Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
250.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drselcuk

Evet özel serviste yaptırdım .bar honda ibrahim ankara .. hava filtresi hariç 280 tl tuttu ..peşin verdim ..arka balata yi da değiştirdim.balata yi dışardan aldım ..

Kisisel tercihlere yorumum olmaz ama garantiyi yakmak icin biraz erken gibi geldi bana. Araciniz daha 3 yasini doldurmamistir muhtemelen. Ama servislerin fiyatlarida yuksek maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PriMe -- 18 Ekim 2015; 19:51:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela ben 50 binde yetkili servise gidersem 50 bin 60 bin km arası tekrar garantiye giriyormu? Yetkili servis en Son 755 tl aldı .. arada 500 tl . Ben senede 3 kez servise gidiyorum buda 1500 tl eder .. duyduğuma göre Turbo yansa bile kullanim hatası denip Garanti'den odenmiyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drselcuk D kullanıcısına yanıt
    Her bakimda servis kayitlari olusur,bununla beraber Turkiye genelinde kac km'de hangi yetkili serviste bakim yaptirdiginiz goruldugu icin malesef garanti disi kalir araciniz %90...

Mesela 50.000 bakima gelemedim 60.000 bakim yapalim derseniz---50.000 de getirmek zorunlulugunuz var garanti icin..52.000 Km vs ama cok gecmemeli 50.000'i...2 ya da 3 bin Km tolerans taniyorlar...

Bununla beraber 2. Elde ki degerini korumasi icin yetkili servis onem tasir her zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 19 Ekim 2015; 3:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Her bakimda servis kayitlari olusur,bununla beraber Turkiye genelinde kac km'de hangi yetkili serviste bakim yaptirdiginiz goruldugu icin malesef garanti disi kalir araciniz %90...

Mesela 50.000 bakima gelemedim 60.000 bakim yapalim derseniz---50.000 de getirmek zorunlulugunuz var garanti icin..52.000 Km vs ama cok gecmemeli 50.000'i...2 ya da 3 bin Km tolerans taniyorlar...

Bununla beraber 2. Elde ki degerini korumasi icin yetkili servis onem tasir her zaman...

Garanti konusunda katılıyorum Garanti dışı kalma durumunu 2.elde fiyattan düşürme amaçlı kullanıyorlar maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı satmak istedim kimse sormadı yetkili serviste yaptırıp yaptirmadigimi

• spideyss kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman olmuş ama yinede yazayım :) Değerlerin baya iyiymiş bu arada ben hala araçaamadım en son honda 1.4 hb sport - opel astra 1.3 hb ve en son seçimlerimin arasına katılan Mazda 3 1.6 dizel Sedan var kesin karar vermedim araştırmalarım devame diyor ama söylediğin değere göre honda beni çekiyor ama evli barklı adamız bagaj sorunu olacak bizde civic secersem...
  • Bagaj konusunda icin rahat olsun. Hicbir sikinti yasamazsin. Arka Koltuklar hem yatiyor hemde kalkabiliyor istersen hepsi istersen tek tek. Bunula birlikte dusundugun araclar ile bagaj hacimlerini karsilastir. Gercekten genis bir bagaji var.

• Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır 1.6 dizel honda hb kullanıyorum . Yakıt fabrika verileri de 3.3 litre 4.5 arasi .. ama ben ekonomik kullanımda bile 4.7 yakabiliyorum ..fabrika verilerini yakalayan var mi varsa nasıl?

• 2015 1.6 dizel var bende de , yakıt tüketimi fabrika verisi 3,6 -4,0 olarak yazıyor fakat benim ortalama 5,8-6,0 arası.
    Tabii İstanbul trafiği de söz konusu fakat yakıt tüketimi beklediğim gibi değil açıkçası.
  • Birde ekranda gösterdiği ile gerçek taktiği arasında 0.5 litre oynuyor. Bu neden?

• tam tutturamıyorlar, birazda kullanım koşullarına bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

tam tutturamıyorlar, birazda kullanım koşullarına bağlı
    sattığım Civic hb den boşa kalan 225/45/r17 hankook w310 4 adet kış lastiklerimi satıyorum arkadaşlar. 3613 üretimi 5bin km bile yapmıdı. herhangi bir sorunu yok.

ilgilenenler ulaşsın lütfen .

ilana 700 den koydum pazarlığa tabiidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msk_sansal -- 30 Ekim 2015; 14:33:52 >
  • 2013 dizel Hatchback honda var .. Ankarada iken ekranda gidilecek km 0 sıfır gösterdi . Dedim dibine kadar bitircem . Beypazarina gectim . Yaklaşık 75 km . Petrol istasyonuna ugradim . Fulledim tam 45.5 litre aldı . Sizde aracınızi denedinizmi?

• Ben arabayı galeriden ilk aldığımda 10 kilometre gider yazıyordu 47 litrelik mazot almisti.

@drselcuk

• Bugun 50.000 Bakimi yaptirdim, Dizel...790 Tl odedim...

Ekstra olarak on silecekler degisti, yakit filtresi temizlendi,havalandirma kanallari temizlendi...Bunlar olmasa 600 Tl odeyecektim...

• quote:

Bugun 50.000 Bakimi yaptirdim, Dizel...790 Tl odedim...

Ekstra olarak on silecekler degisti, yakit filtresi temizlendi,havalandirma kanallari temizlendi...Bunlar olmasa 600 Tl odeyecektim...

hangi ildesiniz ? hangi serviste yaptırdınız? havalandırma kanallarını neden temizleme ihtiyacı duydular? 50000 bakımda rutin mi? bide hocam nasıl temizlediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

quote:

Bugun 50.000 Bakimi yaptirdim, Dizel...790 Tl odedim...

hangi ildesiniz ? hangi serviste yaptırdınız? havalandırma kanallarını neden temizleme ihtiyacı duydular? 50000 bakımda rutin mi? bide hocam nasıl temizlediler?

Istanbul Maltepe Mutluhan Yetkili servisi..

Benim araci taniyorlar surekli oraya gidiyorum..Yetkili kisi Kis geldi 50.000'de bi hava kanallarini temizleyelim pislik mislik dolmasin arac dedi ( Kalorifer calisacagi icin kisin surekli )

Bunun disinda 78.000 TL ön silecekler..Bir de yakit filtre temizligi...20.000 Km'de bir yakit filtresi temizligini oneriyor arkadas..Ulkemiz de yakitin pek temiz olmadigini Arada bir yakit filtresi temizligini öneriyor..

Piyasa da Wurth gibi saglam, yakit filtresi icin urunler var...

Silecek-Hava Filtre temizligi-Yakit filtre temizligi disinda rutin bakim..

Bu dediklerim toplam da silecek 78..Yakit ve hava filtre temizligi 100..Toplam da 200 Tl'ye geliyor..

Rutin bakimda 600 Tl..Ama 150 Tl'de indirim yapti toplamda..

Hava filtre temizligi nasil yapiliyor bilmiyorum ama sorarim dostum yazarim buradan yine en kisa zaman da..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi için teşekkür ederim.

• S.a 6 kasım itibari ile bende Honda civic elagance eco AT modeli ile aranıza katıldım.Aracım henüz 200 km yakıt göstergesinde 86 km daha gider yazıyor lpg düğmelerinin 2 si yanıyor ortalama 8,8 ilk günler için nasıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayhan16

S.a 6 kasım itibari ile bende Honda civic elagance eco AT modeli ile aranıza katıldım.Aracım henüz 200 km yakıt göstergesinde 86 km daha gider yazıyor lpg düğmelerinin 2 si yanıyor ortalama 8,8 ilk günler için nasıldır.

Bu konu Civic Hb Konusu, sizinkisi Sedan Sanirim? Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullanin insallah...Sedan konusuna yazarsaniz daha detayli cevaplar gelebilir...

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.