Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
293.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarık_73

quote:

Orijinalden alıntı: duruqan

evet malesef aynı sıkıntı bende de var,
    geç tepki veriyor kumanda,
    sadece ileri geri sararken değil, sesi açıp kapatmaya çalıştığımda da aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
    kumandada genel olarak sıkıntılar var.

son versiyonda...

Bende ileri geri hizli sarma fonksiyonlari calismiyor.filmi ileri geri alamiyorum.bi bende mi boyle yaaa.

Hangi versiyon yüklü 171 51 olan mı 171 49 olan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu philips global sitesi. Burada dvb t2 olduğu görülüyor.
    Philips
    Visit the support page for your Philips 3D Ultra-Slim Smart LED TV 47PFL7008S/12
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL7008S/12&slg=en&scy=GB

Edit: ingiltere için üretilen modeli sonu S ama yazılımlar aynı demekki donanımsal olarak dvbT2 eklenmiş sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 16 Temmuz 2013; 21:26:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nuher

Bu philips global sitesi. Burada dvb t2 olduğu görülüyor.
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL7008S/12&slg=en&scy=GB

Edit: ingiltere için üretilen modeli sonu S ama yazılımlar aynı demekki donanımsal olarak dvbT2 eklenmiş sadece.

Bu demek oluyor ki Türkiye philips distrübütörü yanlış ürün ithal etmiş. İngilterede kullanılan S modeli bize uygun dvbT2 olduğu için.

• Bu gün aradım sizinyeriniz sitesini ürünün pazartesi irsaliyesi hazırlanmış bu gün kargoya verilecek dedi ama siteden kontrol ettiğimde hala bir hareketlilik yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarık_73

quote:

evet malesef aynı sıkıntı bende de var,
    geç tepki veriyor kumanda,
    sadece ileri geri sararken değil, sesi açıp kapatmaya çalıştığımda da aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
    kumandada genel olarak sıkıntılar var.

son versiyonda...

Bende ileri geri hizli sarma fonksiyonlari calismiyor.filmi ileri geri alamiyorum.bi bende mi boyle yaaa.

Hangi versiyon yüklü 171 51 olan mı 171 49 olan mı?

Eve geçince bakayim versiyon numarasina.171 olduğunu biliyorum da son numarasini bilmiyorum.servis yükleme yapti...

• Arkadaslar usb ile film izlemede sorunlar çok mu ? 3D filmlerde sıkıntı var mi ? Bi arkadasa sordum her 3D filmi açmiyor demişti :(( bilgilendirirseniz sewinirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kinggx

Arkadaslar usb ile film izlemede sorunlar çok mu ? 3D filmlerde sıkıntı var mi ? Bi arkadasa sordum her 3D filmi açmiyor demişti :(( bilgilendirirseniz sewinirim ...

Mp4 formatını desteklemiyor galiba

• quote:

Bu gün aradım sizinyeriniz sitesini ürünün pazartesi irsaliyesi hazırlanmış bu gün kargoya verilecek dedi ama siteden kontrol ettiğimde hala bir hareketlilik yok.

siteye güvenmeyin benim halen paketlenme aşamasında görünüyor ama bugün elime ulaştı. siparişten 5 gün sonra ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetufo -- 17 Temmuz 2013; 0:53:16 >
  • nuher N kullanıcısına yanıt
    171.49 yukledim geçtiğimiz hafta içerisinde.
    aynı sorun şimdilik devam ediyor.
  • nuher N kullanıcısına yanıt
    mp4 izliyorum. sıkıntı yaşamıyorum.
    youtube videolarını hd'ye hatta 3d'ye çevirip tvden izlemek mümkün.
  • bir iki resim ilave edeyim.
    makinayı sabitleyecek bi tripod yoktu,
    elimde olabildiğince sabit tutup çekmeye çalıştım.

sorularınız varsa, elimden geldiğince sizer için cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duruqan -- 17 Temmuz 2013; 9:13:28 >

• 7008 kullanan arkadaşlar selam,
    alt yazı boyutu konusunda bilg verebilir mi?
    Türkçe desteği varmı?
    Cihaz her uzantıda alt yazıyı açıyor mu, boyutlar ayarlanabiliyor mu?
    Teşekkürler..
  • 6198 modeli de USB'den .m2ts uzantılı videoları sorunsuz şekilde açtı ancak ileri geri alma kısımlarında yazılımda sıkıntı var, çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Higher01

7008 kullanan arkadaşlar selam,
    alt yazı boyutu konusunda bilg verebilir mi?
    Türkçe desteği varmı?
    Cihaz her uzantıda alt yazıyı açıyor mu, boyutlar ayarlanabiliyor mu?
    Teşekkürler..

.mts uzantılı full hd videoları soruunsuz oynatıyor. fotograf makinasını direkt bağlayınca usbden cihazı tanıdı tv.

alt yazı konusunu denemedim henüz, akşam imkanım olursa denemeye çalışır buraya yazarım.
  • quote:

En son çıkan 171.51 yazılımını denediniz mi?

• quote:

quote:

En son çıkan 171.51 yazılımını denediniz mi?

sitede 171.049 vardı ben indirdiğimde.bunu görmemiştim.
    171.051 indirmeye başladım bile. akşam deneyeceğim.
  • quote:

Hocam 3d filmlerde gölgelenme oluyor mu? Tv ile birlikte gelen pasif gözlükler dışında önerebileceğin daha kaliteli görüntüler verebilen pasif gözlük var mı? Tv ile gelenler yeterli mi?

• quote:

quote:

Hocam 3d filmlerde gölgelenme oluyor mu? Tv ile birlikte gelen pasif gözlükler dışında önerebileceğin daha kaliteli görüntüler verebilen pasif gözlük var mı? Tv ile gelenler yeterli mi?

Ben dün 2.5 gigabyte' lık bir Avatar indirdim 3D ve çok da bir beklentim olmadan izlemeye başladım. Ancak 3D konusunda gayet başarılıydı. Bu arada dün yeni bir şey daha keşfettim. 3D izlerken derinlik ayarı yapabiliyorsunuz. Ya da 3D' yi tamamen kapatıp gözlüksüz izleyebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: motie53

quote:

quote:

Ben dün 2.5 gigabyte' lık bir Avatar indirdim 3D ve çok da bir beklentim olmadan izlemeye başladım. Ancak 3D konusunda gayet başarılıydı. Bu arada dün yeni bir şey daha keşfettim. 3D izlerken derinlik ayarı yapabiliyorsunuz. Ya da 3D' yi tamamen kapatıp gözlüksüz izleyebiliyorsunuz.

Teşekkür ederim hocam. Aras kargoyu aradım bu gün 14:30 civarı gelecek dedi. Ama 15 güne kadar evi değiştireceğim için kurulumunu yaptırmam büyük ihtimal. Sadece kargo görevlisiyle kutuyu kontrol edip teslim alırım.

• tv ile gelenler yeterli gibi geldi bana
    netten indirmiş olduğum filmleri mkv formatında sorunsuz izledim tvde.

deneme amaçlı 4 5 adet film buldum netten, yazan pop-up yorumlarına göre indirdim. o 3d yayındaki derinlik kavramını tam olarak görmek istedim televizyonda.

hansel & gratel izledim. alışılagelmiş 3d yayının yani sinemada izlemiş olduğumuz gibi aman aman bi 3d görmedim. ender olsa da vardı bir iki sahnede. ama daha çok derinlik içeriye doğru veriyor. yani tvnin içerisine doğru.
    sanırsam bu tür filmlerin çekim yöntemleri ve türlerinden kaynaklanıyor bu görünütü.

sammynin maceraları adlı animasyon filminin yorumlarını okudurm ve bu filmi buldum. bunda basit deyimiyle görüntüler bildiğiniz dışarı doğru bariz bir şekilde dışarıya çıkıyor.
    gözlükler pasif olduğu için herhangi bir yorma, baş ağrısı vs olumsuz bir sonuç yaratmadı bende.

alışık olmadığım için gözlük kullanımına, sadece burnumda bir ağırlık hissi oluşturdu hepsi o, ona da alıştım artık.

tvnin yanında 4 adet gözlük çıkıyor. kardeşimde sağolsun sinema salonundan 3 adet gözlük getirmiş. gözlükler birbirinin aynısı.
    bendekilerde yanında philips ibaresi var, salondan gelenlerde herhangi bir yazı yok. sorunsuz bir şekilde 3d yayın izlenebiliyor gözlüklerle.

o sebeple dünyanın parasını vermeye gerek yok o gözlüklere :)

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.