Şimdi Ara

2013 HİF Hakemliği Kursu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
8
Favori
17.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim hif kursunda mülakat durumu olmamıştı.Sanırım başvurulardaki yoğunluk sebebiyle bir eleme yapacaklar.
    Sakal tıraşı mutlaka olup gidin.
    Bir de yerinizde olsam takım elbise giyip giderdim ya da en kötü gömlek kravat.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • yaaa arkadaşalr peki bu konferans salonu nerededir yani biz mülakat için nereye gidicez bilgisi olan varmı
    _____________________________
  • Önceki açılan hif kurslarıyla ilgili süreci anlatayım.İlk gün akşamında eğitim,2.gün tam gün eğitim,3.gün saha içinde eğitimcinin bayrak çalıştırması vs.şeklinde geçiyor.bu süreçte koşu-atletik test gibi şeyler yapılmıyor.Yalnızca 2.gün sabahında kural sınavı yapılıyor.(60 ve üstü almak gerekiyor).Futbolla,hakemlikle biraz alakanız olsa bile yapabileceğinizi düşünüyorum.Ben önceden bir şeyler çalışayım diyenler Tff'nin sitesinden kural kitabını indirebilir.
    Kurs başlangıç tarihiyle ilgili haziran diyen arkadaşlar araştırdı mı ya da kurullardan birinden mi öğrendi bilmiyorum ama mülakat olduğu gün kurs başlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • aradaslar yardımcı olurmusunuz ? adreste karmaşa var

    Mülakat Yeri : TFFHGD İSTANBUL ŞUBESİ
    Mülakat İli : İSTANBUL (Avrupa Yakası)
    Mülakat Adresi : TFFHGD İSTANBUL ŞUBESİ KONFERANS SALONU İSTANBUL *********************************MÜLAKAT

    diyor ama tffhgd nin yeri burhan felek spor komplesinin orasi olarak gösteriyor yani anadolu yakası ? mulaat ili derken yani avrupa yakası icin basvurdugumu mu gösteriyor ? nereye gidecegiz biz ? karmaşayi giderebilirmisiniz ? kroki burda


    http://www.tffhgdistanbul.org.tr/bize-ulasin/
    _____________________________
  • ben de trabzon'da yaşıyorum 27 mayıs saat dokuzda mülakat vardemiş..tam o gün 9 da sınavım var saat 10 da gelebilir miyim diye sormak bilgi almak için uğramayı düşünüyorum belirtilen yere
    _____________________________
  • Kural18 sitesinde soru cevap bölümü yapmışlar orada birşeyler yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem....

    quote:

    Soru: Bana gönderilen mülakat şehri, yeri, tarihi ve saatini değiştirebilir miyim?
    Cevap: Bu mümkün gözükmüyor. Sisteme başvuru yaparken belirttiğiniz şehir için, il hakem kurullarına isim listeleriniz bildirilmiştir. Bu bildirim işleminden sonra mülakatın şehri, yeri, tarihi ve saatini değiştirmek mümkün değildir. Hakem olmak istiyorsanız, o mülakata mutlaka katılmalısınız.

    Soru: Mülakat günü veya saatinde, sınavım var - başka şehirdeyim - mazeretim var, mülakata giremeyeceğim. Bu mülakata başka yerde veya zamanda girebilir miyim?
    Cevap:Mülakata, isminizin bildirilmiş olduğu yerden başka şehirde girmeniz mümkün değildir. Hakem olabilmeniz için müakata mutlaka katılmalısınız.

    Soru: HİF hakemliği mülakatında beni neler bekliyor, mülakat nasıl yapılacak?
    Cevap: HİF Hakemliği mülakatı aslında, bir "yoklama" dır. O şehir için yapılan başvuru sayısı ile, gerçekten kurs açıldığında kursa katılacak olan aday sayısını belirlemek için yapılacak bir yoklamadır. O şehirde açılacak olan kursa kaç aday katılacak, daha önceden yapılan bu başvuruların sahipleri hala o şehirde mi yaşıyor, planlanacak olan kurs, kaç aday için planlanacak gibi soruların cevaplarını almak için yapılacak. Mülakatta en azından, fizik olarak hakemlik yapmaya müsait misiniz, çok aşırı kilolarınız var mı, diliniz peltek mi, konuşabiliyor musunuz gibi aynı zamanda bir yöneticilik olan hakemlik için uygun olmayan durumlarınız var mı yok mu, bunlara da bakılacaktır.

    Soru: Mülakata nasıl bir kıyafet ile gitmem gerekiyor?
    Cevap: Hakemlik bir yöneticiliktir. Liderliktir. Buna uygun olarak, bir yönetici ve lider olabileceğiniz izlenimi veren şekilde giyinmeniz ve hazırlanmanız tavsiye olunur.

    Soru:Mülakata giderken herhangi bir belge götürecek miyim?
    Cevap: Hayır. İsminiz mülakat yerinde, il hakem kurulunda var zaten. Başka bir belge, eşofman, kıyafet gibi şeyler götürmenize gerek yok. Sadece kendinizi götürün yeter.
    _____________________________




  • Beyler bu işi ciddiye aldığınızı göstermek için sakal tıraşı olup gidin,takım elbise yada gömlek-kravat giyip gidin.Maçlara çıkmaya başladığınızda da maçlara bu şekilde gideceksiniz haberiniz olsun şimdiden:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 27 mayıs mülakat varmış mülakatı geçtiğimizi varsayalım kurs hemen basliyor mu yoksa haziran temmuz gibi falan mi başlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Meds
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreAltuntas

    quote:

    Orijinalden alıntı: jacktorrance


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali554

    quote:

    Orijinalden alıntı: jacktorrance


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali554

    Ben basvurucam da 2 sene var daha

    Hocam yaşınız kaç? 15 ve üstü hif için başvurabiliyor diye biliyorum.aday hakemlik geleceği söyleniyor,o zaman yaş sınırı biraz daha artabilir.

    hocam temmuzda 13 olacağım büyük ihtimalle hakem olduktan sonra gelir

    Erken yaşta ilgi duyduğuna ve yapmak istemene sevindim.ben 3 yıllık il hakemiyim(şu sıra ara verdim).sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olabilirim.

    Ben de bir soru sorucam cevaplarsan sevinirim. Süper Lig, Avrupa seviyesine ulaşmak çok mu zor ? Amatör maçları yönetirken nasıl Süper Lig seviyesine çıkabiliyorsun ?

    Önce Hif hakemi olarak başlıyorsun.Bir nevi aday hakem gibi.Sonra İl Hakemi oluyorsun.İlindeki amatör maçlara çıkıyorsun.Oradan yükselirsen Bölgesel Hakem veya Bölgesel Yardımcı oluyorsun.Bölgesel Amatör Lig maçlarına çıkıyorsun.Onun üstü Ulusal hakem veya Ulusal Yardımcı.2.lig ve 3.lig i kapsıyor.oradan da yükselince üst klasman hakemi oluyorsun.süper lig ve ptt 1.lig..
    Yükselmek o kadar da kolay değil tabi.İl hakemi herkes olur ama sonrasında başlıyor asıl iş.yükselme her sene mayıs-haziran-temmuz ayları sürecinde belli oluyor.önce adaylar belli oluyor,sonra kurulların kararıyla yükselen yükseliyor düşen düşüyor.örneğin bölgesel için gösterilen(il hakemliğinden bölgesele geçiş) aday sayısı da 15-20-25 falan oluyor.(sayı konusunda her ilin kontenjanı farklı tabi net bir şey diyemiyorum.bizim ilde 18,mesela izmirde 28) .kaç kişinin alınacağı da bölgesel kurula bağlı.3-5 de alabiliyor.10-15 de..kısacası yükselmek falan kolay iş değil.izlediğimiz o hakemler gerçekten çok zor yollardan geçerek geliyor oraya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • MAİL;

    Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Hakemliği 29.04.2013 tarihinde yürürlüğe giren Merkez Hakem Kurulu talimatı ile kaldırılmış olup başvuru yapmış olan adaylar için düzenlenecek olan son HiF Hakem Kursları öncesi aşağıda belirtilen gün ve saatlerde İl Hakem Kurulu tarafından mülakatlar düzenlenecektir.

    HiF Hakemliği kurs süreci ile ilgili bilgilendirme, mülakat değerlendirmeleri sonucunda belirlenen adaylara İl Hakem Kurulları tarafından aktarılacaktır. Mülakata katılmayan adayların başvuruları sistemden silinecektir.

    Mülakat Adı : HIF Hakem Eğitimi
    Mülakat Türü : Kurs
    Mülakat Yeri : TFFHGD İSTANBUL ŞUBESİ
    Mülakat İli : İSTANBUL (Avrupa Yakası)
    Mülakat Adresi : TFFHGD İSTANBUL ŞUBESİ KONFERANS SALONU İSTANBUL *********************************MÜLAKAT SAATİ:10:00'DIR.
    Mülakat Başlangıç Tarihi : 29.05.2013
    Mülakat Bitiş Tarihi : 30.05.2013
    Mülakat Saati : 10:00


    Futbol Geliştirme Merkezi
    Türkiye Futbol Federasyonu


    ARKADAŞLAR BU ADRES NERESİ OLUYOR İSTANBUL AVRUPA YAKASI İÇİN BAKTIĞIMIZ ZAMAN HARİTADAN KROKİYE ANADOLU YAKASI ÜSKÜDAR ÇIKIYOR LUTFEN BU AVRUPA YAKASI ADRESİNİ BİLEN VARSA BİZE YAZABİLİRMİ
    _____________________________




  • arkadaşlar mülakata nasıl giyinip gitmeliyiz?
  • rkadaşlar bu eğitim yeri için avrupa yakası diyor ama tffhgd iletişime girince burhan felek spor salonunu gösteriyor.bu eğitim avrupa yakasında nerede olacak.lütfen bilgi verin
    _____________________________
    h.k
  • Arkadaşlar muğladan katılacak olan var mı?
    _____________________________
  • Beyler bu mülakat yeri tam olarak nerede yukarıda bazı arkadaşlarda yazmış burhan felek anadolu yakasında bir sıkıntı olmasın sonra
    _____________________________
    “Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım;çünkü komünist değildim.
    Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım;çünkü sosyal demokrat değildim.
    Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

  • Arkadaşlar tffhgd istanbul veya istanbul ihk şeklinde arattırın.iletişimden telefon numarasıyla arayıp öğrenin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • evet arkadaşlar avrupa yakası diyor ama burhan felek gösteriyor neresi acaba hiç bilen yokmu
    _____________________________
  • Arkadaslar girenler anlatsın biraz.
    _____________________________
  • Arkadaşlar benim mülakat tarihim bugun 18:00 da birazdan gidecegim bakalım ne ile karşılaşacagız geldikten sonra sizinle paylaşırım .
    _____________________________
  • gözlükten elenmem umarım
    _____________________________
  • Arkadaslar simdi geldim mulakattan 1.75 ustu sarti vardi , isim, boy, yas, ne isle ugrastigin, bunlari sordular 2dk bile surmedi mulakattan cikmam mail olarak bilgilendirme mesaji atacaklarini soylediler bakalim hayirlisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxyfurkan -- 27 Mayıs 2013; 19:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.