Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uludag endustri en yuksek 425le almis benim 440 kusur sorun yok o yuzden. Tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen sene de geçiş yapılmıyordu,dilekçe ile sesimizi duyurup bunun yasal yolunu açtık. yeniden yapabiliriz bunu. Üstüne düşün, önemseyin.1 sene yerine 1 dönem kaybedin.
  • bugra0694 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle okuldaki arkadaşlarınıza da söyleyin
  • Ben yarin 1 tane daha yolluyorum

• Ben kendi üniversitemin face grubuna bu konuyu atıcam buradaki dilekçeye göre gönderim yapsınlar. Hatta herkes kendi universitesinin face sayfasına bu konuyu atsın çünkü her uniden geçiş yapmak isteyenler olacaktır. Eğer böyle yaparsak çabuk büyürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerichoholiccc -- 27 Ekim 2014; 21:33:43 >
  • Bende perşembe günü bir tane daha göndermeyi düşünüyorum.

• Hadi arkadaşlar yayalım iyice.. Eminim geçiş yapmak isteyen çok kişi vardır. Haberdar olmaları yeterli.
  • Simdi ben DEU da okuyorum.Katip Celebiye gecmek istiyorum.Bu yil hazirlik okuyorum.Gecmek istedgim bolum ayni sadece okul degistirmek istiyorum. Not:Gitmek istedigim okulun puani okudugum okuldan daha dusuk

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Simdi ben DEU da okuyorum.Katip Celebiye gecmek istiyorum.Bu yil hazirlik okuyorum.Gecmek istedgim bolum ayni sadece okul degistirmek istiyorum. Not:Gitmek istedigim okulun puani okudugum okuldan daha dusuk

Evet geçiş yapabilirsiniz.aranan tek şart ösys puanı
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Bi yere başburu yapmamız gerekiyomuydu,ben hiç bi şey yapmadım şimdiye kadar.
  • beyler el yazısı mı bilgisayar çıktısı mı ?
  • ..TK.. . kullanıcısına yanıt
    el yazısı daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Bi yere başburu yapmamız gerekiyomuydu,ben hiç bi şey yapmadım şimdiye kadar.

Bu senenin başvuruları ağustos ayının sonunda bitti.ara dönemde geçiş yapmak istiyoruz o yüzden dilekçe gönderiyoruz yöke.
  • Arkadaslar ben okula gitmiyorum artik devamsizliktan kalmam sorun yaratmıyor degil mi eminiz buna?

• Yatay geçişin olup olmayacagi tahminen ne zaman netlesir, bi fikri olan var mi? Mesela gecen sene hangi ay tekrar ara donemde yatay geçişe izin verilmis?

• Yalnız birşeyi gözden kaciriyorsunuz gecen sene ara donemde gecis yapanlara farkli bolumlere gecis hakki verilmemis sanirim ayni yada esdeger bolumlere gecis hakki verilmis bu yilda ara donemde gecis hakki verirken farkli bolume gecis hakkimizida geri almazlar umarim kendi bölümumden cok farkli bi bölüme gecmek istiyorum çünkü
  • Yolladım ben de bugün inşallah karşılık alırızda 1 sene beklemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesko13 E kullanıcısına yanıt
    aralık gibi felan heralde
  • samet aydemir S kullanıcısına yanıt
    Gecen sene biri tarih bolumunden cografyaya geçtiğini soylemis forumdaki baslikta gordum ben de bolum degistiricem nerden nereye gecmek istiyosun

Edit: emin olmak için tekrar baktim mühendislikten tibba geçen dahi olmuş her seyi kapsıyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllisNeptune -- 30 Ekim 2014; 15:30:37 >
  • Beyler merkezi yatay geçiş sisteminde kontenjan dolar mi? yani gecememe durumu olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.