Arkadaşlar herkese slmlar. Uzun bir bekleyişten sonra 2014 Eylül ataması için bugün itibariyle işlemler başladı. 40 bin alım yapılacak. Beden Eğitimi mezunuyum sıralamaya girerim dedim ama branşımızda alım beklediğimden az oldu. Yine de geleneğe göre taban puanın üzerinde olduğum için başvuru yapcam :) Fakat şöyle bir sorunum var. mebbis başvuru ekranını açınca sol üstte 2014 ilk atama diyor. Giriş yaptığımda da resmin altında 2013 puanımı gösteriyor. Yani kısacası sistem 2014 şubat atamasını baz alıyor. güvenlik seviyesini orta düzey yaptım, uyumluluk listesine meb.gov.tr'yi ekledim ama sorun çözülmedi. bakanlığı aradım beni bir yere aktardılar açan olmadı. artık santralde açmıyor. sanıyorum sistemleri her zamanki gibi sorunlu. milli eğitim şaşırtmamaya devam ediyor. girişte sorun yaşayan varmı. ya da bu bu şekilde çözebilirsin diyen arkadaşlar varsa memnun olurum. Atama bekleyen herkese hayırlı olsun. İyi forumlar.
Arkadaşlar şunu da eklemeden geçemicem. Branş bazındaki sıralamalarınızda bir değişiklik oldumu bilmiyorum ama ben 1 ay içerisinde 1 kişi öne geçtim sonra 3 kişi geriledim. Böyle sistem hiçbir ülkede yok. Biz farklıyız abi :) ne oldum demicen ne olacam dicen dedirtiyor bu osym ve meb uyanıkları.