Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuvvet ve hareket konusu sanıldığı kadar zor değilmiş hatta 7. sınıftakinden daha basit bence. Dün çalıştım not çıkardım baya güzel bi konu sadece belirli kurallar var onları bilirseniz her soruyu çözersiniz. Ama mesela bazı kitaplarda kaldırma kuvveti çok olunca dinamometrenin küçük gösterdiğini falan yazmamış halbuki çok önemli bence. O yüzden kaynak seçimi de önemli.
  • Arakadaşlar bir de ben bugün pek foruma giremeyebilirim hatta baya bütün gün giremeyebilirim ona göre.O yüzden merak etmeyin
  • Aynen şu anda piyasada tek anafenle sözün özü var. Ama anafenle sözün özü aynı diyorlar halbuki doğru değil sözün özü biraz daha basit ama sorular kaliteli.Sınav yayınlarının da denemeleri var.

Bu arada bişey soracağım sen sınav yayınları fasikülü çözüyorum demiştin onu nasıl aldın yani final dergisi gibi bişey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 30 Ağustos 2014; 12:27:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda hocalarına danış deneme konusunda geçen yıl sistem ağustos sonunda açıklandı çok deneme falan çıkmadı. Ama farklı yayınların aylık denemeleri var sbs yani ekim sonunda o zamana kadar olan konular teog denemesi gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Yuhhhh! Kitapların hepsi varmı sende? Ben bi kaç hafta önce teog için kitap aldım 206 tl tuttu yani baktığında pahalı değil (içlerindeki bilgi bakımından) ama yinede pahalı

2. Kitap var sadece:-)

• Birisi vermişti dershanenin fasikül kitaplariymis

• Bugün umraniyeye gokkusagi koleji burs verirlermiş diye sinavina girdim burs vermediler ama önemli bisi ogrendim
    Sinavi çözerken basit makineleri hic yapamadim o yüzden tekrar ypcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 30 Ağustos 2014; 16:32:23 >
  • Kitabın fiyatına çok bakmamak lazım en kötü 9 taksit yapıyorlar taksitle alırsınız. Ama olimpiyat kitapları yabancı olduğu için pahalı. Bizde her yıl 600 liralık ingilizce-almanca kitabı alıyoruz
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Hepsini bir yerde bulsan ve bitirecek olsan alirsin ama birinin olduğu yerde baskasi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 30 Ağustos 2014; 17:03:27 >
  • Ben belki internetten online özel ders alacağım yararlı olur mu acaba
    http://inekle.com u tavsiye ederim ders olarak arastir istersen

• Bende zaten orayı düşünmüştüm ilk teog için gerek yokta mart gibi falan alırım belki. Sen bugün sınava mı girdin? girdiysen sonuç ne?
    Girdim sorular çok zordu
    12000 TL dediler annem gölde avrupa kolejine yazdirmayi dusunuyu bide zaten ben pek tatmin degioimde özel okula hani iseyaramaz yetenek dersleri 100 gelecek ya o iyi olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burslu gireceksen sözleşme imzalatırlar büyük ihtimal sözleşmeyi iyice oku " öğrenci kendisine gösterilen okulda okumaktan kendi isteğiyle vazgeçerse ayrıldığı güne kadar yapılan harcamalar faiziyle geri alınır" gibi bir madde varsa uzak dur. Yani izmir fene gitmek istersen böyle bir madde varsa parayı faziyle geri almak için dava açarlar. Söylemek istemiyorum ama devlet okulunda hocalara "sakal" atarsan yine 100 olur o dersler. Anladın sen :D
    Anladim sagol

• Bugün mat testi çözdüm üslü sayılarla ilgili. 2 üssü -2, -3 üssü -3 , -4 üssü -2 ve 3 üssü -3 diye sorular çıktı yapamadım. Hiç bir konu anlatımlı kitabımda yok böyle birşey sen biliyor musun nasıl yapıldığını
  • Nasil cozemedn ki zaten bu seneki konu bu mesela a uzeri-1 = 1/a uzeri1 dur.

3 uzeri 3 = 1/3 üzeri 3 oda eşittir 1/27
    -3 uzeri-3 = -1/27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 30 Ağustos 2014; 19:49:55 >
    Nasıl yok hiçbir kitapta? Anafenin tüm derslerinde var mesela internette Körfez videoda gayet iyi anlatıyor.

• dendoniz D kullanıcısına yanıt
    Hocam teogda kimlik kontrolü falan var mı? Ben 5. sınıfta çektirmiştim kimlik fotosunu o zaman yüzüm baya tombuldu saçlarım 3 numaraydı şimdi yüzüm ince ve saçlarım oldukça uzun birde çenemdeki benimi aldırdım yani şu an kimlikteki fotoma benzemiyorum bir sorun çıkar mı?
  • Güvender tüm derslerde göremedim ben...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.