Şimdi Ara

2013 1.6 TDI A3 ALDIM!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
8
Favori
8.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son güne kadar S60 A3 arasındaydım. Universite öğrencisiyim hatchback almak istedim. S60 çok ağır gelirdi. Tek sebebi bu.
  • Bugün arkadaşımla bir insan neden gidip a3 e 95 bin lira verir diye tartışıyordukki bu konuya rastladım
    Hayırlı olsun
  • 95 milyara 1.6 105 hp araç mı alınır?Yapmayın etmeyin
  • elfiasis E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur söyledikleriniz bilmiyorum fakat audi'nin dandik araba yapmayacağından eminim bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz. En azından Seat ile kıyaslanabileceğini hiç mi hiç düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdurden

Son güne kadar S60 A3 arasındaydım. Universite öğrencisiyim hatchback almak istedim. S60 çok ağır gelirdi. Tek sebebi bu.

Madem aldınız aracınızı severek gule gule kullanın.
    Mezun olduğunuzda sınıf atlatirsin C den D ye geçersiniz.
    Sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic birsey diyemedim.Gercekten yorumsuz.Hayırlı olsun

• Hahah teşekkürler :)
  • Valla gecen gun dizel civic e bakmaya gittigimde 62bin demislerdi sanirim sis farini goremeyince cok sasirmistim ama 95 binliralik aracta cc olmamasi gercekten tuhaf bunu japon grubu yapsa tefe koyarlar japonlari 95 bin ciddi para sahsen ben alsam cc olmamasi bile elememe sebep olurdu mercedes a serisi neden dusunmediniz acaba?

• ThingBlue kullanıcısına yanıt
    Araç fiyatlarına bir bakın lütfen..
  • Oncelikle hayirlu ugurlu olsun. Kazasiz belasiz. Cidden guzel arac. Dikiz aynasindan baktigimda tum audiler birbirine benziyor far yapisi yuzunden. Bildigim kadariyla golf ve leon ile ayni platform kullaniliyor. Cogu malzemede ortak. A3 farki ic malzeme kalitesinde gosteriyor ve arac premium olunca kafadan fiyat yukseliyor. Zaten arkadas diger premium araclarini neden secmedigini soylemis dizel ve otomatik secenek olmamasindan dolayi. Bu fiyata cok daha araclar alabilirdi. Biturbo insignia on numara olurdu. S 60 keza oyle. Cc olmamasinin zaten aciklamasi yok. Guke gule kullanin. Daha sert elestiriler gelecek hazirlikli olun. Cogu halkli elestiriler bunuda goz onunde bulundurun. Cunku hem 90 kusur bin hem cc yok. Sormadim bu arada farlar halojen mi mercex xenon mevcut mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 16 Ağustos 2013; 0:52:02 >
  • Hayırlı uğurlu olsun aracınız kazasiz belasız kullanın .
    Araç fiyatları gerçekten çok pahalı audi yi eğer benim de 95 bin tl limitim olsaydı alabilirdim araç güzel maşallah

• 95bintl
    sadece 105ps
    hız sabitleyici bile yok?
    ama audi.
    bu araba golften leondan asla 30bintl fazla etmez etmemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun... Kazasız boyasız kullanman dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

Oncelikle hayirlu ugurlu olsun. Kazasiz belasiz. Cidden guzel arac. Dikiz aynasindan baktigimda tum audiler birbirine benziyor far yapisi yuzunden. Bildigim kadariyla golf ve leon ile ayni platform kullaniliyor. Cogu malzemede ortak. A3 farki ic malzeme kalitesinde gosteriyor ve arac premium olunca kafadan fiyat yukseliyor. Zaten arkadas diger premium araclarini neden secmedigini soylemis dizel ve otonatik secenek olmamasindan dolayi. Bu fiyata cok daha araclar alabilirdi. Biturbo insignia on numara olurdu. S 60 keza oyle. Cc olmamasinin zaten aciklamasi yok. Guke gule kullanin. Daha sert elestiriler gelecek hazirlikli olun. Cogu halkli elestiriler bunuda goz onunde bulundurun. Cunku hem 90 kusur bin hem cc yok. Sormadim bu arada farlar halojen mi mercex xenon mevcut mu.

Çok teşekkür ederim. Keşke herkes sizin gibi tüm mesajları okuyup da yorum yapıp sizin gibi objektif ve kibar olsa da benim de moralim bozulmasa :) Şimdi eleştiriler genelde fiyatla ilgili ama herkes şunu da anlasın ben bu aracı 5 sene sonra satarken 5 senelik leon ve 5 senelik golf fiyatına satmayacağım yani o araç sahiplerinden daha az zarar edeceğim çünkü premium araç. Farlar en yüksek teknoloji sanırım yani nokta nokta değil direk çizgi şeklinde hangisi ne oluyor adlarını bilmiyorum ama.. CC olsaydı da kullanacağımı düşünmüyorum.
    Tekrar yorumunuz için çok teşekkürler.

• hocam hayırlı olsun...zevkler ve renkler farklıdır ama 95 000 tl çok fazla bu araç için...
  • Ya arkadaş ne CC imiş ya Eskiden nasıl kullanıyordunuz arabayı ? Uzun yolda da Gaza basın bir zahmet

Tamam 100 k para veriyorsun olması lazım ama olmadıysa dünya nın sonu mu ? Şahsen CC yi sevmem babamın aracında var benimkinde yok sıkıntısınıda hiç çekmedim
  • Abovvvv. Ne ettin emmi :) Saka bir yana icinize sindiyse bize de hayirli olsun demek duser :)

• fiyat biraz pahallı be :) umarım pişman olmazsınız.
  • Hayırlı olsun dostum

• Son mesajımdan sonraki güzel yorumlar benim yüzümde bir gülümseme yol açtı :) Çok moralimi bozmuşlardı ya sağolun :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.