Şimdi Ara

2013 KİA SPORTAGE LPG YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
31.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar,

    Benburdan Kia sportage sahibi olan arkadaşlardan bi kaç yardım istiyorum, 2013 model 4000 km'de 1,6 benzinli aracım var. Bu araca benzin yetiştiremiyorum açıkcası. Size sormak istediğim , 2013 Model veya aynı kasa aracı olupda LPG taktıran arkadaşlardan , görüş bekliyorum.

    Lütfen Lpg takmak araca zarar veriyor, araç 4000 Km 'de garantisi biter gibi , Benzinde az yakıyor. Şu kadar hız yaparsanız benzinde şu yakar gibi yorumlar da bulunmazsanız çok çok sevinirim. Sorduğum sorunun dışına çıkmadan bana yardımcı olmanız, Benim bu sorduğum sorunun cvbını arayan arkadaşlarada direk yardımcı oluruz.

    Hani LPG'yi taktırdınız, Ne kadar randımanlı , Fiyat nedir. Bu tarz bilgilerde yardım bekliyorum. Çünkü ben birkaç yere sordum. 6200 tl'yede var , 3000 TL'ye de var. Taktıran arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Şimdiden herkese çok teşekkürler.







  • bende yenı araç almayı dusunuyorum lpg li veya kendım taktırcagım paylaşımları merakla beklıyorum tşkler
  • wednesday66 W kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yukarıda söylemişssin söyleyeceklerini konuyu kafadan bitirmişsin zaten.
    Ben sana kalıcı çözüm söyleyeyim o vakit.
    Sat dizel al. Zarar ederim diyorsan da o zaman benzinli kullanmaya devam.
    2 haftadır cevap gelmemiş neredeyse... gelmez, gelse de seni tatmin edecek bir sonuca ulaşamazsın.
    Arabalar benzin ve dizel ile çalışma üzerine üretiliyor LPG doğalarına aykırı. Bizde fiyatlar yüksek diye LPG satmaya çalışıyorlar. Ne Avrupa'da ne Amerika'da LPG var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Sıvı Püskürtmeli LPG taktırdım, Performansı gayet iyi. Ankaraya saatde 140-150 km/h hızla km 'de 0,253 kuruş yaktı. Yarı yarıya fiyat düştü. Benzinle hiç işi kalmadı aracın. Garantili olarak Prins Taktırdım. Gayet Memnunum.
  • hayırlı olsun inşallah sıkıntı çıkarmaz ileride, ben pek güvenmiyorum sonradan yapılan işlemlere...
  • arkadaşlar iyi günler. 10 gün önce zavoli sıvı sistem taktırdım.şehir dışı 380km.yolda 38 Litre gaz tüketimi oldu.ama spoyu sert kullandım rampalarda zorladım üst seviyede ne kadar yakıt tüketimi olacak diye. genelde 120. 150 arası hız yaptım.unutuyordum bunun içinde 10km.şehir içi var ama 10km yol 1saat 10dakika sürdü lpg olayı bence mükemmel performans kaybı yok.
  • Ben uzun yolda 8.7 yaktım biraz bastım boş bulunca ama ortalama hizim 111 km 750 km yol yaptım. Bende zarardan ziyade aracı sevdiğim için satmayı istemiyorum. Ama gerçekten iyi yaktı. Lpg şart bu araçlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KİA SPORTAGE VE HYUNDAİ İX35.... SIVI SİSTEM LPG MONTAJI YAPIYORUZ.... zavoli zli likit sistem tüm parcalar kia niz yada hyundainiz icin ozel olarak üretilmiş .. orjinal parcalar ile montaj yapılmakta...

    amerikayı yeniden keşfetmek icin uğraşmayın..!!!!! dünya bu sistemi kulaniyor LPG firmalari trilyonlarca tl harcıyor ARGE ler icin...
  • kia sportage 2013
     2013 KİA SPORTAGE LPG YARDIM 2013 KİA SPORTAGE LPG YARDIM




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.