Şimdi Ara

2014 Japonya Top 45 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %90 ı 4 teker bir kutudan ibaret. japonlar hep tasarım özürlüler ve olmaya da devam edecekler.
  • kutu gibi arabaları ne çok seviyor bu çekik gözlüler ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Araç satışlarından çıkardığım tek sonuç, milliyetçilik bakımından önsıradalar. Bukadar milliyetçi oldukları hiç aklıma gelmiyordu.

Ne beklıyordunuz, bızım gıbı bırbırlerıne lanet okuyup beddua etmelerını mı.. Aynı gemıde olup da, her buldugu fırsatta, goruslerını begenmedıgıne beddua edıp ayagını kaydırmaya calısan baska bır mıllet varmıdır.

Bıze gore kendı urettıgımız ne varsa tukaka dır, onlar ıse kutu kadar arabayı mercedes yerıne tercıh edıp ovunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

%90 ı 4 teker bir kutudan ibaret. japonlar hep tasarım özürlüler ve olmaya da devam edecekler.

Tasarım ozurlu olmakla ılgısı yok, devlet'ın arabalara koydugu ebat sınırlaması var, detaylar oncekı saydakı mesajım da yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

%90 ı 4 teker bir kutudan ibaret. japonlar hep tasarım özürlüler ve olmaya da devam edecekler.

Tasarım ozurlu olmakla ılgısı yok, devlet'ın arabalara koydugu ebat sınırlaması var, detaylar oncekı saydakı mesajım da yazıyor.

ebat sınırı olması bu kadar çirkin ucubeler tasarlamaya sebep değildir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 4 Şubat 2015; 14:50:21 >
  • 3.4m uzunluk
    1.48m genıslık
    64 hp guc sınırlaması var, bu ebatlara 4 kısı de sıgdırabıldınmı ortaya kutu gıbı bır sey cıkıyor

• Deflasyon vurmuş japonları..
  • O Golf ü alanlar Japonya daki türklerder diye düşünüyorum.
  • Daihatsu 1i seçilmiş hiç şaşırmadım ama bizim ülkede değeri bilinmiyor işte...
  • forumda mazdanın değeri Türkiyede bilinmiyor deyip duruyorlardı. anlaşılan japonyada da bilinmiyormuş, en çok satanı 27. sırada
  • hep kutu gibi arabalar.dış görünüş olarak beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

2014 Japonya Top 45

Suzuki keşke şu modeli getirse. Suzuki Sper Carry ilk aracım olduğu içinmidir bilmem ama Suzuki'ye hayranım. Sadece arabada değil ilk motorumda bir Suzuki'ydi.

hustler
    aklımı sirius uydusunu getiriyor gerçi 2 senedir şifreli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.