Şimdi Ara

2013 YGS/LYS TM ADAYLARI (DERTLEŞME7YARDIMLAŞMA ALANI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda sayısalcıların sözelcilerin bir grubu varken ben tmcilerin grubunu göremedim
    birde nerdeyse çoğu ygs lys konusu hep sayısalcıları ve tscileri ilgilendiriyor bende tm cilerin olduğu ama sadece 2013 tm cilerin olduğu bir grup ve paylaşım alanı kurmak istedim
    evet ben bu sene lise 4 e geçtim çalışmaya bu ay başladım mat 1 den daha 3 konu bitirebildim 22. sinde dersane dbs ile açılacak ilk gün sınav yapıcaklar
    ve ben kpps yede giricem ama hiç çalışmadım
    benim bir sorum olucak ben ilk 5000 de olmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum?
    ben şuan eksen dergisinden ve 5 adımda ygs dergisinden çalışıyorum
    11. sınıfta netlerim 65-75 civarıydı ama hiç çalışmıyordum
    birde okul puanım sizce kaç olur onu meark ediyorum
    lise 1 -66
    lise 2 -73
    lise 3 -71
    kaç puan gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibasi95 -- 17 Ağustos 2012; 14:28:11 >

• aynen kardeşim bende göremedim tm grubu
  • hangi lisedesin? başarılar dilerim inşallah başarılı olursun.. düzenli ve planlı bi şekilde her gün çalış hedefine ulaşırsın..
  • hangi lisedesin? başarılar dilerim inşallah başarılı olursun.. düzenli ve planlı bi şekilde her gün çalış hedefine ulaşırsın..
  • Allah size kolaylık versin.Biz tercihleri bekliyelim daha.
  • tmciyim mezuna kaldım ben de takipçiyim hayırlısı olsun hakkımızda
  • Sizde sistem yeni sistem olacak yani 4 senenin notlarını topla 4'e böl çıkan ortalamayı önce 5 ile sonra 0,12 ile çarp. Ya da direkt 0,6 ile işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2020 TM YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkımızda hayırlısı olsun benim durumumda seninle aynı hemen hemen,bende tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • hangi kaynakları kullanmayı düşünüyorsunuz ygs ve lys de?
  • Bana muhtemelen 51 okul puanı gelecek, ilk 10kda olmak istiyorum, kötü etkileneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasi95

quote:

Orijinalden alıntı: heartless._.angel

hangi lisedesin? başarılar dilerim inşallah başarılı olursun.. düzenli ve planlı bi şekilde her gün çalış hedefine ulaşırsın..

torbalı anadolu lisesi
    obp uygulanıcak galiba bizde ama kötü oldu benim için ben hiç kasmamıştım lisede hesaplamaya göre 42 puan geliyor çok üzücü
    inşallah kazanırız tevrübelilerden tavsiyeler bekliyorum daha doğrusu herkesten

38 puan gelıyor banada ama bizim okulda 4 sene okuyup lisans kazanamayan görmedim-herkes benım gibi ama denemetlerde 360-370 geliyor daha kasmadık- -marmara çevresi tabi-
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkymn

tmciyim mezuna kaldım ben de takipçiyim hayırlısı olsun hakkımızda

geçen sene nasıl çalıştın mesela bize verebileceğin herhangi bir tavsiye var mı?
    sonuçlar nasıldı bu arada kaçıncı oldun kaç puan aldın
    bu sene için çalışmaya başladın mı

hocam açıkçası pek çalışmadım.şunları çok net söyleyebilirim ki okulla birlikte yapılan çalışma gerçekten çok yorucu olmuştu benim için.onun için sana tavsiyem çok fazla konu çalışma üstün körü çalış ama bol bol soru çöz.tm3 40 bin derece yaptım okul birincisiydim.ama tercih yapmadım çünkü hedefim çok daha yüksek ama söylediğim gibi gerçekten sınavın üzerinde pek durmadım.ve lys çok ama çok önemli üstüne basa basa söylüyorum bunu.ygs de 163k derecem varken lys sonucum 40k idi.var gerisini sen düşün bu sene ise çalışmaya baya bi erken başladım ama çok yavaş yavaş ilerliyorum sindire sindire.çünkü geçen senenin yazında bi hırsla başlamıştım ama ateşimiz çok çabuk söndü tabi o yüzden çok fazla sıkmanın manası yok ben mezunum o yüzden bütün çalışmamı geniş bir aralığa yaymak istiyorum.söyleyeceklerim bunlar kolay gelsin şimdiden

• tm bende burdayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2013 YGS/LYS TM ADAYLARI (DERTLEŞME7YARDIMLAŞMA ALANI)

4/3

2013 YGS/LYS TM ADAYLARI (DERTLEŞME7YARDIMLAŞMA ALANI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertx06 -- 12 Ağustos 2012; 18:14:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heartless._.angel

hangi lisedesin? başarılar dilerim inşallah başarılı olursun.. düzenli ve planlı bi şekilde her gün çalış hedefine ulaşırsın..

torbalı anadolu lisesi
    obp uygulanıcak galiba bizde ama kötü oldu benim için ben hiç kasmamıştım lisede hesaplamaya göre 42 puan geliyor çok üzücü
    inşallah kazanırız tevrübelilerden tavsiyeler bekliyorum daha doğrusu herkesten

anadolu lisesindeysen bi temelin var demektir yapamam diye düşünmemelisin kesinlikle.. pes ettiğin zamanlar olacaktır çalışırken anlamadığın yerler olmuycak yapamıycam dediğin zamanlar olucaktır kesinlikle bırakmamalıısın zaten önemli olan bu zorlukları aşabilmen kazanıcam kendime güveniyorum diyebilmen olumsuz düşünme sakın hiç bi zaman.. ben tercih yaptım ama pişmanım mezuna kalıp kalmama arasında kalıyorum kafam çok karışık gerçekten kalırsam burdan haberleşiriz hep birlikte iyi bi yerlere geliriz inşallah :)

okul puanına hiç üzülme sen çalıştıktan sonra onun pek bi öneminin olacağını sanmıyorum ben mezuna kalırsam puanım 25 olcak düşün :) ben bu sene mezuna kalcağımı biliyodum gitmiycem diyodum ama ailem etkiled biraz şu an napacağımı hiç bilmiyorum neyse çoktandır bu forumu takip ediyorum güzel öneriler var çalışma programları var.. kaynk tavsiyeleri var hepsini toparlayıp kendine göre bi çalışma düzeni yap alacağın kitaplara karar ver ve netten al çok ucuza gelir.. ucuzkitapal.com bilirsin belki de.. neyse seneye kalacağım kesinleşirse bende yapacaklarım hakkında yazarım yine kitap tavsiyesinde bulunurum ama fem simetri alma bence bende fizik kmya biyolojisi vardı çok yüzeysel sıfırdan herşeyi öğretmiyo.. temeli olanlar için iyi tekrar amaçlı kullanılabişir ama benm için yetersizdi zaten bu sene hiç çalışmadım pes ettim ben ilk zorlukta kafamda hem seneye düşüncesi vardı neyse çok konuştum ben çok çalış asla pes etme çalıştıktan sonra hedefine kolaylıkla ulaşırsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Bana muhtemelen 51 okul puanı gelecek, ilk 10kda olmak istiyorum, kötü etkileneceğim

Alakası yok 48 puanla puan tipine göre 2500-3000 aralığındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expresci

quote:

Bana muhtemelen 51 okul puanı gelecek, ilk 10kda olmak istiyorum, kötü etkileneceğim

Bu biraz içime su serpti. Etrafta konuştuğum arkadaşlar ne yapmak istiyor anlamıyorum.

tm2den bahsediyoruz di mi?
  • quote:

quote:

quote:

Bu biraz içime su serpti. Etrafta konuştuğum arkadaşlar ne yapmak istiyor anlamıyorum.

Y-TM-2 477,99231 2933
    Ek puanım: 45,67872 'mış hatta yanlış hatırlamışım.

http://www.youtube.com/watch?v=foZo2e4syjk

Derleeer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo juridicus -- 13 Ağustos 2012; 0:34:46 >

• okul puanı 51 mi gelir ? 45 gelsinde yatsın kalksın dua etsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Y-TM-2 477,99231 2933
    Ek puanım: 45,67872 'mış hatta yanlış hatırlamışım.

http://www.youtube.com/watch?v=foZo2e4syjk

Derleeer...

Haklı olabilirsin.

Örneğin arkadaş sayısalda 55 puanın bile kendine yetmediğini söylemişti. Bu sene sınava girdi.

Yalnız dikkatimi çeken şey şu oldu, tercih kılavuzunda 11.500 sıralaması 470 puana falan tekabül ediyor. 481 puanda 7420. sıraya, fakat şimdi 478 puan 3000 olmuş.

Puanlarda bir kayma yaşanmış. Ben rehberede bakıp 51 yetmez gibi düşünüyordum. Teşekkür ettim bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 13 Ağustos 2012; 0:47:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.