Şimdi Ara

2014 En İyi İnternet Sağlayıcısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
13.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Akk yi btk cikartti basimiza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asus Zenfone 6
  • Arkadaşlar online oyun için hangisini öneriyosunuz sürekli kpma yaşıyorum ttnetde ?

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Ping istiyorsan tahminime göre online oyun oynayacaksındır. Ve En iyi online oyun performansını TT de alırsınız fakat fiyatları çok pahalıdır.
    TurkNet e gelince TT nin altyapısı olduğu için her şey bire bir aynı olacakdır.Sadece fiyat avantajı bakımından iyidir.
    Uydunet ise farklı bir altyapı olduğu için tamamen farklı değerler olacakdır az da olabilir aynı da olabilir , nispeten fazla da olabilir.
    Ama nerdeyse hepsi benzer performansı sunar taş çatlasa 5-6mslik farklar vardır.

Edit:Uydunet deyim memnunum

Verdiğin bilgiler yanlış gibi, benim bildiğim Turknet birçok yerde TTnet altyapisini kullansada farklı altyapısı mevcut. Uydunet ise turkiyeden dışarı çıkarken TTnet ile birleşiyor. Ama turknet birleşmiyor.

• en iyisini bilmem de en kötüsü kesinlikle turk.nettir herhalde. bu kadar kötü bir deneyimini hiç bir servis sağlayıcı yaşatmamıştı.
  • Hem evde hem de işyerinde malesef ki uydunet kullanıyorum... Müşteri hizmetlerinin gediklisi oldum... Dandik ötesi bir modem kullanıyorlar, uzun süre bağlı kalınca şişiyor.. Eve en az 4 defa servis geldi, en son zorla modemi değiştirttim, ilk başlarda düzelir gibi oldu ama şimdi yine eskisi kadar kötü, ps3 online fifa oynuyorum 15 dakikaya saatinizi kurun otomatik düşüyor sonra tekrar bağlanıyor... Superonline fiber kullanırken saatlerce düşmeden oynadığımı biliyorum ama malesef şu anda oturduğum yerde altyapısı yok...

Ofiste kullandığım internet de uydunet, devamlı bağlantı gidip geliyor, hız inanılmaz düşüyor, müşteri hizmetlerini arıyorum, ekranımızda herşey normal görünüyor, isterseniz reset atalım siz de fişten çekip tekrar takın diyorlar, işlem sonunda bağlantı sağlanıyor, hız da yükseliyor adamın söylediği laf yine aynı, beyfendi bizim ekranlarımız hala aynı.. Lan deli etmeyin düzeldi işte diyorum, küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.. Bu işlemi hafta bir kere mutlaka yapıyorum... Oyun falan oynayacaksanız sakın ha sakın uyduneti tercih etmeyin... Cayma bedelini ödeyecek düzgün bir iss bulduğum anda sonsuza kadar elveda uydunet...

• tarifem 2limitsiz sözleşme hızım 2Mbps 1 haftadır böyle bekliyoruz bakalım inşallah düzelir.
     2014 En İyi İnternet Sağlayıcısı 2014 En İyi İnternet Sağlayıcısı 2014 En İyi İnternet Sağlayıcısı 2014 En İyi İnternet Sağlayıcısı

• Ben dsmart kullanıyorum AKK yemedim 200 gb kullandım yine yemedim 9 mbps den 3 e düşeceğine 5 gibi paket 8 mbps 50 gb AKK ama bana yok bence AKK sade ttnet ve superonline da çalışıyo :D yani ben AKK yı yarım yiyorum onuda 100 gb den sonra ama Türk Telekom yok olsun altyapı bozuk ondan 5 te sabit 0.70 olan Upload 0.20 türk Telekom gebersin böyle oldu sözde hiper var adsl çalışmıyo daha hiper var diye bizi kandırıyolar

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.