Şimdi Ara

2014'te Sınava Gireceklere Tavsiyem (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
68
Favori
31.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu foto daki kitapları listelesen çok güzel olurdu, yararlı kitaplar olduğuna inanıyorum.
    bizim içinde çok güzel bir kaynak tavsiyesi olmuş olur, en azından hangi derslerden hangi yayınlar olduğunu yazsanız bile yeterlidir. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveex

Coğrafya konu anlatımı için zirveyle simetriyi mi öneriyosun ?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Hocam selamlar. Allah rızası için banada yardım edin lütfen..

Matematik temelim cok kötü Geometride öyle.. Hangi kaynakları tavsiye edersiniz ? Sözel kaynaklarımdada eksiğim var biraz neleri önerirsiniz ? Eşit Ağırlık alanım lütfen yardım edin

Guvenderin mat1 setini alabilirsin. Fem ilk adim alabilirsin. Geometri icin dd cozumlu soru bankasi falan varsa onlara bak zamanla gelisir.

Sozel icin de konulari sık sık tekrar edin okuyup testlerini cozdukten sonra palme turkce sb cozebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Arkadaşlar cevaplayamayacağım kadar pm geldi. Bir süre cevap vermeyeceğim. Kolay gelsin hepinize.

2014'te Sınava Gireceklere Tavsiyem

Sınava girmeyin.

YGS'den sonra soru soran cok olmuştu. Eğer hala soruları olan varsa PM'e veya bu konuya bekliyorum. ama lütfen şu netlerle kaca cekerim diye sormayın.

Hocam 2015 de sınava gireceğim pm ini bekliyorum.

• Hocam öncelikle tebrikler ...

Ygs İçin Soru Bankaları alıyorum . Seninde tavsiyelerini almak istedim. Hedef İlk 10k

Ygs Matematik : Elimde Fem Konu Özetli Soru Bankası var yanına 1 kitap daha alacam ne önerirsin ? Temel İyi 2 kitaptan bitirmek istiyorum mat 1 i en az
    Lys Matematik : ?

Ygs - Lys Fizik Konu Anlatımlı : Fizikte sorunlarım var o yüzden sağlam konu anlatımlı kitap olarak ne önerirsin ?
    Ygs - Lys Biyoloji : Palme A-B-C Düşünüyorum Sizce ?
    Ygs-Lys Geometri - Kararsızım soru bankasında ??
    Ygs Lys Kimya - Körfez Konu Anlatımlı ve Pi Analitik soru bankası var ne önerirsin bunlar yeterlimidir ?

Teşekkürler Şimdiden ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 4 Temmuz 2013; 18:31:25 >
  • Geçen sene girmiştim sınava en son seneye üniversiteyi bırakıp tekrar girmek istiyorum.Geçen sene girip iyi bir sonuç almış biri olarak sayısallara önerilerin nelerdir kitaptı çalışma şekliydi vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 4 Temmuz 2013; 19:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Hocam öncelikle tebrikler ...

Ygs İçin Soru Bankaları alıyorum . Seninde tavsiyelerini almak istedim. Hedef İlk 10k

Ygs Matematik : Elimde Fem Konu Özetli Soru Bankası var yanına 1 kitap daha alacam ne önerirsin ? Temel İyi 2 kitaptan bitirmek istiyorum mat 1 i en az
    Lys Matematik : ?

Ygs - Lys Fizik Konu Anlatımlı : Fizikte sorunlarım var o yüzden sağlam konu anlatımlı kitap olarak ne önerirsin ?
    Ygs - Lys Biyoloji : Palme A-B-C Düşünüyorum Sizce ?
    Ygs-Lys Geometri - Kararsızım soru bankasında ??
    Ygs Lys Kimya - Körfez Konu Anlatımlı ve Pi Analitik soru bankası var ne önerirsin bunlar yeterlimidir ?

Teşekkürler Şimdiden ....

Mat1 mat2 karekok
    Fizik final konu anlatimli mustafa baser
    Geometri eksen
    Pale biyo iyidir
    Kimyada da yeter onlar bi palme organik alabilirsin

• quote:

Arkadaşlar cevaplayamayacağım kadar pm geldi. Bir süre cevap vermeyeceğim. Kolay gelsin hepinize.

2014'te Sınava Gireceklere Tavsiyem

Sınava girmeyin.

YGS'den sonra soru soran cok olmuştu. Eğer hala soruları olan varsa PM'e veya bu konuya bekliyorum. ama lütfen şu netlerle kaca cekerim diye sormayın.

Şu sağdakilerden bir tanesini çözmüştüm sanırım :D :D :D

• 10.sınıfım bence derece istiyorum senin gibi yazın ne yapmam lazım geometrim kötü üçgenler fasikül aldım mat 1 ygs bitiriyimmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

10.sınıfım bence derece istiyorum senin gibi yazın ne yapmam lazım geometrim kötü üçgenler fasikül aldım mat 1 ygs bitiriyimmi

10. Sinif yazinda hicbir sey yapmadim. Eger eksigim var diyorsan geoyu hallet. Mat1 falan gereksiz bence.

• quote:

quote:

10.sınıfım bence derece istiyorum senin gibi yazın ne yapmam lazım geometrim kötü üçgenler fasikül aldım mat 1 ygs bitiriyimmi

10. Sinif yazinda hicbir sey yapmadim. Eger eksigim var diyorsan geoyu hallet. Mat1 falan gereksiz bence.

herkes çalışıyor gibi hissediyorum ondan telas oluyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

herkes çalışıyor gibi hissediyorum ondan telas oluyorum

Bizim sinifta 11. Siniftan baslayan adamlar vardi ama ne oldu? 12de baslayanlarla ayni dereceleri aldilar. Biri 300 olduysa digeri 400 okdu yani.

• Hocam yazın olan sınıf yerleştirme sınavında (ygs) kaç puan almıştınız yani sezona kaç puanla başladınız

• quote:

Orijinalden alıntı: fenis021

Hocam yazın olan sınıf yerleştirme sınavında (ygs) kaç puan almıştınız yani sezona kaç puanla başladınız

Hocam hic calismaya baslamadan cozdugum deneme 130 net.

Dershanede sene basinda ygs2010u yapmislardi onda da 148 net civari vardi sanirim.

• 1-Yazın ve okul zamanı günlük kaç saat çalışıyordun ?
    2-Orta halli bir öğrencinin (ygs de yaklaşık 100 civarı net yapan) yazın çalışması nasıl olmalıdır ? ( Yani ygs yi kopmle mi bitirmeli veya %50 LYS % 50 YGS mi gitmeli gibi ) Detaylı açıklarsan çok sevinirim.
    3- Bir gün çalışırken tek ders mi gitmeli yahut 3-4 ders gibi mi ?
    Şimdiden teşekkürler...
  • YGS ve LYS "Fizik, Kimya, Biyoloji" için hangi kitapları tavsiye edersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delyruzgar94

YGS ve LYS "Fizik, Kimya, Biyoloji" için hangi kitapları tavsiye edersin?

Karekök ve Esen Yayınları

• 11. sınıfın yazında kaç saat çalışıyordunuz
  • Önümüzdeki dönem Eylül-Ocak Arası MAT 2-GEOMETRİ'den birer fem sblerini çözüp, OCAK-HAZİRAN arası Daha zor olan Karekök sb çözsek hallolmuş olurmu lys1 ? bu arada tabi Fen derslerini de okul ve dershaneyle sırasına göre bitirirsek iyi bir strateji uygulamış olurmuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esfm

11. sınıfın yazında kaç saat çalışıyordunuz

2 3 saat falan sanirim. Sonra ağustosta dershanenin acilmasiyla arttirdim biraz daha.

Arkadaslar evde degilim sorulariniza cevap veremiyorum simdilik.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.