Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    izmirde oturuyorum
    6.sınıf ortalamam=100 7. sınıf da =100
    hedefim=izmir fen lisesi
    bu arada ben de kızım
    herkese bu yılki TEOGda başarılar
  • myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin. Not ortalaman çok iyi hocalar yardımcı olmuş anlaşılan. Konuları bitirdin mi
  • 1s2s kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sıralama sınavı olduğu için rakiplerimizden daha fazla çalışmalıyız. 1 ayda bitecek konular doğru açıkcası ben en azından beşiktaş maçlarını izleyebilecek vakit yaratmak için çalışıyorum ve birazda bilgisayar oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hoşgeldin. Not ortalaman çok iyi hocalar yardımcı olmuş anlaşılan. Konuları bitirdin mi

hocalar yardımcı olmadı kendi aldığım notlar.Çalışınca oluyor.
    Matematiği 7. sınıfın başında bitirmiştim.
    ingilizce bitti.
    inkılap da bitti sayılır.
    fende de ilk TEOG konuları bitti.
    Türkçe zaten geneli paragraf ve anlamaya yönelik olduğundan yaz tatilinde bolca kitap okudum.
    Sen bence sınavda iyi bir sonuç alırsın 6 ve 7de çalışan 8de her türlü çalışır. 8.sınıf matematiği 7.sınıfta mı bitirdin
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    birinci sınıfta beri harıl harıl çalıştığımı hatırlıyorum
    evet 7. sınıfta belirli bir grupla 8. sınıfın tamamını ve 9. sınıfın yarısını bitirmiştik.
    Ooo hoş geldin bende kızım All made of this ile birlikte 3 kız olduk. Oldukça başarılısın tebrik ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu arada bir şey soracağım özel okulda mı okuyorsun?

• Hoş bulduk.Teşekkürler.
    Evet özel okulda okuyorum.
    Cemaat okulu galiba anca orada yaparlar böyle birşey
    Yani bence ortalamalarının 100 olması normal kızma ama çevremde duyuyorum ozeldekilerin puanlarını yükseltiyorlar. Yani belki sen öyle değilsindir ama fikrimi belirtmek istedim

:D Katılıyorum

hayır.Aksine çok zıt bir okul.Böyle bir şeyi derken not yükseltmekten bahsediyorsan.Evet okulun genelinde 97leri 100 yaparlar ama ben gerçekten bütün sınavlardan 100 almıştım.
  • Sen de haklısın ben de devlet okulundayken öyle düşünürdüm
    ama çok bir oynama olmuyor.Zaten benim kendi notlarım
    Ben devletteyim 99 u bile 100 yapmıyorlar tabii Bi tane insaflı hocamız vardı. Zaten çoğu sınavımdan 97 98 100 aldım ama sırf o 97 ler yüzünde ortalamam 98

Anlıyorum ben devletteyim ama bana bile böyle muamele yapıyorlar halbuki sınav kağıdımı görseler

• o okuldan okula göre değişir.
    benim eski okulumda bizim öğretmenimiz yapmasa bile diğer öğretmenler çok not yükseltmesi yapıyordu.
    Hatta özel okuldan daha çok yapıyorlardı.
    Biraz da şans işi.Ama çalışan her türlü 100 alır bunun not yükseltmekle alakası olduğunu düşünmüyorum.
    Ben Ted Kolejindeyim sen hangi okuldasın? Bizde notları genelde biraz yükseltirler çünkü müdüre hesap veriyorlar yani müdür herkes düşük aldığında sen birşey öğretmiyor musun falan diyor. Bir kere eski türkçe hocamız yazılılıarı dağıtırken müdür geldi bu ne biçim yazılı bir şey öğretmiyor musun diye kağıtları yere attı kadın sonraki gün ayrıldı okuldan mesela

Benim yükselen notlarım;,

Matematik=96---100
    Matematik=90---96
    Matematik=92---95

Hepsi ikinci dönem ama mat hocasıyla baya yakınız o yüzden bu kadar yükseldi

Fen=83---85
    Fen=98---100

Biri 1. diğeri 2.dönem

Sosyal= 99---100

diğer 5 yazılıda kendim 100 aldım zaten

Türkçe=97---100
    Türkçe=99---100

İkiside 2.dönem son yazılıyı zaten hocayla çözdük

Din= Hoca olmadığı için direkt yüz.

Pek bilindik bir okul değil.
    Bir de böyle bir şeyi sadece cemaat okulları yapar demiştiniz
    Sizde notlar bizdekinden daha çok yükseltiliyormuş.
    Bizim de solcu bir okul olduğundan din dersi dinlenmediğinden hoca ders anlatmıyodu ama yine de sınava giriyoduk.Sizin işiniz biraz daha kolay anlaşılan.
    Benim de 98 olan türkçem hariç iki dönem boyunca hiç yükseltilen notum olmadı.
    Tabi özel okullarda beden,resim vb. Dersten sayılmadığından onları geçiyorum

Bizim din hocası almıyorlar. Ted kolejini duymuşsundur belki acayip solcu ve atatürkçüler zaten atatürk kurmuş. 15 tatilde istanbulda marmaraya binmiştim okulda marmaray çok güzeldi dedim arkadaşlara törende müdür duydu törenden sonra odasına çağırdı 7.sınıfta 8.sınıf konusu öğretmeyi anca cemaat yapar demiştim
    Notunun yükselmesi için ya çok başarılı(okulda ilk 3) yada çok başarısız(son 5)olman lazım ortalardaki öğrencinin puanı yükselmez. Sınıfta 6 kişi 40dan düşük almıştı ingilizcede hoca düzelttirdi yanlışları 70 verdi mesela. Birde kurtarma sınavı çok olur.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.