Şimdi Ara

2013 ford focus trend 1.6 benzin-lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkdaslar yeni kayıt oldum lütfen sorularimi çok görmeyin ilk arabamdan zarar ettim bunda zarar etmek istemiyorum lütfen kullanıcılar bilgilisi olanlar cevap yazarsa memnun kalırım Kalın sağlıcakla...
    - 2013 Ford Focus trend 125 hp otamatik powershift 75 bin km de fiyat 100 bin tl boya 2 parca lokal çizik boyası değişen yok tramer yok
    Sorularım şunlardan ibaret
    -Powershift sanziman sorunlu mu?
    - Bu fiyata bu arac alınır mı?
    - Satarken zarar edermiyim?
    - Boş paket ama geri sensoru sis ve kolçak sonradan takılmış trend x le arasındaki farkı nedir ? Yada trend ve trend x diye var mı bisey kafam karışık bu konuda?
    - Satarken rahatlıkta satabilir miyim 5-10 bin kar yapabilir miyim? 5-6 sene sonra km 100 bin 130 bin olsa?
    LÜTFEN BILGISI VE KULLANICI ARKADASLAE CEVAPALARMISINIZ BU KONUDA HEMEN ATLAMAK ISTEMOYORUM CEVAPLARINIZ ICIN SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER...
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak095 -- 18 Mayıs 2020; 16:44:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 8 yasina giren lpg ile uyumu japonlar kadar iyi olmayan cift kavrama olup masrafa acik bir sanzimana eski kasa bir araca 100 bin lira vermek bence büyük bir hata olur ama alirsan eger 5-10 bin fazlasina gider o da kar degil enflasyondur paramizin deger kaybetmesidir 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisiniz ama hor kullanilmamis bir araç tek korkum bu powershift sanziman nasıldır sorun cikartirmi motora zarar verir mi sibop yakar mi vs vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.