Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kombine dün elime ulaştı. MNG kargı ile göndermişler
  • Arkadaşlar 2 adet güney üst tribün kombinem mevcut.
    sezonluk kiralamak isteyen olursa özelden pm atsın.
  • pegasus alt tribün kombinesini satmak isteyen varsa talibimdir 1 tane aldım 1 tane daha almam gerekiyor satacak arkadaşlar özel mesaj atabilirsiniz.
  • Kulübü arayınca MNG'ye sorun diyorlar, MNG de bizde herhangi bi gönderi görünmüyor diyor.
    2 ay oldu kombineyi alalı son haftaya bıraktılar dağıtım işini
  • merthum M kullanıcısına yanıt
    Valla ben dün sabah saat 09:30 da stad tan teslim aldım.Kargolama işlemleri devam ediyordu.Hatta kargo poşetleri bitmişti firma ile kavga ediyorlardı nasıl poşet gönderemezsiniz diye 10000 poşet istiyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merthum

Kulübü arayınca MNG'ye sorun diyorlar, MNG de bizde herhangi bi gönderi görünmüyor diyor.
    2 ay oldu kombineyi alalı son haftaya bıraktılar dağıtım işini

aynen bende biraz önce mng ye sorgulattım adıma gönderi gözükmüyor hala
  • Ben adresimi güncellemiştim, az once girmeyi denedim şifremi unutmuşum neyse mail isteyip tekrar girdim ve adresim güncellenmemiş halde duruyor? acaba bana kargo gelicekmi gelmiciyekmi büyük merak içerisindeyim?
  • Arkadas beceremiceksen hic bulasma kargo isine gelsin alsin statdan millet. 2 ay beklettiler son haftaya sikistiriyolar. Surda hafasonu mac var ayiptir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jambon kullanıcısına yanıt
    maçı ptesi 21:45 te oynatacak tüpçü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Silinmiş bir tanesinin mesaji. 900 liralik yer için 2100 lira istiyormuş kan emici.
    Ali Sami Yen yaşasaydı bunların suratlarına tükürürdü.

kan emici bir hakarettir. şikayetimi yaptım bu bir.

ikinicisi 4 tane kombinem var istediğimi istediğim fiyata satarım

üçüncüsü sitede onlarca ilan var satılık devir vs. onlarıda silinde adaplı olsun bu işler..

Ali sami yen yasasaydı asıl kimlerin suratına tüküreceğini ben iyi biliyorum da susmakta bir erdem yeri geldiğinde

5 hashus terbiyeli ol !
  • Ya hakikaten adamı kombine almaktan soğutuyor rezil herifler. Son birkaç güne sıkıştırılır mı bu iş koca kulübün yaptığı işe bak ortalıkta yok hala kombine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redcupid

quote:

Silinmiş bir tanesinin mesaji. 900 liralik yer için 2100 lira istiyormuş kan emici.

üçüncüsü sitede onlarca ilan var satılık devir vs. onlarıda silinde adaplı olsun bu işler..

Ali sami yen yasasaydı asıl kimlerin suratına tüküreceğini ben iyi biliyorum da susmakta bir erdem yeri geldiğinde

5 hashus terbiyeli ol !

Hala utanmadan üste mi çıkıyorsun? Bir de 4 kombinesi olduğunu söylüyor. O kombineyi senin yüzünden alamayanlar var. Bu kulübe kambursunuz siz. Standart bir karaborsacı işte.

Terbiyem gayet yerinde, karaborsa yapıp erdemden bahsetmen de abes.

Biz Galatasaray'ı çıkar kapısı olarak görenlere insan gibi davranmak zorunda değiliz. Siz takımı sadece çıkar için sevmişsiniz besbelli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

5 hashus terbiyeli ol !

Hala utanmadan üste mi çıkıyorsun? Bir de 4 kombinesi olduğunu söylüyor. O kombineyi senin yüzünden alamayanlar var. Bu kulübe kambursunuz siz. Standart bir karaborsacı işte.

Terbiyem gayet yerinde, karaborsa yapıp erdemden bahsetmen de abes.

Biz Galatasaray'ı çıkar kapısı olarak görenlere insan gibi davranmak zorunda değiliz. Siz takımı sadece çıkar için sevmişsiniz besbelli.

Galatasaraylı oldugumu kim söyledi. kendi kendine gelin güvey olma kardeşim. istesem 10 tane de alırım. Ali Sami Yen kimin suratına tükürür dü anladın değilmi şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

kim karaborsa yapıyorsa kan emici de denir, hatta daha ağır şeylerde söylenir ama forum işte burası söyleyemiyoruz..

canın sıkılmasın kardeşim gel özele söyle ne söyleyeceksen !
  • Kuluple yarım saate yakın görüşme yaptım, yonetimden de silinen karaborsa mesajlarini talep edip konu linkini kulübe yollayacagim. Gerekli işlemleri yapacaklarını soylediler.

Galatasaray'ın kanını kimseye emdirtmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kuluple yarım saate yakın görüşme yaptım, yonetimden de silinen karaborsa mesajlarini talep edip konu linkini kulübe yollayacagim. Gerekli işlemleri yapacaklarını soylediler.

Galatasaray'ın kanını kimseye emdirtmem.

Aferin
  • al bak bunu da şikayet et

https://www.facebook.com/karaborsa
  • bana kale arkası altlardan öncelikli pegasus olmak üzere 2 tane devirli kombineye ihtiyacım var satanlar ulaşsın
  • quote:

al bak bunu da şikayet et

sen merak etme, her hafta süreci takip edeceğim. bu kulübe sizin gibiler kambur olamayacak bundan sonra.
  • quote:

quote:

al bak bunu da şikayet et

sen merak etme, her hafta süreci takip edeceğim. bu kulübe sizin gibiler kambur olamayacak bundan sonra.

Sana in@t Ontane kombineminde fotosunu koyucam buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.