Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim akrabam şuan Marmara Üni ebelelik hemşirelik okuyor ve bölüm değişmeyi düşünüyor.Sınıf öğretmenliğine geçiçekmiş.

Sorum şu onun puanı tutmadığı için merkezi y.g yapamıyor.Gano ile geçmeyi düşünüyor.Gano ile geçme bu ara dönemde var mı ? Onu öğrenmek istiyorum.Bilen arkadaşlar yardım ederse çok iyi olur
  • Yıldız teknikten haber var mı? öğrenci işlerini arıyorum ama açmıyorlar
  • sinefil90 S kullanıcısına yanıt
    hayır üniversiteye girdiğin yılki puanın ve istediğin bölümün o seneki puanına bakacaksın. 2010'da girdiysen üniversiteye 2010'da aldığın puana ve geçmek istediğin bölümün 2010'daki taban puanına bakacaksın
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    up arayan soran bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherkicksass

hayır üniversiteye girdiğin yılki puanın ve istediğin bölümün o seneki puanına bakacaksın. 2010'da girdiysen üniversiteye 2010'da aldığın puana ve geçmek istediğin bölümün 2010'daki taban puanına bakacaksın

dostum öyle çok saçma olmaz mı?ben 2010 da 420 ile girdim şimdiki puanı olmuş 350 bu ne saçma iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

up arayan soran bilgisi olan varmı?

aradım dostum hem yökü hem ösymyi ikiside pek emin konuşmadılar.myp(ygs-lys puanı) ile alınacak ona eminiz dediler,puan konusunda pek emin değiller gibi.
    ortalamayla alım yok görünüyor dedi bir arkadaşım aramış.
  • Karabuk ve ozeller disinda acan tip var mi?? Bi kac okulu aradim ulasamadim ben
    ya ben şey için uplamışdım ygs sınavına girersek yazınki geçiş hakkı içinsıkıntı olurmu? tercih yapmayacagım sadece kendimi deneyeceğim
  • weatherkicksass W kullanıcısına yanıt
    Öyle birşeymi var ya ? 2013 de girdim üniye gideceğim bölümün bu senekı taban puanına bakmıcakmıyım ben :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisamystery

Karabuk ve ozeller disinda acan tip var mi?? Bi kac okulu aradim ulasamadim ben

dostum bu geçişte hangi yıla bakılıyor misal ben 2010 da 420 mf4 puanım var, aynı bölümde başka bir üniversiteye geçmek istiyorum 2014 ün taban puanlarına göre mi tercih yapacağım?
    diğer türlü bana çok saçma geldi,nedeni ise şuanki puanlar oldukça düşük benim 420 ile girdiğim yere artık yeniler 350 ile giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

ya ben şey için uplamışdım ygs sınavına girersek yazınki geçiş hakkı içinsıkıntı olurmu? tercih yapmayacagım sadece kendimi deneyeceğim

dostum bir sorun olmaz nedeni ise üniversiteye yerleşmiş olman lazım sen tercih yapmazsan sıkıntı olmaz ama sen yine de ösym yi bir ara.
    artı hazırlıktaysan geçiş yapamıyorsun zaten ara dönemde.
  • Tamam ya doğrudur ben 2012 yılının taban puanına bakıyomuşum dedim bu nıye bu kadar yüksek o sene aldıgımız puana gore ıstedıgımız unıversıtenın bolumune puanımız yeterse yerleşcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert55

Öyle birşeymi var ya ? 2013 de girdim üniye gideceğim bölümün bu senekı taban puanına bakmıcakmıyım ben :?

dostum banada çok saçma geldi ama öyle diyor nereye sorduysam hepsi girdiğin yılki taban puanlara bakacaksın dedi.
  • arkadaşlar tıp için özeller bile daha açmamış bir tek karabükte kontenjan gördüm bu ne böyle bir işi adam gibi yapamıyorlar

sadece tıp için değil diğer bölümlerdede açılmış hiç bir kontenjan göremedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertovicc -- 15 Ocak 2015; 15:43:46 >
    puanlarin dusuk olmasi sinavlarin zorlugu ile alakali 2010da kac puanla aldiysa o puani gecmen gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozellerden maltepe uni acmis bence digerleri de acar paragozluk diz boyu

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisamystery

puanlarin dusuk olmasi sinavlarin zorlugu ile alakali 2010da kac puanla aldiysa o puani gecmen gerek

hayır dostum bu işte bir yanlışlık var benim 2010 da puanım egeyi tutsaydı zaten ben egeye yerleşirdim,neyse bakalım hayırlısı.
    Zaten bu gecisin olayi tutan yere gecmek, ortalama ile olan gibi normalde giremyecegin yerlere gecis yok bu gecis daha cok yanlis tercih magdurlarina yonelik

• Transkript
    Öğrenci belgesi aldım
    Ders içeriği kaldı

Disiplin belgesi öğrenci belgesi olur dedi öğrenci işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Transkript
    Öğrenci belgesi aldım
    Ders içeriği kaldı

Disiplin belgesi öğrenci belgesi olur dedi öğrenci işleri

dostum üniye girdiğin yılın taban puanlarına mı bakılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.