Şimdi Ara

2014 Work And Travel[Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
27
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgursum

Arkadasim neyin atarini yapiyorsun hayirdir? Sen once neyi soracagini ogrenmelisin. Orada kazanacagin para tamamen hangi isi sectiginle alakali. Haftada 30-32 saat 7.5 dolarlik iste de calisabilirsin. saatlik 9 dolardan 50 saat de calisabilirsin. Haftda 150 dolar kira da verebilirsin , yeme icme ve konaklamasi bedava iste de calisabilirsin. Dolayisiyla kimseden sana ne kadar kazanacagini ,rakamsal olarak isteyemezsin. Hacayacagin para belli zaten 3000-3500 dolar civari olur toplam.

atar yapmıyorumki sadece bunu merak ediyodum :)
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    subatta wat icin basvursam gec mi kalmıs olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Şubatta bence 2015 yazı için başvur daha mantıklı olur..Bu yaz için başvursan bile iş bulman zor eğerki şansın varsa belki iş bulursun o da belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Subatta basvurursan gidebilirsin sorun olmaz ancak dogru duzgun is bulma sansin cok cok dusuk olur. Arkadasin dedigi gibi 2015 daha mantikli senin icin.
  • Merhaba arakadaşlar yarın bende başvuru işlemlerini gerçekleştiricem bi tanıdık vasıtasıyla takipteyim sizi sorularım olacak
  • Arkadaşlar üniversitede hazırlık sınıfındayım bu sene gitmek istiyorum taban ortalamam 2.0 mı olması gerek ?
  • Rolex47 kullanıcısına yanıt
    Hazirlik puan sistemi 100 uzerinden diye biliyorum sen , transkript almiyorsun ancak ilk donemin sonunda not dokumu alacaksin. Bunun icin de 70 puan isteniyor ya da 2.00 ortalama. Gecen sene daha da zorlasti vize almak 2 nin altinda ortalamasi olanlar icin. Notlarini olabildgince yuksek tutman senin yararina olacaktir.
  • quote:

Hazirlik puan sistemi 100 uzerinden diye biliyorum sen , transkript almiyorsun ancak ilk donemin sonunda not dokumu alacaksin. Bunun icin de 70 puan isteniyor ya da 2.00 ortalama. Gecen sene daha da zorlasti vize almak 2 nin altinda ortalamasi olanlar icin. Notlarini olabildgince yuksek tutman senin yararina olacaktir.

Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler artık daha iyi asılmam gerekecek derslere
  • bende gideceğim bu yaz. ama hiç bahsedilmedi bana not ortalamasından falan ?
  • V.Masuka kullanıcısına yanıt
    Ortalamn kac ki senin ? Ayrica Sirketin hangisi ? Hangi subede ve danismanin kim ? Cok mu soru sordum ne
  • beyler miamide ne tür işler bulunur ? giden varmı downtown miami ye
  • arkadaşlar en kaliteli ve masrafsız şirket hangileridir ? bir fikir verin ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolex47

Arkadaşlar üniversitede hazırlık sınıfındayım bu sene gitmek istiyorum taban ortalamam 2.0 mı olması gerek ?

aynen arkadaşlar bilgi paylaşımı yapalım.
  • 5 gündür konuya yeni mesaj gelmemiş, oysa 2013 konusu ne kadar da hareketliydi. Sanırım yıldan yıla heyecan biraz azalıyor.
  • 2015 yazina bende dusunuyorum. Simdi basvursam guzel bir sirkete girme olasiligim daha fazla olurmu ? Not ortalamam 3.5 tan asagi dusmez. İngilizcem konusma dili olarak cok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 için şimdi başvurmanıza gerek yok hocam, 2014 yılının eylül ayından itibaren başvuruda bulunabilirsiniz.
  • bende kayıt yaptırdım arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

ben bu yaz 2 arkadaşla gitmeyi düşünüyorum fiyat hakkında toplam maliyet ne kadar olur toplamı soruyorum ? ve 1.sınıfım hazırlık muafiyet sınavını verdim not ortalama 2 yi bulurum gibi başka şart aranıyor mu ? İngilizce sertifikam var amerikan kültürden b2 seviye faydası ne gibi olur ? şirket hakkında bilgi pm de alabilirim

kardesim sertifikanin bir anlami yok , onemli olan sponsor ve isverenle gorusmen. Orada ne kadar iyi konusursan seviyen o kadar iyi olarak olculur. 2 ortalama onemli olabildigince yuksek tut. Sirketlerle alakali da iyi sponsoru olan bir firma bulman onemli. Is sorun mutlaka ne isleriniz var diye sorun. Surekli degisiyor isler , yani siz kaydolunca konusulur gibi bir sey soyleyen sirketlerden uzak durun. Zaten malesef su an 1-2 tane duzgun sirket kaldi piyasada o kadar.

hangilerı onlar hocam ?

• Direk isim vermeyeyim cok hos olmaz ancak sponsor olarak en iyileri bence Intrax ve CIEE . CIEE ile 3 firma calisiyor. Intrax eskiden 3-4 firma ile calisiyordu ancak su an sadece 1 Ankara sirketi ile calisiyor onlara da kisitli bir is secenegi sunuyor. Sonucta iyi sponsor demek iyi is demek.
  • Arkadaşlar eğer EDUYORK şirketi ile gitmeyi düşünen varsa benimle iletişime geçebilir universitemiz de ki öğrenci kulubunun yaptığı sponsorluk bağlantısı ile 3150 liraya kayıt olabilirsiniz saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.