Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
294.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaaneralp

Samsung, Lg, derken en son philps 6877 aldım. İnanın az ya da çok hepsinde benzer sorunlar var. Philps'i iki gün kullandım.Menüde gezinirken kendiliğinden kapanıyor. Smart ve internet çok mu çok yavaş.(LG bu konuda iyiydi).Tek farklı yanı üç taraflı amblight olması.Bilmiyorum bu da tercih için ne kadar önemli? Ayrıca philps de ekran beyaz ve gri iken yukarıdan aşağıya çubuk gibi koyuluklar görünüyordu.Ben de dün iade ettim. Valla ne alacağımı şaştım.

plazmalara bak bide. sorunsuz led tv yok diyorlar... sony in 5000 liralık w905 serisinden bile şikayet geliomuş avrupa dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: qohezyon

anladım hocam peki kare karartma ne oluyor tam olarak

Kare karartma benim bildiğim kadarı ile Local Dimmingle eşdeğer. Yani bölgesel karartmanın diğer adı diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: somniferum

Birde TPV Panel nedir anlamadım gitti ya,özelliği ne ne işe yarar fark ne anlatında davayı çakalım ?

TPV, dünya üzerinde panel üreten sayılı firmalardan biridir. Panellerinin kaliteli olduğunu ve iyi paneller olduğunu herkes söyler. Diğer panellerden farklı olarak, ışık sızması, banding, clouding gibi sorunların bu panellerde az görülmesi ya da hiç görülmemesi, bu panellerin artısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: kaaneralp

Samsung, Lg, derken en son philps 6877 aldım. İnanın az ya da çok hepsinde benzer sorunlar var. Philps'i iki gün kullandım.Menüde gezinirken kendiliğinden kapanıyor. Smart ve internet çok mu çok yavaş.(LG bu konuda iyiydi).Tek farklı yanı üç taraflı amblight olması.Bilmiyorum bu da tercih için ne kadar önemli? Ayrıca philps de ekran beyaz ve gri iken yukarıdan aşağıya çubuk gibi koyuluklar görünüyordu.Ben de dün iade ettim. Valla ne alacağımı şaştım.

plazmalara bak bide. sorunsuz led tv yok diyorlar... sony in 5000 liralık w905 serisinden bile şikayet geliomuş avrupa dan

@kaaneralp hocam, aslında aldığınız televizyon iyiydi. Ben eski kız arkadaşıma aldırdım çok memnun şu an. Ama teknoloji şans işi elbette. Bende LM660S var akıcı bir şekilde hem menüleri, hem smartı kullanabiliyorum. Ayrıca ambilight bence çok güzel bir özellik. Ben şahsi olarak, dinginliği, sessizliği ve yalnızlığı severim. Bu yüzden o ambilight'ı televizyon kapalı iken ruhumu dinlendirmek için kullanmak suretiyle bile alırım televizyonu. @carloska arkadaşımında dediği gibi, sorunsuz LED neredeyse yoktur. Lakin w905 için dediği dikkatimi çekti. Şu an o televizyonun 40" olanı Türkiye'de 5.000 liradan fazlaya satılıyor. Triluminos ekran denilen bir teknolojiye sahip ve müthiş derecede iyi olduğu söylenen panelde bile şikayet alması çok ilginç hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Birde TPV Panel nedir anlamadım gitti ya,özelliği ne ne işe yarar fark ne anlatında davayı çakalım ?

TPV, dünya üzerinde panel üreten sayılı firmalardan biridir. Panellerinin kaliteli olduğunu ve iyi paneller olduğunu herkes söyler. Diğer panellerden farklı olarak, ışık sızması, banding, clouding gibi sorunların bu panellerde az görülmesi ya da hiç görülmemesi, bu panellerin artısıdır.

İnşallah TPV paneldir o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

quote:

quote:

İnşallah TPV paneldir o zaman

Bizde öyle umuyoruz hocam .

• Arkadaşlar benim bir harici disk sorum vardı ama karambole geldi Sizce 7008' de kullanmak üzere 2,5" hangi harici diski tercih etmeliyim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motie53

Arkadaşlar benim bir harici disk sorum vardı ama karambole geldi Sizce 7008' de kullanmak üzere 2,5" hangi harici diski tercih etmeliyim? Teşekkürler.

Kusura bakma hocam bende atlamışım . Seagate STBX1000201 ya da STBX1000200 alabilirsiniz hocam.
  • yabancı forum sitelerini geziyorum sorunsuz led tv göremediğim şuana kadar :) w905 f8000 8008 en üst seriler en çok tabiki f8000 de var ....

7008 ve 6xx8 de 2-3 ışık sızması gördüm ... Şans işi diyip geçelim bu faslı led tv için 10/6 sorun çıkarma olasılığı yazmış yabancılar ... plazma 10/1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

yabancı forum sitelerini geziyorum sorunsuz led tv göremediğim şuana kadar :) w905 f8000 8008 en üst seriler en çok tabiki f8000 de var ....

7008 ve 6xx8 de 2-3 ışık sızması gördüm ... Şans işi diyip geçelim bu faslı led tv için 10/6 sorun çıkarma olasılığı yazmış yabancılar ... plazma 10/1

Öyle de, w905 dehşet bir görüntü kalitesine sahip, forumda şu an pusuya yatan çok bu model için.
  • Phlips 2013 modeller tvlerde tpv panel kullanılmış
  • nerden duydun satıcılarsa sallamıştır yabancı sitelerde daha birşey yok panelde belli değil şuana kadar ..avforum da 6008 testini 1-2 güne yapacak bakalım ne diyecek..
  • Philps yetklili servisindeki elaman söylemişti :D
  • paneli açmadan nerden görmüş ki... philipsi tpv satın aldığı için direk tpv panel dediklerini çok gördüm... pasif olduğu için direk lg panel dediklerini de biliyorum en iyisi panel açıklansın o zaman gerçekler açığa kavuşur ..
  • quote:

@carloska arkadaşımında dediği gibi, sorunsuz LED neredeyse yoktur. Lakin w905 için dediği dikkatimi çekti. Şu an o televizyonun 40" olanı Türkiye'de 5.000 liradan fazlaya satılıyor. Triluminos ekran denilen bir teknolojiye sahip ve müthiş derecede iyi olduğu söylenen panelde bile şikayet alması çok ilginç hocam.

bende televizyon bölümünde okudum ama hangi bölümdü hatırlamıyorum anlamını pek bilmediğim terimlerden bahsedip sorunlar var deniyordu avrupa dan şikayet geldiğinden felan bahsedildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

@carloska arkadaşımında dediği gibi, sorunsuz LED neredeyse yoktur. Lakin w905 için dediği dikkatimi çekti. Şu an o televizyonun 40" olanı Türkiye'de 5.000 liradan fazlaya satılıyor. Triluminos ekran denilen bir teknolojiye sahip ve müthiş derecede iyi olduğu söylenen panelde bile şikayet alması çok ilginç hocam.

bende televizyon bölümünde okudum ama hangi bölümdü hatırlamıyorum anlamını pek bilmediğim terimlerden bahsedip sorunlar var deniyordu avrupa dan şikayet geldiğinden felan bahsedildi

Anladım hocam.
  • aramazmert çabuk dön bana :) 7008 46 inç 2825 TL vakıfın sitesinde ne dion alıom ben bunu :) 7007 fiyatına nerdeyse
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit7777 -- 6 Haziran 2013; 21:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit7777

aramazmert çabuk dön bana :) 7008 46 inç 2825 TL vakıfın sitesinde ne dion alıom ben bunu :) 7007 fiyatına nerdeyse
    undefined

Bence kaçırma derim hocam .
  • bende öyle düşünüyorum lakin hani paralel ithalattır filan o konuda biraz şüphem var . gerçi paralellerin ağları daha geniş diye bir yazı okumuştum burada @aramazmert
  • Ben aynı siteden 55" olanını aldım ve TP Vision garantili umit7777 Yalnız fiyat çok iyi ben 47 olmadığı için 55 almıştım ama pişman mıyım hayır değilim
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.