Şimdi Ara

2014'e Hazırlananların PLATFORMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
8
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yarıyıl tatilinde 11. sınıf konularında eksik konularımı falan tamamlamaya çalışıyorum. günde 2 ders şeklinde 4-5 saat sürecek okul açılana kadar. çalışmam gereken 13 konu var.

edit: ehehe bu ne la, neyse bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 9 Temmuz 2014; 3:28:20 >

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • Önlerden yerimizi alalım Hedef:itü elektrik müh.-itü elektronik ve haberleşme müh.-boğaziçi elektrik-elektronik müh.

Sınavdan sonra gelen edit:Aga ne kadar naifmişimİlle de istanbul olsun deyince böyle oluyor heralde.mf4 1800. oldum.Sabancı veya odtü istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kökikibölüiki -- 30 Haziran 2014; 22:25:25 >
  • bende yerimi alıyım hedef ODTÜ Elektrik Elektronik veya ODTÜ Bilgisayar. 9-10 da çok eksik yok 11 de fenlerde biraz sıkıntı var onuda tatilde halledicem ikinci dönem 11 i sıkı götürüp ygs temposunada girmeyi planlıyorum. ders çalışma programınız varsa hangi günler kaçar saat hangi derse çalıştığınızı yazarsanız sevinirim
  • 1 sene kalmış sınavaaaa
  • Hooooorttt Yukarıda ne kadar elektrik elektronik varsa sıralamışım da tercihlerim çok değişti.Sabancıya veya odtüye gidicem
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.