Şimdi Ara

2014-2015 teogcular grubu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyle bir grup kuralim arkadaslar yakinda whatsapp da acariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

Boyle bir grup kuralim arkadaslar yakinda whatsapp da acariz

Gelecek sene 8.sınıf olanlara çok yazık olacak çünkü sen varsın.7.sınıfta bu kadar konu açıp dolaştığına göre 8.sınıfta bu bölümü işgal edersin. Gelecek sene TSK gerekecek bu bölüme galiba.
  • burada hayatimizin sinavi var ve boyle konular yok ve ben aciyorum ne olmus yani acsam sana af edersin batiyomu acmam buradsa bir sorun mu var yani danisalim diye forumu gordum yazdim suna bak simdide suc oldu konu acmak
    Forumu yakinda biraktiracaksiniz bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

burada hayatimizin sinavi var ve boyle konular yok ve ben aciyorum ne olmus yani acsam sana af edersin batiyomu acmam buradsa bir sorun mu var yani danisalim diye forumu gordum yazdim suna bak simdide suc oldu konu acmak
    Forumu yakinda biraktiracaksiniz bana

Sen şimdiden daha 7.sınıf bitmeden konu açıyorsun , katılım olsa cevap olsa bir şey demiyecem.Ama şimdiki 7. sınıflar burada ne yapsın ? Onlar bu seneyi atlatıp gelecek seneye hazırlanacaklar.Tekrar diyorum katılım olsa bir şey demiyeceğim, ama konuya cevap veren yok, ama sen yinede konu açmakta ısrar ediyorsun.Not: Konu açmanı 2014-2015 yılında açmanı tavsiye ederim.Daha 2013-2014 eğitim-öğretim yılındayız.
  • Bi arkqdasla konulari bitiriyoz pm den yazdigindan gormuyorsunuz bnm fraktallar histogram uslu sayilar koklu sayilar yani 1. Teog mat bitti

• quote:

Bi arkqdasla konulari bitiriyoz pm den yazdigindan gormuyorsunuz bnm fraktallar histogram uslu sayilar koklu sayilar yani 1. Teog mat bitti

O arkadaşla pm den yazış arkadaş konu açmanın mantığı yok.
  • Hayatınızın sınav değil ki bu. Önemli sınav ama aşırı değil. Bir üniversite sınavı değil demek istediğim. Bu kadar kasmayın stres yaparsınız. Stresten dolayı kodlama yanlışı vs. olma ihtimali yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mayıs 2011 vs Ağustos 2018
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam okadar onemli degilde biraz da olsa sinirleniyorum buna

• Tamam, sana anlatamıyacam ne demek istediğimi.Sana konu açıp sonrada up yazmakta kolay gelsin diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.