Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aldiginiz tvyi almayi dusunuyorum ama henuz karar veremedim sony w905 mi alsam yoksa bunu mu bilemedim. bu tvyi kullananda hic goremedim forumda kimse bahsetmemis. degerlendirebilirseniz cok sevinirim

hayirli olsun tvniz
  • vestel toplamıştı sanırım o modeli malzeme kalitesi biraz vasat ..
  • mrmcan kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, sabah almadan once biraz arastirdim, kullanici yorumuna pek rastlamadim. Hatirladigim kadariyla fiyati epey yuksekti ciktigi zamanlarda. Tasarimi da siradisi olunca pek tutulmadi sanirim. Kasadan gecmeden once de guvendigim, isinin ehli bir yetkili servis sorumlusunu arayip tvnin kronik bir probleminin olmadigini, fiyatin bu denli dusmesinin sebebini sordum. Fiyat yuksek tutuldugu icin kurumsal musteriler disinda pek tercih edilmedigini, 2014 modeller ciktigi icin firmalarin stok eritmek durumunda kaldigindan bu denli ucuz sattiklarini soyleyince nispeten rahatladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu urunu teknosa ve kliksadan baska biyerde satmiyor, o da biraz dusundurdu beni acaba fiyatinin ederi normalde bu mudur diye... ama tasariminin degisik olmasi benim daha cok hosuma gitti bu yuzden biraz gonlum bu tvde yoksa bugun w905 alacakdim, bunu gordum ve tum dusuncelerim alt ust oldu

siz satin alirken inceleyip karsilastirma yaptiniz mi yaptiysaniz gorusleriniz nelerdir?
  • http://uk.kagoo.com/TVs-Monitors-Projectors/LED-TVs/1556269/Philips-46PDL8908.html

sayfasinda Slow High Frequency Rate olarak eksisi gosterilmis acaba bu input lag denilen sey midir? ben daha cok playstation4 ile kullanacagim tvyi, bilginiz varsa aydinlatabilirseniz memnun olurum...
    Yaklasik 3 aydir tv meselesine kafa yoruyorum. Forumda hemen her markanin modelin sayflarani defalarca okudum. Firsat buldukca da magazalarda incelemeye calistim su surecte. Goruntu kalitesinin sonyle birlikte one cikmasi, malzeme kalitesi ve tasarimlarinin daha cok hosuma gitmesi ve ambilight nedeniyle kararim philips oldu, 7108 modeliyle. (8008 istiyordum ama kapali kutu bulmak icin cok ugrasamadim). 3d ve smart tv ozelliklerini pek kullanmadigimdan philipsin smart menusunun diger markalara gore hantal kalmasini cok onemsemedim.ilk aldigim 7108 de belirttigim sorun disinda gayet tatmin ediciydi. O tvnin gercek panel hizi 100hz idi yanilmiyorsam, 8908 ise 200hz bildigim kadariyla. 3d olayi ise aktif, gozlukleri pilli. Aktife gore daha verimli oldugu soylense de bas agrisina da neden oluyormus, dedigim gibi pek kullanacagim bir ozellik degil.
    8908de kafami kurcalayan tek sey tasarimi aslinda. Oldukca estetik bulsam da uydu alici, ps3 vs icin yer sikintisi bas gosterdi. Yaklasik 160*50 boyutunda bi tv sehpam var. Tvyi duvara sifir dereceyle monte edip sehpayi onune koymayi dusunuyorum. Kablolar icin zaten tvnin beyaz bi kamuflaj hortumu var bildigim kadariyla, goruntu kirliligi yaratacagini pek sanmiyorum.

Emin olmamakla birlikte input lagi refere ettigini sanmiyorum. 7108 le ps3 oynarken seste gecikme sorunu olmustu. Oyunda ates ettikten sonra silah sesi duyuluyordu. Konsolun ses ayarlarini kurcalayip halletim o sorunu, onun disinda pek hissetmedim gecikme. Ama bildigim kadariyla oyun sirasinda ambilightin kapali olmasi tvnin performansini guclendiriyor.

• 46PFL8008 kullanıcısıyım,

flash belleğimi yada harici harddisk'imi takıp divx film izlemeye çalıştığımda altyazı sorunu alıyorum, türkçe karakterleri göstermiyor, 4000 tl ye yakın bir rakam sayıp televizyon alıyoruz ama malesef tam olarak kullanamıyoruz, altyazıyıhttp://www.turkcekarakter.com/ dan her seferinde düzenleyip yarım yamalak film izlemek zorundamıyız arkadaşlar, philips'e bu durum hiç ama hiç yakışmıyor, sırf ambilight var ve aktif 3d diye bu televizyonu aldım fakat smart tv ve multimedya desteği sıfır, menüler rezalet, televizyon adeta kasılıyor.

42PFL8654 almıştım 4 yıl evvel oda taş gibi televizyon ama ondada aynı muhabbetler vardı bunda da aynı,

ALTYAZI sorunu gerçekten sıkıcı, philips'e mail atmayı düşünüyorum

• Greylist G kullanıcısına yanıt
    7 ,8 ve 9 serisinde altyazı ve dts sorunu yok

1-altyazı film ve altyazı dosyası aynı isimde olmalı

2-film açınca option dan seçeneklerden karakter ve dil seçimi yapılıyor
  • 46pdl8908 tvyi dun kurdular, gun icinde pek inceleme firsatim olmamisti, simdi biraz kurcaladim. Clouding problemi var.ps3 te menu gecislerinde veya uydu aliciyi kapattigimda sinyal yazisi cikinca baris bir sekilde belli oluyor. Backlight kontrast vs ayarlariyla oynayip nispeten azalttim. Ama canim sikildi. Bir ayda aldigim ikinci tv de sorunlu cikti. Dugun arifesindeyim, ne yeni model bakmaya ne servisti kurulumdu ugrasmaya vaktim var. İleride goruntude bozulmalara neden olmayacaksa bu sekilde kullanmaya raziyim. Ne dersiniz, bu clouding sorunu tahammul sinirini asar mi yoksa oldugu gibi mi kalir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246
    Arkdaşlar merhabalar.
    Televizyonu dün aldım. Ancak kurulumu için bir süre bekleyeceğim. Evde badana boya tadilatı var onunla birlikte yaptırcam kurulumu.
    Bu süre içerisinde bana iyi bir hdmi kablo ve optik ses kablosu önerileriniz olursa sevinirim.
    Her ikiside en az 5 metre uzunluğunda olacaktır.Saygılar.

Philips Gold HDMI Kablo 5.0m SWV7434S bunu aldım çok memnunum 5 metre

http://www.bimeks.com.tr/urun/127617/philips-swv7434s-gold-hdmi-kablo-5m.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Haziran 2014; 2:07:18 >

• Güncelleme var mesajı verdi. Güncelle dedim. 10dakika yükledi bitince. USB aygıtları çıkarın elektriği kesip 1 dakika sonra bağlayın dedi. Fişi çektim direk 1 dakika sonra taktım. Güncelleme böyle mi oluyor

Saçma geldi power düğmesinden kapatmadan fişi çektirmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinamik arka ışık : standart deneyin.
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    evet güncelleme böyle oluyor.

internettten güncelleme uzun oluyor ..20-30 dk sürebiliyor.

diğer yöntem daha hızlı <<<

boş usb tvye tak güncelleme arat üzerine yazsın
    sonra pcden o linkteki güncellemeyi indir
    indirdiğin dosyayı usbye at tvye tak kendi başlıyor bazen başlamıyor sinir ediyor. 3-4 dk sürüyor<
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

evet güncelleme böyle oluyor.

internettten güncelleme uzun oluyor ..20-30 dk sürebiliyor.

diğer yöntem daha hızlı <<<

boş usb tvye tak güncelleme arat üzerine yazsın
    sonra pcden o linkteki güncellemeyi indir
    indirdiğin dosyayı usbye at tvye tak kendi başlıyor bazen başlamıyor sinir ediyor. 3-4 dk sürüyor<

bende 10 dakika bile sürmedi 20 30 dakika sürenin netinde sorun vardır

• Bu 46pdl8908 iyi bir seri mi?
    8008 le arasında dizayn dışında bir fark var mı? 2999 tl iyi fiyat gibi, tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki TV arasında kaldım. Biri Sony 42W805B diğeri Philips 42PFK6309 modeli. Philips'in bu modeli hakkında düşünceniz nedir? Philips TV'lerin SD görüntü kalitesinin iyi olduğu söyleniyor. Buda benim için en önemli kriter ancak bu markayla ilgili epey şikayet var. Onun için emin olamıyorum. Şuan bu TV'nin fiyatı 2000 lira bu paraya değermi?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    bende fiber var belli olmuyor bu güncelleme süreleri bana fazla geliyor can sıkıyor usb den yapınca çok iyi oluyor......
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    bende USB'den severim ama hazır yapayım demişken tv bırakırım yapsın çünkü çok nadirdir bulup yapayım demesi tv nin bana bu güncelleme USB'den daha kısa sürdü gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Haziran 2014; 6:02:41 >
  • Mito hocam teşekkür ederim alayım madem.

Arkadaşlar tv'yi kendim kurdum servis ile görüşüp. Onlar da bir ay sonra gelip garantiyi başlatacaklar eve boya yapıldıktan sonra.

Arkadaşlar henüz hiç güncelleme yapmadım. Ancak bir şey belirtmek istiyorum tv ile alakalı.

Panasonic GW plazma izledim arkadaşımda var. Mağazada sayısız led-lcd tv izledim, plazmalar izledim:

Açık ve net söylüyorum ben bu kadar kaliteli ve iyi SD yayın çok uzun zamandır izlemedim. Pany plazmaların kalitesinde sd yayın kalitesi var.

Neden kimse başlıkta bundan bahsetmemiş anlayamadım

Gerçekten benden sonra alacaklar ve standart uydu ile yayın izlicekler alabilirler. Ben şahsen 120 liralık Goldmaster ile izliyorum. Kendi uydusunu kuramadım bir türlü.

Ancak full hd ve hızlı görüntüler de biraz kasıyor cihaz. Onun için en uygun ayarları deneme yanılma ya da forumlardan okuyarak bulurum diye umuyorum.

Yalnız sevgili forumcular : tekrar söylüyorum SD uydu yayını kalitesi mükemmel, yani daha iyisi nasıl olur bilemiyorum.

Zamanla kendi tecrübelerimi devamlı olarak buraya yazmaya çalışırım.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 6 Haziran 2014; 17:38:17 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.