Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
294.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mediamarkt tan aldım,12 gün oldu. Ben doğrudan Philips'i aradım, bana cihaz yeni olduğundan servis problem görürse doğrudan değişim yapılacağını söylediler. Akşam servisten aradılar yarın öğlene doğru gelecekler, Tv şuan açılmıyor birkaç defa açmayı denedim açılmadı. adamlar gelene kadar açmayacagımki sorunu görsünler.

Bu arada tv den memnunum sadece şuan yaşadıklarım benim şansızlığım. Elektronik cihazlarda olabilecek şeyler, iade hakkım var ama bu tv den vazgeçmeyeceğim. Görüntü kalitesi, 3D falan memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bi tekno mağazada 3d baktım vallahi ne bu tv nede diyerler ki çok daha üstün tvlerde vardı ama hiç birinin 3d performansı iyi değildi

• Ben bu Tv de online film ve dizi sitelerinden film izlenemediğini sanıyordum. İlk denememi dizimag ile yapmıştım, orada başarısız olunca diğer siteleri demememiştim. Ancak bir kaç gün önce başka siteleri denediğimde film ve diziler açıldı. Rahatlıkla izlenebiliyor. Buna çok sevindim. Artik android tv box vs. almama gerek kalmadı. Denediğim siteler, yabancıdiziizle, tele-vizyon vs.
    Not:izlediklerimin html5 mi yoksa flash mı olduğunu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmb01

Bende mediamarkt tan aldım,12 gün oldu. Ben doğrudan Philips'i aradım, bana cihaz yeni olduğundan servis problem görürse doğrudan değişim yapılacağını söylediler. Akşam servisten aradılar yarın öğlene doğru gelecekler, Tv şuan açılmıyor birkaç defa açmayı denedim açılmadı. adamlar gelene kadar açmayacagımki sorunu görsünler.

Bu arada tv den memnunum sadece şuan yaşadıklarım benim şansızlığım. Elektronik cihazlarda olabilecek şeyler, iade hakkım var ama bu tv den vazgeçmeyeceğim. Görüntü kalitesi, 3D falan memnunum.

Philips servisi geldi ve sorunu çözdü. Öncelikle cihazı fabrika ayarlarına döndürüp güncellemeyi yeniden yaptılar buna rağmen sorun çözülmedi. Sonrasında kanal ayarlarını resetleyip tüm uyduları yeniden tarattılar işte tam bu sırada uydu sinyalinin zayıf olduğunu gördük (52 seviyesinde). Biraz bekledikten sonra tekrar uydu ayarlarına geri döndüler bu sefer sinyal seviyesi iyiydi kanalları ayarladılar ve sorun çözüldü. Yani sorun uydu sinyalinin zayıflığından kaynaklanıyormuş, banada bu açıklama mantıklı geldi.

• qurkan Q kullanıcısına yanıt
    Qurkan sende bir sinyal seviyeni kontrol ettir istersen.
  • 3d bir film ya da digiden 399 nolu kanala gecis yaptigimizda, kumandadan 3d yan yana secenegini sectigim zaman, televizyon sapitiyor bende arkadaslar. uzerindeki yazilim 51. 50 varken de boyleydi, ilk geldigi haldeykende boyle.
    tv kapaniyor, 20-25 sn sonra aciliyor. kapandigi esnada ambilight aciksa o da gidio, tv acildiktan 10-15 saniye kadar sonra ambilight acilio benim tvde. ve o oesnada kumanda da herhangi bir tepki vermiyor. 3d ye ne zaman gecis yapmaya kalkarsam kalkayim bu biyle oluyo ve can sikici bi durum olmaya basladi bu. 4-5 sefer denedikten sonra, tv acilip kapaniyor, sonra bi zahmet goruntu 2d den 3 d ye veciyor.

bu sorunla karsilasan kimse varmi hic?
    atlatmak icin bu sikintiyi ne yapmali?
    yeni cihazi servise gondermekte istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duruqan D kullanıcısına yanıt
    3D film test amaçlı bir kaç kere izledim, Digiturk 399 nolu kanalda da birkaç defa 3d yayın izlemiştim böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Yazılım güncellemesi yapmanıza rağmen düzelmediyse servis çağırmanız çok yerinde olur.

Bu sayfadaki yorumlarımı okuduysanız görmüşsünüzdür. Benim tv de açılışta donma sorunu vardı. Dün servisten geldiler ve sorunun uydu sinyal seviyesinin düşük olmasından kaynaklandığını tespit ettiler. Halen sorun devam ediyor, Digiturk'te böyle bir sorun olmuyor bir süre Digiturk'ten teste devam edeceğim. Tabi bu tespitin öncesinde uzun birkaç işlem yaptılar (firmware güncelleme, fabrika ayarlarına geri dönme, kanal listesini resetleme v.s.) bende daha fazla uğraşmamalarını cihazı alalı henüz 12 gün olduğunu söyledim ve değişim yapılmasını istiyorum dedim. Ancak değişim ancak cihazın servise gidip arızanın ordada görülmesi durumunda mümkünmüş, yani sorunun sadece yerinde görülmesi yetmiyor. Anlayacağınız tv deki sorun için yerinde çözüm olmuyorsa her şekilde servis yüzü görmesi gerekiyor.

• Bir tek benim tv demi sorun yok anlamadım arkadaşlar. Bende sizin gibi en güncel firmware ı attım, smart tv dahada hızlanda, 3 tane farklı hdd 250 / 500 / 1000 gb taktım hepsinin içindeki flimleri sorunsuzca saattlerce izledim ne kapandı ne etti. Bana bu göre bu tv nin en büyük artısı 3D performansı çok iyi.. Ben 47" kullanıyorum bununla aynı boyutta 2-3 bin lira daha pahalı olan modellerde 3 d yi test ettim ama bunun kadar iyi olmadığını gördüm.. Ha bu arada bendeki bir sıkıntıdan bahsedeyim, subwoofer bas vurdugunda abartılı seslerde hani, cızırtı yapıyor .s sizdede böyle sorun varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Ben bu Tv de online film ve dizi sitelerinden film izlenemediğini sanıyordum. İlk denememi dizimag ile yapmıştım, orada başarısız olunca diğer siteleri demememiştim. Ancak bir kaç gün önce başka siteleri denediğimde film ve diziler açıldı. Rahatlıkla izlenebiliyor. Buna çok sevindim. Artik android tv box vs. almama gerek kalmadı. Denediğim siteler, yabancıdiziizle, tele-vizyon vs.
    Not:izlediklerimin html5 mi yoksa flash mı olduğunu bilmiyorum.

Öncelikle tv'niz hayırlı olsun.. Biz de 7008 serisini yeni aldık.. İnternete bağlantı sorunu yaşadık ama sonunda çözdük.. Ancak sitelerdeki filmleri açmıyor.. Ayrıca gazete sitelerindeki videoları da izleyemiyoruz..

Bazıları açıldı, onların da sesi yok.. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Bir tek benim tv demi sorun yok anlamadım arkadaşlar. Bende sizin gibi en güncel firmware ı attım, smart tv dahada hızlanda, 3 tane farklı hdd 250 / 500 / 1000 gb taktım hepsinin içindeki flimleri sorunsuzca saattlerce izledim ne kapandı ne etti. Bana bu göre bu tv nin en büyük artısı 3D performansı çok iyi.. Ben 47" kullanıyorum bununla aynı boyutta 2-3 bin lira daha pahalı olan modellerde 3 d yi test ettim ama bunun kadar iyi olmadığını gördüm.. Ha bu arada bendeki bir sıkıntıdan bahsedeyim, subwoofer bas vurdugunda abartılı seslerde hani, cızırtı yapıyor .s sizdede böyle sorun varmı arkadaşlar

Sayın SARDEMİR kardeşim,

Biz de geçen hafta 47/PFL7008 Philips TV aldık.. Maalesef servisler ve müşteri hizmetleri net sorunlarıyla alakalı doğrudürüst yardımcı olamıyor..

Önce net'e bağlantı sorunu yaşadık.. Bir sürü laf ettiler.. Modem'e laf ettiler.. Hiçbiri doğru çıkmadı.. Yine bu forumdan arkadaşların yazdıklarına göre epeyce bir uğraşıdan sonra internete girmeyi başardık..

Ancak hem film kanallarındaki filmleri açamıyoruz.. Hem de videoları açamıyoruz.. Bir iki tanesi açıldı.. Onları da sesleri yok..

Şimdi servisi aradım, yazılım güncellemesi tamam olsa da videoların özelliklerinin farklı olmasından falan bahsediyor..

Ben maalesef bu tv'yi kimseye tavsiye edemiyeceğim..

Eğer, video ve film izlerken takip ettiğiniz aşamaları anlatabilirseniz çok sevinirim...

Teşekkürler,

• -Dahili uydu alıcısında yaşanan problem sinyal sorunu fakat bunun yazılımla falan ilgisi yok çanak ile tv arasındaki kablo mesafesi bu uzun olunca voltaj alıp göndermesi zaman alıyor ve kablo ucunun tv ye tam oturtulması gerek (kablo ucunu uzun tutun) eğer tvyi komple fişten çıkarmazsanız tekrarlanmaz
    *kanallar arası geçiş fena değil ama görüntü kalitesi genel olarak sd lerde orta halli fakat yakın çekimlerde sd başarılı tabi buda dahili uydu alıcısı üzerinden alınan verimdir
    -Wifi bağlantı problemi video oynatma problemi benim baz aldığım konu youtube şimdilik.. ilk gün gayet akıcı bir şekilde açıldı özellikle hd videolar oldukca iyi idi telefonumdan youtube videosunu açıp anında tv ye görüntü gönderebiliyorsunuz buda sizi vasat olan smart zahmetinden kurtarıyor. 4 gün boyunca hergün youtube dan hd dizi izledim 2 saat kadar fakat dün ne hikmetse hiç bir videoyu açmadı ne telefon komutuyla nede kendi uygulaması üzerinden bunun üzerine aklıma kota geldi vesaire falan telefondan açılan video tv den açılmıyordu gene sonra ağ ayarlarına girdim geçmiş internet bellek gibi bir kısım vardı onu sildim ve önemli olan MODEM MTU AYARINI 1300 YAPTIM DNS LERİ 8888 8844 YAPTIM açıldı bu sorunda böyle halloldu
    -2TB LIK hdd arşivimde 3d film ve normal altyazılı film izledim resetleme gibi herhangi bir sorun yaşamadım
    devamı gelicek...

• quote:

Orijinalden alıntı: omerska

-Dahili uydu alıcısında yaşanan problem sinyal sorunu fakat bunun yazılımla falan ilgisi yok çanak ile tv arasındaki kablo mesafesi bu uzun olunca voltaj alıp göndermesi zaman alıyor ve kablo ucunun tv ye tam oturtulması gerek (kablo ucunu uzun tutun) eğer tvyi komple fişten çıkarmazsanız tekrarlanmaz
    *kanallar arası geçiş fena değil ama görüntü kalitesi genel olarak sd lerde orta halli fakat yakın çekimlerde sd başarılı tabi buda dahili uydu alıcısı üzerinden alınan verimdir
    -Wifi bağlantı problemi video oynatma problemi benim baz aldığım konu youtube şimdilik.. ilk gün gayet akıcı bir şekilde açıldı özellikle hd videolar oldukca iyi idi telefonumdan youtube videosunu açıp anında tv ye görüntü gönderebiliyorsunuz buda sizi vasat olan smart zahmetinden kurtarıyor. 4 gün boyunca hergün youtube dan hd dizi izledim 2 saat kadar fakat dün ne hikmetse hiç bir videoyu açmadı ne telefon komutuyla nede kendi uygulaması üzerinden bunun üzerine aklıma kota geldi vesaire falan telefondan açılan video tv den açılmıyordu gene sonra ağ ayarlarına girdim geçmiş internet bellek gibi bir kısım vardı onu sildim ve önemli olan MODEM MTU AYARINI 1300 YAPTIM DNS LERİ 8888 8844 YAPTIM açıldı bu sorunda böyle halloldu
    -2TB LIK hdd arşivimde 3d film ve normal altyazılı film izledim resetleme gibi herhangi bir sorun yaşamadım
    devamı gelicek...

kablo mesafesi uzun olunca voltajın gelmesi süreyi nasıl etkiler, bilginiz var mı? Yaptığınız açıklama sıkıntılı biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

quote:

Orijinalden alıntı: omerska

-Dahili uydu alıcısında yaşanan problem sinyal sorunu fakat bunun yazılımla falan ilgisi yok çanak ile tv arasındaki kablo mesafesi bu uzun olunca voltaj alıp göndermesi zaman alıyor ve kablo ucunun tv ye tam oturtulması gerek (kablo ucunu uzun tutun) eğer tvyi komple fişten çıkarmazsanız tekrarlanmaz
    devamı gelicek...

kablo mesafesi uzun olunca voltajın gelmesi süreyi nasıl etkiler, bilginiz var mı? Yaptığınız açıklama sıkıntılı biraz.

teknik olarak bi bilgim yok tabiki bu sadece benim yaptığım denemelerden sonra elde ettiğim bi çıkarım çünkü ne zaman fişten çıkarıp taksam yayın da sinyal yok yazısı aldım 1 dk sonra falan sinyal geliyor bunuda voltaja bağladım belkide belli bir sinyal seviyesinden sonra dahili uydu devreye giriyordur buda olabilir

• Sorunun çözülmesine sevindim,
    Bende yeniden kurdugumda tv yi ilkgun sorun yok gibi geldi,ertesi tekrar yazilar titremeye basliyor,
    Mesela ntvsporda alttan gecen skor titriyorken o ara ses acma tusuna basinca o hafif transparan siyah bolumden yaziya bakiyorum titreme yapmiyor,enterasan bisey

Sizde oluyor mu bilmiyorum ama bazi kanal numaralari cift yani 32 kanal numarasina sahip iki kanal var

• www.yabancidiziizle.net
    http://www.yabancidiziizle.net
    sitesini denediniz mi? Bu sitedeki Supernatural dizisini Tv de smart üzerinden seyrettim. İsterseniz başka siteleri de deneyip bilgi verebilirim...

• sardemir kullanıcısına yanıt
    hoparlör konusunda bende de aynı sıkıntı var... Bass lar Kick ler vurduğunda boğuluyor, yanlız yayından da biraz kaynaklanıyor gibi geldi bana, çünkü powertürk te bass la vururken bozulma hissedilirken kral da daha az bozulma var gibi...
  • qurkan Q kullanıcısına yanıt
    Şuan Digitürk'ten yayınları izliyorum, dahili uydu alıcısında ilk açılışta donma devam ediyor. Gerçekten sorun sinyal seviyesi gibi, dahili uydu alıcı harici modellere göre daha hassasmış. (servis böyle söyledi)

Kanal numaralarında çift olma durumuyla hiç karşılaşmadım, zaten dahili uydudan izlerken kendi favori kanal listesi oluşturup kanalları kendime göre dizmiştim.
  • Duyuru:

Yeni yerleşimim için olan işlerimden dolayı konuyla ilgilenememekteyim. En kısa zamanda konuya tekrar döneceğim.

Mert Aramaz
  • Şuan için tv den gayet memnunum herhangi bir problemimiz yok çok şükür. Philips servisten gelen arkadaşlar TV nin çok şık olduğunu söylemişlerdi, buna önce çok şaşırdım nasıl olur hiç arızalı olarak servise gelen bir ürün olmadımı diye sordum, ben ilkmişim.. :) Dünde Teledünya kuruluşu yapıldı, uydunet yetkili servisinden gelenlerde tv yi çok beğendiler, hatta arkadaki ışıklar çok güzel olmuş sizmi bağlattınız diye sordular...

Bugün hayırlısıyla smart tv 'yide kullanmaya başlayacağım, bakalım nasılmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmb01 -- 11 Eylül 2013; 16:42:17 >
  • (((((Mesela ntvsporda alttan gecen skor titriyorken o ara ses acma tusuna basinca o hafif transparan siyah bolumden yaziya bakiyorum titreme yapmiyor,enterasan bisey
    ))))

aynısı bende de oluyor.
    buyuk ıhtımal televızyondan kaynaklı bı sorun.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.