Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya,Hollanda,Kosta Rika veya Fransa alacak kupayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUTBOL BU MAC SAHADA OYNANMADAN KAZANILMIYOR... AMA İRAN LAN BU!!

İ R A N?? SEN İRANA 45 dk gol atamıyorsan bırak futbolu

• Türkiye bile yener bu Arjantin'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Koskoca Arjantin'in hali içler acısı. Bu nasıl bir teknik direktörlüktür. Hadi orta saha oyuncun yok tamamda. 4-3-3 oynatıp da Oyunu Masc'ın kurmasını beklemek ne kadar kötü bir şey. Zaten karşında köy takımı var. Kapanacağını biliyorsun. 4 forvetle çıkıp dördünüde ceza sahasında bekletip nasıl gol bulmayı pardon pozisyon bulmayı bekliyorsun. Sezon içinde tüm üst düzey defans oyuncularını dağıtan Di maria'nın eline el freni vermiş bekletiyor. Keza Aguero'da öyle. Adam baktı böyle olmayacak 30-40 metre depar atıp top kazanmaya çalışıyor. Elinde Messi gibi olağan üstü forvet ve forvet arkası oynayabilen bir oyuncudan yararlanamamak içler acısı. Ayriyetten Higuain ne kadar kazma bir oyuncudur. Allah yardımcısı olsun Arjantin'lilerin.

Sezon başında çok umut bekledik ama olmaz gibi. Fransa-Almanya ikilisinden birisi kazanır kupayı.

Alıntıları Göster
    Kafa vurmayı da bilmiyor bunlar aga . 2 güzel orta geldi şimdiye kadar vurdukları kafaya bak .

TD desen piknik yapıyor kenarda bi mangal yakmadığı kalmış .

Messi böyle bir takım ve TD ile oynadığı için çok şanssız cidden.Ronaldo'nun takım arkadaşları bunlara 5 basar .

• Bu Arjantin elemeleri nasil gecmis

• quote:

Orijinalden alıntı: The Times

bilmiyorum kişisel görüşüm zaten barcelonaya gideceğini düşünüyoum bu sene
    Favori Brezilya fakat gönlüm Belçika'dan yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Kafa vurmayı da bilmiyor bunlar aga . 2 güzel orta geldi şimdiye kadar vurdukları kafaya bak .

TD desen piknik yapıyor kenarda bi mangal yakmadığı kalmış .

Messi böyle bir takım ve TD ile oynadığı için çok şanssız cidden.Ronaldo'nun takım arkadaşları bunlara 5 basar .

Alıntıları Göster
    4-6 oynadık yattık ,yalnız gazetede bankolar bölümünde h1 arjantin diyordu hiç belli olmaz bakalım.
  • İran biraz zorlasa Arjantin'i yenecek. Arjantin'e nolmuş böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Koskoca Arjantin'in hali içler acısı. Bu nasıl bir teknik direktörlüktür. Hadi orta saha oyuncun yok tamamda. 4-3-3 oynatıp da Oyunu Masc'ın kurmasını beklemek ne kadar kötü bir şey. Zaten karşında köy takımı var. Kapanacağını biliyorsun. 4 forvetle çıkıp dördünüde ceza sahasında bekletip nasıl gol bulmayı pardon pozisyon bulmayı bekliyorsun. Sezon içinde tüm üst düzey defans oyuncularını dağıtan Di maria'nın eline el freni vermiş bekletiyor. Keza Aguero'da öyle. Adam baktı böyle olmayacak 30-40 metre depar atıp top kazanmaya çalışıyor. Elinde Messi gibi olağan üstü forvet ve forvet arkası oynayabilen bir oyuncudan yararlanamamak içler acısı. Ayriyetten Higuain ne kadar kazma bir oyuncudur. Allah yardımcısı olsun Arjantin'lilerin.

Sezon başında çok umut bekledik ama olmaz gibi. Fransa-Almanya ikilisinden birisi kazanır kupayı.

Alıntıları Göster
    Şu Higuain'i kim kandırmış acaba futbolcu ol diye. Güiza bile onun yanında Messi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haddaway-

İran biraz zorlasa Arjantin'i yenecek. Arjantin'e nolmuş böyle.
    Alejandro Sabella Allah seni bildiği gibi yapsın ya. Ya arkadaş okadar yetenekli oyuncu çıkartan ülkeden hadi geçtim orta sahayı defansı, teknik direktör bilemi çıkmaz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

şu çöp iran bile dünya kupasına katılmış

Katılması normal.Asya bölgesinden eleme gruplarına giriyorlar.Rakipleri güçsüz.Bizde Asya grubunda olsak devamlı katılırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dx486107

İtalya 90'dan beri takip ediyorum. Bugüne kadar izlediğim en keyifli dünya kupalarından biri oluyor. Her gün her maç ayrı eğlence. Unutulmayacak maçlar, günler yaşıyoruz. İyi ki varsın dünya kupası... Hayatımıza bir renk getiriyorsun. Sen de olmasan bu en üst düzey oyuncuları nerede izleyeceğiz? Her yayın her lig ayrı abonelik ayrı ödeme gerektirirken... İyi ki varsın dünya kupası...

son iki dünya kupasından çok daha iyi olduğu kesin.yalnız bir france 98 değil.
  • Tevez olsaydi ipe dizmisti Iran'i

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Katılması normal.Asya bölgesinden eleme gruplarına giriyorlar.Rakipleri güçsüz.Bizde Asya grubunda olsak devamlı katılırdık.

Alıntıları Göster
    Şu maçı gördüm ve dedim ki Türkiye neden yok yazıklar olsun milli takımımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Alıntıları Göster
    Başından beri dedim Arjantin, İtalya, İngiltere çöp çıkar diye, ama İspanya ve birazda Brezilya tam süpriz oldu benim için, aynı Şey Fransa için geçerli. Almanya Hollanda Fransa üçlüsünden biri götürür kupayı. Arjantin'e Almanya'nın grupmu geliyor yoksa Urguay İtalya ikilisimi geliyor? Uruguay Arjantin'in leş defansını Suarez'le çok rahat deşer.

Edit baktım şimdi İsviçre gelecek sanırım, onlar bile kafa kafaya oynar bunlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 21 Haziran 2014; 19:56:04 >

• Arjantin takim oyunuyla gol falan atamaz anca biri cikip ipe dizicek bu ne arkadas o kadar yetenekli adam var oynanan topa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Şu maçı gördüm ve dedim ki Türkiye neden yok yazıklar olsun milli takımımıza.

Alıntıları Göster
    Arjantin 2.elemeleri geçemez bu oyunlarla. Karşısında Bosna Hersek İran olmayacak. Bunları dağıtırlar yarı final bile göremezler. Bu nasıl oyundur arkadaş içim çıktı. İsviçre bile bunlardan daha toplu oyun oynuyor.
  • PORTEKİZ ALACAK PORTEKİZ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tevez

• Fransa kolay grupta yeaaa

• 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.