Şimdi Ara

2014-2015 ZAMAN Gazetesi Denemeleri *Ana Konu* (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
35
Favori
69.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlar için link verir misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemelere dışarıdan girip de sınav sonuçlarını internetten öğrenebilen bir kişi anlatabilir mi bunun nasıl olduğunu?

fem'den değil de körfez'den başvurmuştum denemelere, yine de teknofem'den öğrebilir miyim?
  • Ben sınava Körfez'de dışarıdan giriyorum bana dediler ki "Sen dışarıdan girdiğin için senin dersane numaran yok sonucuna internetten bakamayacaksın sen sonuçlarını her hafta bizden çıktı olarak alacaksın."
  • Beyler,zaman 2 yi yeni bitirme fırsatım oldu dershaneye gitmiyorum o nedenle hani türkiyede ne durumdayım merak ediyorum.
    Netlerim şunlar;Türkçe 35 , Sosyal 28.50 , Mat--)27 Fen---) 13 net Totalde 103 küsür net geldi,tm yim.
    Sınava gelirsek;zordu fakat bu deneme bizim şu an için sınırlarımızı gösterdi yani olurda ygs 2014 ters köşe bir sınav olursa ne yaparız artık biliyoruz.
    Ayrıca normal denemelerde 430-440 bandında gezen şahsıma da güzel bir tokat oldu.
    Soruların kalitesi ve orjinalliğine de helal olsun demeli..Moral bozukluğunu,avantaja çevirip eksikleri kapatalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Ben sınava Körfez'de dışarıdan giriyorum bana dediler ki "Sen dışarıdan girdiğin için senin dersane numaran yok sonucuna internetten bakamayacaksın sen sonuçlarını her hafta bizden çıktı olarak alacaksın."

ben de haberim olmadığı için ilk denemede öğrenci numarası kodlamadım -ki ilk deneme öncesi kimseye verilmemiş numara- ikinci deneme öncesi numarayı aldım, ilk deneme sonucunun da çıktısını aldım, ama katılım 120 bin filan değil 43 bin görünüyor, genel değil bölge sonucu dediler. durum bu.

ikinci denemenin sonucunu çıktı olarak alabilirim ama umarım genel sonucu öğrenebiliriz.
  • cevap anahtarı olan biri pm atabilirmi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahardaYineGeliriz -- 14 Kasım 2013; 15:52:10 >
  • Teknofeme üye oldum da zaman denemeleri varmış burda kendini sınav yapabiliyorsun.Her hafta bayiden almaya gerek yok o zaman bulamayanlar olursa akıllarında bulunsun teknofeme sallayın kimlik nonuzu üye olun.Çözümleri bile var.Bir de sınav.zaman.com.tr'ye üye olun ordan yönlendiriyor zaten.
    Bilgisi olan varsa hangi günler ekleniyor teknofeme yeni denemeler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 14 Kasım 2013; 15:49:11 >
  • Beyler bu denemeleri almak için gaz<ete abonesi olan tanıdığımızın üstüne yapabiliyormuyuz lütfen acil yardım...
  • yokmu bilen
  • 3.sınava bugün girdik matematik 2ye göre biraz daha kolaydı ama problemlerde yine kasıntı sorular vardı fen 2ye göre daha zor geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

3.sınava bugün girdik matematik 2ye göre biraz daha kolaydı ama problemlerde yine kasıntı sorular vardı fen 2ye göre daha zor geldi.

hocam ilk sinavda 142,5 yaptim 2.sinde malesef hoca durmadi vs. 129 cikti. Bu denemede sessiz ortam ayarlayacak hoca. Sence 145+ yapilir mi zor luk derecesi nasil ilk ikiye gore ders ders soylersen

• Kübra D. K kullanıcısına yanıt
    sağol yaaaaa :)))
  • zaman 2 de tr 1.cisi 147 net yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

3.sınava bugün girdik matematik 2ye göre biraz daha kolaydı ama problemlerde yine kasıntı sorular vardı fen 2ye göre daha zor geldi.

hocam ilk sinavda 142,5 yaptim 2.sinde malesef hoca durmadi vs. 129 cikti. Bu denemede sessiz ortam ayarlayacak hoca. Sence 145+ yapilir mi zor luk derecesi nasil ilk ikiye gore ders ders soylersen

Türkçe diğerleri ile aynı, sosyale pek bakamıyorum ama din kolaydı Genel olarak 2. sınava göre kolaydı 140+ yaparsın

• Zaman-2 gerçekten çok kasmıştı ama 3. sü güzeldi bence..
  • Zaman 3 - Türkçe-Matematik 2 ye göre daha kolaydı.Fen ve özellikle kimya daha zordu ilk 2 sınava göre.
  • zaman 3 ü bugün olduk.

genel olarak bakarsak sosyal öncekilerden zor, türkçe kolay, mat kolay, fen testi de öncekilere göre biraz daha zor.
  • Bu denemeler sadace pazartesi günleri yapılmıyor mu ben sadece 2 sine girdim 3 e girenler var?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.