Şimdi Ara

2014 BMW i8′in satış fiyatı açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
2
Favori
10.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6000 cc lik atmosferik ferrari lerin kabahati neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

böyle bir arabayla aynı çağda yaşıyor olmak da bir şans

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Arkadaşlar full elektrikli araçlarda vergi ve muayene yok ama hybrid araçlarda sadece benzin ödiyicez yani buna ödiyeceğimiz ötv ve yıllık vergi 1.5dci symbolle aynı olacak yanlışım varsa düzeltin.Üstelik araç bence x5den daha ucuz bir fiyata bile girebilir türkiye'ye

Türkiye'deki vergi sisteminin saçmalığına güzel bir örnek.

satış fiyatına bakmadan, ağırsa pahalıdır mantığı

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Motor 1.5 olduğu için ÖTV %40 olacak.
    Bu da demektir ki ilk kez bir BMW süperspor otomobili Almanya ile aynı fiyattan satılacak.
    ... veya Borusan'ın ne kadar boruladığı görülecek

ben de katılıyorum size. borusan i8'de kafadan 70.000 euro sadece kendi karını koyar.
  • Peki i8in rakibi heralde yeni cikacak Gallardo yerine olacak Lamborghini modeli,Ferrari 458 italia,Porsche 911 olacak ama 357bg gücünde.Acaba 640-650 bglik iM8 gibi bir modelde cikar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offf offf Manyak bi araç olmuş ya ! Concept kalır zannediyordum.Adamlar yapmıs ya.oyy oyy!Hem de 2014 te.

İki üc tane millipiyango almak şart oldu artık :)))

• O ekran ah o ekran yok mu? Söker cama yapıştırırım işte o zaman göz zevkim bozulmamış olur.
  • heatblast kullanıcısına yanıt
    Denedin mi
  • Cok guzelll. Ulkemizin vergi politikalari sayesinde yuksek fiyat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Denedin mi

45 numara ayakkabı kutusu ve 1 tane 200 lük para
    bak bakalım yan yana kaç tane sığıyor. sonra 100 lük bir tomar parayıda 1 cm den hesapla üstüste kaç tane alıyor. taban alanı*yükseklik*200tl

edit: 1 de cetvel lazım yükseklik ölçmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 20 Aralık 2013; 17:51:06 >
  • heatblast kullanıcısına yanıt
    Bi kosu ayakkabi kutusu bulmaya gittim ve buldum. Cuzdanimi actim 50 tl vardi. Ustune koyacak para bulamadim bu yuzden olcemedim
  • Muhteşem bir araç keşke herkesin maddi durumu şöyle araçlara yetse de en azından verdiğimiz paralar boşa gitmese. Söylediğiniz fiyatlara bu araç gelecek olsa 3 serisine 5 serisine para vereceğimize 2 sene daha biriktirir bunu alırdık. Özellikle anahtar muhteşem. Türk insanı için yaratılmış adeta. Mekanlarda masaların üzerinde, parlayan i8 anahtarları görürüz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Bunun daha ucuz olan bir düşük modeli çıkarsa ve engelli indirimine tabii tutulursa çok iyi fiyata alınabilir.

Bu model bile TR deki fiyatınıda 120 bin euro dan sayarsak , engelli indirimiyle 72 bin euro lara alınabilirse çok harika bir fiyat.

Bu araç değil de aynı motor seçeneklerini otomatik şanzıman ile SW karoserli bir m5'e koysalar engelli aracı olur.

Tam benlik olur o zaman (tekerlekli sandalye kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 20 Aralık 2013; 18:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Motor 1.5 olduğu için ÖTV %40 olacak.
    Bu da demektir ki ilk kez bir BMW süperspor otomobili Almanya ile aynı fiyattan satılacak.
    ... veya Borusan'ın ne kadar boruladığı görülecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Şaka maka konsept ilk çıktığında baya bi beğenmiştik ama seri üretimde bu kadar uç nokta bir tasarım olmaz diyorduk ama helal olsun BMW'ye, hala inanılır gibi değil. Böyle bir tasarım ve teknoloji, mühendislik olamaz.

Ülkemiz için hiç vergi hesabına girmeyin derim, BORUSAN elinden geldiğini hiç bir fırsatta arkasına koymaz, yine döşeyecektir fiyatı, fırsatçı ve insanları aptal yerine koyan bir distribütör değil mi sonucunda?

Ayrıca böyle superspor arabalardan kar etmeseler bile böyle bir araca ihtiyacı vardı BMW'nin.

Kıytırık R8 ilk çıktığında ne reklam yaptı Audi, otomobilden pek anlamayan kesimi çok fena avladılar.

Şimdi BMW gibi önceliği sürüş keyfi olan bir firmanın da superspor arabası olmaması yakışmıyordu.

Kamyon, hafif ticari, minibüs üreten Mercedes düşünsün.

Valla Mercedes'in CLK GTR'ına hastaydım ben.
     2014 BMW i8′in satış fiyatı açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 20 Aralık 2013; 19:25:01 >

• Değerler muazzam.
  • Bir uplayalım da gözlerimiz şenlensin.
  • %45 ÖTV ile fiyatlama olacak.
    Reno Sümbül dizel ile aynı Mtv'yi ödeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-100 süresi yetersiz. Er6f daha kısa sürede çıkıyor.
  • otomobil filan değil bu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.