlardan uzakta olmamdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3soc -- 15 Haziran 2013; 21:10:43 >

• yarın sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.her ne kadar 2014 adayı olşsamda sınava bende girecem.bakalım unutmuşmuyum(buda farklı bir heyecan)
  • evet arkadaşlar lys1 sınavı geçti.arkasında da baya bi enkaz bıraktı.haftaya lys2 de olabilir ama o sınava girmeden havlu atan arkadaşlara bi-iki tavsiye vermek isterim.

bu sizin ilk yılınızsa hiç morali bozmayın mezuna kalmak kötübir şey değil.eğer bu yıl kapasitenizi yüzde100 kullanmadığınızı düünüyorsanız kesinlile mezuna kalın.ailenizin ya da bir başkasının sözüne göre istemediğiniz bölüme gitmeyin

bu eğer sizin 2.girişiniz ise (benim ki gibi) doğal olarak çok fazla moraliniz bozulmuştur.3. yıla mı kalıcam stresi de başlamıştım.ama yukarıda da dediğim gibi.istemedeiğiniz.her gün o işi yaparken yada her gün o okula o bölüme giderken küfür edicekseniz bırakın 3.yılolsun.

bu yıl gittiğim dershanenin sahibinin güzel bi lafı vardı."4 tane dershane şubem var.yeni bir tane okul açıcam.altımda audi de var.dışarıdan bakarsan zengin mutluyum.ama arada çocukluğumun hayali olan avukalık geliyor.işim gereği avukatlarlada karşılaşıyorum.işte o zamanlar 15 yıllık öğretmen olucağıma 10 yıllık avukat olsaydım diyorum" yani hayalinizde ne varsa onun için mücadele edin.moral bozmanın akimseye yararı olmaz zararı olur.hem haftaya da sınav.

kısacası.eğer kesin olarak mezuna kaldıysanız.önce bi tatil(kısa ) yapıp ondan sonra burada bazı arkadaşların(sağolsunlar) paylaştıkları programlardan faydalanıp kendilerine uygun bir tane yapmaları ve derse başlamaları lazım.

bana gelirsek bu gece ders çalışmaya başlıorum.ramazan nedeniyle programı öne çekiceğimi önceden demiştim.bu gece 1 aylık bio1-2 bitirme programına başlıorum.ilk konu bitkiler(kulağa garip gelebiir evet.elimdeki 3 kitaplık ders çalışma fasikülüne sonuncudan başladım.ve sonncunun ilk konusu bu)

not: bugünkü sınavda mat 6b 4y geo 3y 3b.

• Hocam ben yeni yeni çalışmaya başlıyorumda.İlk yılım olacak seneye.Sizce bir dersi bitirmeli miyim yoksa konu konu mu çalışmalıyım.

Mesela ; Pazartesi Çarpanlara ayırma

Salı:Paragraf - Sindirim sistemi

Çarşamba Tork

Perşembe Osmanlının kuruluşu

Cuma çekirdek kimyası

Cumartesi Açılar

Pazar Rüzgarlar ayrıca din felsefesi

Yoksa tüm haftayı bir derse mi yaymalıyım
  • dostum bence kafanda 2 farklı seçenek olmalı ya tek branş yada max.3 branş.-

senin yaptığın program çok kafa karıştırıcı haftanın hergünü farklı branş.mükünatı yok yapamazsın.beni dinlersen (nasıl çalışıp da konularını anladığını bilmeden söylüyorum) kendini dene çünkü nasıl program izliyeceğin senin tüm sınav sonuçlarını belirliyecek.önce tek branş bitirmey(ilk mesaja bakarsan orda az-çok anlattım.tek branş nasıl gidilir diye)i dene 1 hafta sonunda verimli geçiyorsa devam et.ama sana verimli gelmediyse burda paylaşılan programlardan faydalanıp kendine uygun bi program yap ve haftada max3 ders olsun.

sorun olursa yardımcı olabilrim.kolay gelsin.
  • evet arkadaşlar daha öncede söylediğim gib bu gece(15 dk sonra) ders çalışmaya başlıorum.bildiğiniz gibi ders ders gidiyorum ve derslere kendi belirlediğimiz şekilde sondan başlıyorum.şimdi.Bu bir aylık süreçte çalışıcağım ders:

BİOLOJİ

BUGÜN HALLEDİCEKLERİM

+BİTKİLER
    +HAYVANSAL DOKULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimar*ugur -- 16 Haziran 2013; 23:48:45 >
  • evet arkadaşlar hayatımda ilk defa gece ders çalıştım.erken oturdum masanın başına(saat 3te nba finali 5.maç vardı.miami gene kaybetti)iki oturuşta "bitki biyolojisini" elimdeki fasikülden bitdim.ve ve her oturuşun sonunda kalkmadan tekrarımı yaptım.üzerine de 3 test çözdüm.

edit:ilk gün için ikinci konum olan "hayvansal dokular" konusunu da iki oturuşta bitirdim ve her oturuş sonda kalkmadan tekrarımı yaptım.konu ile ilgili fazla sorum olmadığında sadece 1 test çözdüm.

ders çalışmaya başlayan arkadaşlarımız varsa hangi derslere hangi konulara başladıklarını ve nasıl çalıştıklarını belirtirlerse.daha çalışmaya başlamamış arkadaşlara faydalı olur.

not:çalışma sürecim ve biten konular ilk mesaja editlenecektir.

• konu takip
  • evet dostlar.çalışma programımın gecesimndeyim.ilk defa yapmama rağmen bu gece ders çalışmak çok eğlenceli bişey(ders çalışmak ne kadar eğlenceli olabilirse.).dün gece başlayarak bitkiler ve hayvansal dokuları bitirmiştim bu sefer bitireceğim konu :

SİNDİRİM SİSTEMİ

iki oturuşta bitirmeyi planlıyorum.üstüne bir tekrar bide 3 farklı kaynaktan 1 er test ile cilayı atıcam.herkese iyi geceler .başarılar
  • Lütfen ama lütfen biyolojiye sondan başlama.Eğer sondan başlanılacak bir ders varsa o kesinlikle biyoloji değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

Lütfen ama lütfen biyolojiye sondan başlama.Eğer sondan başlanılacak bir ders varsa o kesinlikle biyoloji değil.

cevap yazdığın teşekkürler.

ilk mesaja yazdım mı bilmiorum ama.bundaki amacım.daha önce hiç çalışmdağım hiç görmediğim konuları çalışmak(hep son konular kalıyor.çoğu öğrencide olduğu gibi.) neden böyle dediinide tahmin debiliyorm.çünkü bioloji değer derslere nazaran biraz daha fazla geçmiş konularla ilgili birbirleriyleiç içe ama şu ana kadar 3 konu bitirdim pek sıkııtı yaşadamadım.
  • öncelikle teşekkürler bu kadar geri dönüş olucağını inanın hiç tahmin edemezdim.pm den baya bir dönüş oldu bir çok arkadaşla beraber program hazırladık.ilerleyen günlerde o hazırladığımız programları diğer hala prgramı olmayan arkadaşlara yardımcı olması adına ilk mesaja editlicem
  • Bende 3.seneye kalıyorum.Aslında ben ilk defa bu sene sınava hazırlandım ve girdim ama 94 lü olmam beni 3. seneymiş gibi gösteriyor.Ne l
    olursa olsun bende tekrar deniyeceğim.Babam kadar baskıcı bir insana inat...Ama ilk öncelikle şu lys derdinden kurtulup puanlar açıklanana kadar dinlenmeyi düşünüyorum.Ve benim babam tüm desteğini üzerimden çekicek ama olsun yine de devam istediğimi elde edene kadar..
  • forumda bir arkadaş vardı ilkyıl:350k 2.yıl:50k
    yani yapan yapıyor,benim bu yıl ilk senem ben de mezuna kaldım galiba Allah yardımcımız olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.