Şimdi Ara

2013 MODEL LG LA640 SERİSİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
6
Favori
61.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47La640s almis bulnmaktayim.gecen sene 2800 civarindaymis kampanyayla 1800 e aldim.goruntu kalitesi olarak memnunum smarti bence samsunga gore cok daha acik ve basarili.4 ad gozluk olmasu cok iyi.yalniz hergun 3d film izlerim gozumu yormasin derseniz lg pasif gozluk derim.ayda yilda bir 3d izlerim dersenizde samsung gozluk derim daha kaliteli 3d sunuyor bana gore.
    Ince ve guzel bi led sunuyor bize.cerceve kalinligi brz fazla.yaninda akilli kumandasi gelmiyo.gidip 150 liraya alinmaz bnce.onun yerine bi mouse taktip tw nin altinda duruyor halihazirda.ayrica andoid telefonuma lg tv remote indirdim.akilli kumandadan farksiz.
    Gecen senenn konusu olmasina ragmen dusuncelerimi yazdim.alacaklara yardmci olabilmek acisindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

2 aylik d smart hediye ettiler. Kullanicam memnun kalirsam tahatutluye gecis yaparim. 3d yayinlarda var mi d smart da?
    Bu urunu siparis verdim. 3d filmler 10 gb civari zaten fazlasinada gerek yok. Sammy nin maceralari var onu indirdim ilk 3d deneyimini evde onla yasicam. Usb bellege ihtiyaciniz varsa kacirmayin cok uygun fiyat.
    www.hepsiburada.com/liste/sandisk-cruzer-blade-16gb-usb-bellek-sdcz50-016g-b35/productDetails.aspx?productId=bd750691&categoryId=970

Indirme islemni nerden yapiyoruz.butun siteler ucretli

• quote:

Orijinalden alıntı: mfeyupp

47La640s almis bulnmaktayim.gecen sene 2800 civarindaymis kampanyayla 1800 e aldim.goruntu kalitesi olarak memnunum smarti bence samsunga gore cok daha acik ve basarili.4 ad gozluk olmasu cok iyi.yalniz hergun 3d film izlerim gozumu yormasin derseniz lg pasif gozluk derim.ayda yilda bir 3d izlerim dersenizde samsung gozluk derim daha kaliteli 3d sunuyor bana gore.
    Ince ve guzel bi led sunuyor bize.cerceve kalinligi brz fazla.yaninda akilli kumandasi gelmiyo.gidip 150 liraya alinmaz bnce.onun yerine bi mouse taktip tw nin altinda duruyor halihazirda.ayrica andoid telefonuma lg tv remote indirdim.akilli kumandadan farksiz.
    Gecen senenn konusu olmasina ragmen dusuncelerimi yazdim.alacaklara yardmci olabilmek acisindan

Hayırlı olsun hocam. şu dönem kampanyalarla alınabilir bir TV modeli gibi. her ne kadar panel frekansı 50 Hz olarak geçse de, en azından 42 yerine 47" ekran boyutu aldıracak bir fiyata kadar geriledi. ve bu seviyelerde de stoklarını bitirirler sanırım. önemli olan bu modellerde çokça karşılaşılan panel ve yazılım sorunlarının durumu nedir? hadi yazılımsal problemlere güncelleme ile çözüm bulunabilir diyelim; paneldeki ışık sızması; hareketli görüntülerde (futbol vs.) sıkça rastlanan bazı sorunlar gerçekten ortalama kullanıcıyı rahatsız edecek seviyede mi? Şunu biliyoruz ki bazı kronik meseleler hemen her panelde görülebilen şeyler ve sadece çok uzman gözleri aşırı rahatsız edebilen durumlar. Onları eledik diyelim; ama benim asıl merakettiğim husus örneği futbol maçı gibi hızlı akan görüntülerde (kameranın pan hareketi vs) ve topun arkasında gözü rahatsız edecek izler, görüntüde kırılmalar vs gözlemleniyor mu?

Bu tür görüntülerdeki deneyiminizi merakediyorum açıkçası. bunun yanında, smart üzerinden video izlerken karşılaşıldığı söylenen "bellek hatası" vs. gibi sorunlar için son güncellemelerde düzelme olduğunu varsıyorum. Eğer kutudan çıkınca son güncellemeyi de alarak kullandıysanız, media player performansını nasıl bulduğunuzu da söylerseniz sevinirim (flash bellek yada HDD üzerinden izlediğiniz filmler ve Smart uygulamalarından izlediğiniz videolar için)

Tekrar hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

• quote:

47La640s almis bulnmaktayim.gecen sene 2800 civarindaymis kampanyayla 1800 e aldim.goruntu kalitesi olarak memnunum smarti bence samsunga gore cok daha acik ve basarili.4 ad gozluk olmasu cok iyi.yalniz hergun 3d film izlerim gozumu yormasin derseniz lg pasif gozluk derim.ayda yilda bir 3d izlerim dersenizde samsung gozluk derim daha kaliteli 3d sunuyor bana gore.

Hayırlı olsun.
    Magic remote gerçekten gereksiz.. Ben alırken içerisinden çıkmıştı. aç-kapa, ses aç- ses kıs. o kadar.. kendi kumandası daha fonksiyonel. Zaten digitürk ve ds felan kullanıyorsanız tv kumandaları zaten diskalifiye oluyor.
    ben 55 ini 7-8 ay kadar önce aldım. çok memnunum.

bu arada geçen gün malefiz filmine gittim, orada bize tanesine 2,5tl kira bedeli alarak pasif 3d gözlüklerden verdiler. sistem aynı.. bu gözlükler de işinizi görecektir.

• muratefendi M kullanıcısına yanıt
    1 haftadır kullanıyorum kampanya ile fiyatları çok uygun tekno marketlerde.Türkiyedeki tüm yayınlar 50 hz ben hz olayını sordum 200 hz panel frekansını ancak ps4 gibi oyun konsollarında belki anlaşılır diye söylediler.yazılım güncellemedim daha bellek hatası da yok.media playeri başarılı blue ray filmler izleyerek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratefendi

quote:

Hayırlı olsun hocam. şu dönem kampanyalarla alınabilir bir TV modeli gibi. her ne kadar panel frekansı 50 Hz olarak geçse de, en azından 42 yerine 47" ekran boyutu aldıracak bir fiyata kadar geriledi. ve bu seviyelerde de stoklarını bitirirler sanırım. önemli olan bu modellerde çokça karşılaşılan panel ve yazılım sorunlarının durumu nedir? hadi yazılımsal problemlere güncelleme ile çözüm bulunabilir diyelim; paneldeki ışık sızması; hareketli görüntülerde (futbol vs.) sıkça rastlanan bazı sorunlar gerçekten ortalama kullanıcıyı rahatsız edecek seviyede mi? Şunu biliyoruz ki bazı kronik meseleler hemen her panelde görülebilen şeyler ve sadece çok uzman gözleri aşırı rahatsız edebilen durumlar. Onları eledik diyelim; ama benim asıl merakettiğim husus örneği futbol maçı gibi hızlı akan görüntülerde (kameranın pan hareketi vs) ve topun arkasında gözü rahatsız edecek izler, görüntüde kırılmalar vs gözlemleniyor mu?

Bu tür görüntülerdeki deneyiminizi merakediyorum açıkçası. bunun yanında, smart üzerinden video izlerken karşılaşıldığı söylenen "bellek hatası" vs. gibi sorunlar için son güncellemelerde düzelme olduğunu varsıyorum. Eğer kutudan çıkınca son güncellemeyi de alarak kullandıysanız, media player performansını nasıl bulduğunuzu da söylerseniz sevinirim (flash bellek yada HDD üzerinden izlediğiniz filmler ve Smart uygulamalarından izlediğiniz videolar için)

Tekrar hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

Tesekkur ederim.acikcasi isik sizmasi ya yok yada ben farkinda degilim bunun.wifiyi modemme rahatca bagladim ve nette dolasirken ve video(ozellikle deneme acisindan 3d kisa filmler) izlerken hic bi hata ile karsilasmadim.bellek karti taktim yine sikinti yasamadim ancak bellekten film izlemedim film izlerken sikinti oldugunu soyluyorlar ona bisey diyemiyorum simdilik.futbol mac izlerkenki sikintiya gelicek olursak o sikinti cogu tv de var malesef.amcamda samsung var yeni modellerden.ondada oldugunu soyleyebilirim.ancak ben memnunum asiri rahatsaz etme gibi bi soz konusu degil

• quote:

Orijinalden alıntı: OkiSan

quote:

Hayırlı olsun.
    Magic remote gerçekten gereksiz.. Ben alırken içerisinden çıkmıştı. aç-kapa, ses aç- ses kıs. o kadar.. kendi kumandası daha fonksiyonel. Zaten digitürk ve ds felan kullanıyorsanız tv kumandaları zaten diskalifiye oluyor.
    ben 55 ini 7-8 ay kadar önce aldım. çok memnunum.

bu arada geçen gün malefiz filmine gittim, orada bize tanesine 2,5tl kira bedeli alarak pasif 3d gözlüklerden verdiler. sistem aynı.. bu gözlükler de işinizi görecektir.

Tesekkurler efenm.yalniz nette dolasirken klasik kumanda cok zor ama telefonuma indirdigim program muhtesem tek kelime ile akilli kumandann yerni tutuyo

• Internete bagladigim anda iki saat ara ile iki kez guncelleme istedi iki kez guncellemis oldum bende.ztn tv yeni oldugu icin guncellemeden once ne fark vardi bilemiyrm malesef

• quote:

quote:

2 aylik d smart hediye ettiler. Kullanicam memnun kalirsam tahatutluye gecis yaparim. 3d yayinlarda var mi d smart da?
    Bu urunu siparis verdim. 3d filmler 10 gb civari zaten fazlasinada gerek yok. Sammy nin maceralari var onu indirdim ilk 3d deneyimini evde onla yasicam. Usb bellege ihtiyaciniz varsa kacirmayin cok uygun fiyat.
    www.hepsiburada.com/liste/sandisk-cruzer-blade-16gb-usb-bellek-sdcz50-016g-b35/productDetails.aspx?productId=bd750691&categoryId=970

Indirme islemni nerden yapiyoruz.butun siteler ucretli

Hocam kickass den indiriyorum ben torrent sitesi. Tavsiye ederim, butun filmler var.

• Problem daha çok online video izleme sitelerinden, televizyonunu tarayıcısı üzerinden özellikle yüksek boyutlu olanları izlerken çıkıyormuş. ve bilinen stabil bir çözümü olmayan bir sorun bu. TV'nin belleğinin tükenmesinden kaynaklanıyor. özellikle son güncellemelerden sonra bellekte yer kalmamaya başlıyormuş. ve uzun videolarda yükleme yapamıyor.
    şimdi çıkmıyor olsa bile,bir süre sonra bu sorunla karşılaşmanız yüksek olasılık
  • merhaba,

42LA640S 1.599,00 TL ye almayı düşünüyorum.
    avsiy
    konuyu okudum ama farklı düşünceler var.

Yakın zamanda bu tv den alan varmı acaba?

menuniyet durumunu öğrenebilir miyim?

ya da bu modele yakın bir model (fiyat olarak) tavsiye edebilecek olan var mı?

teşekkürler
  • quote:

Hocam TV D-Smart ile nasıl gösteriyor? memnun olmadığınız bir durum var mı; mesela maç vs. hareketli görüntüler izlediniz mi hiç?
    Ben açıkçası d-smart ile kendi uydu alıcısı arasındaki farkı da merak ediyorum. görüntü ve kanal geçişleri yönünden.. ikisini de deneme şansınız oldu mu bilmiyorum ama..

• Bir defa kendi uydusunu kulandim real madrid atlatico madrid macini izlemek icin. Gayet iyiydi hicbir sorun yoktu. Ben genellikle 3d film izliyorum haftada bir kere filan kullaniyorum yada kullanmiyorum. Tv cok guzel, herkese tavsiye ederim.
  • Pm attim hocam
  • quote:

Bir defa kendi uydusunu kulandim real madrid atlatico madrid macini izlemek icin. Gayet iyiydi hicbir sorun yoktu. Ben genellikle 3d film izliyorum haftada bir kere filan kullaniyorum yada kullanmiyorum. Tv cok guzel, herkese tavsiye ederim.

hediye d-smart'ı kurdurtmadınız o zaman? anladım. bu modelin uydu kanal geçişleri yavaş olduğu için, eğer daha hızlıysa d-smart kullanmayı düşünmüştüm
    futbol maçında, led tv'ye özel kusurların çok belirgin (en azından seyir keyfini etkileyecek derecede) olmamasına sevindim.
    yavaş kanal geçişlerine alışıcaz artık
  • Internetten film izleyeyim dedim.hersey cok guzel gidiyorduki taki 5.parta gelene kadar.5.partta once yetersiz bellek daha sonra veritabani hatasi verdi.baska bi film acabiliyorum.ama ayni filmi veritabani hatasindan dolayi bitiremedim

• Bende lg 32lm660s kullanıyorum(la serisinin bir önceki versiyonu) televizyondan memnunum fakat ışık sızması aldığımdan beri inanılmaz arttı. Lg alacak olan arkadaşların ışık sızması konusuna dikkat etmelerinde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 8 Haziran 2014; 12:53:47 >
  • LA640 S için yeni gelen güncelleme neleri kapsıyor gözle görülen bişi olmadı kanal geçişleri yine aynı web browser dada iyileştirme yok... büyük bi güncelleme gelecek dedikleri de bu muydu yani
  • ulus60 U kullanıcısına yanıt
    aynen bende hiç birşey farketmedim yeni güncellemede bir değişme olmadı sanki,birde film falan kablosuz internet üzerinden neronun bi programıyla paylaşıyorduk neydi o
  • Arkadaşlar bu tv de EPG (elektronik program rehberi ) program akışını görmek istediğimde her açılışta saati soruyor girince düzeltiyor akışı görebiliyorum her seferinde saat mi ayarlayacağız yani yada bu işin bi püf varmı çözen varsa aydınlatsın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.