Şimdi Ara

2012 YGS LYS SÖZELCİLER DENEMELER NETLER HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sadece sözelcilere yönelik bi konu açmak istedim eksiler artılar herşeyi konuşalım

Misal : Pi analitik ilk yerleştirme puanım ygs :324
    Pi analitik deneme : 367
    Töder: 353

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 9 Kasım 2011; 22:19:33 >

• takipteyim
  • Takip.
  • Sizde konusun arkadaslar misal konu olarak neleri işliyosunuz anlamadıgınız konuları falan hep söyleyin destek oluruz
  • LYS Edebiyat sıfırdan nasıl çalışmak gerekir? Varmıdır taktiği, planı?
  • Dilbilgisi zorluyordu ama üzerine giderek hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Dilbilgisi zorluyordu ama üzerine giderek hallettim.

valla aynı durumdayım bende ilk başta gözüm korktu bi çözmeye başladım gerisi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu olarak tarihten osmanlı kuruluş devri,coğrafya iklim elemanlarındayım,türkçe sözcük türleri,felsefedede ahlak felsefesini bitirdim
  • dershaneye gidiyorsanız hiç acele etmeyin ama edebiyat olarak bende haftaya cuma baslamayı planlıyorum ilk öncelikle bi şiir bilgisidir onları halledicem sonra dönemlere gecicem dönem yazarlarını halletcem daha sonra yok 17.yy şairleri onlara sonrada yazar eser :):):) ve bol bol tekrar ...
  • arkadaşlar lys tarihe nasıl çalışıyorsunuz? çok fazla bilgi var ve sürekli tekrar isteyen bir ders.ancak yeni konular,ygs tekrar,diğer dersler,test,soru,okul,yazılı derken lys tekrara fazla da vakit bulamıyorum ben şu aralar açıkçası.siz unutmamak için nasıl çalışıyorsunuz?
    güzel konu olmuş. bir de nereleri istediğimizi yazalım bence. bunda da ben başlayayım.
    edebiyat öğretmenliği veya türkçe öğretmenliği istiyorum ben. ege veya 9 eylülde..
    ygs deneme puanlarım istediğimin baya altında şu an. 350 civarı yapabiliyorum. ama inanıyorum ki hepimiz başarabiliriz.. üniversiteli olma yolunda başarılar dilerim :)
  • Anlatım bozuklukları ve dil bilgisi biraz sıkıntıya sokuyo ama olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: edebiyatHİOK

arkadaşlar lys tarihe nasıl çalışıyorsunuz? çok fazla bilgi var ve sürekli tekrar isteyen bir ders.ancak yeni konular,ygs tekrar,diğer dersler,test,soru,okul,yazılı derken lys tekrara fazla da vakit bulamıyorum ben şu aralar açıkçası.siz unutmamak için nasıl çalışıyorsunuz?
    güzel konu olmuş. bir de nereleri istediğimizi yazalım bence. bunda da ben başlayayım.
    edebiyat öğretmenliği veya türkçe öğretmenliği istiyorum ben. ege veya 9 eylülde..
    ygs deneme puanlarım istediğimin baya altında şu an. 350 civarı yapabiliyorum. ama inanıyorum ki hepimiz başarabiliriz.. üniversiteli olma yolunda başarılar dilerim :)

hocam bende 340-350 civarı yapıyorum ama yükselecek daha yolun başındayız

• Arkadaşlar Ygs ve lys için fen matematik konu anlatımlı eğitim seti(kitap olarak) almak istiyorum hangi yayını tavsiye edersiniz.
  • kesinlikle öyle sps1991... sen hangi ünv/bölümü istiyorsun?
  • sayısalcıyım, tarihim berbattır. ygs için ne yapabilirim, 1-2 ayda halledilecek bir şey mi? tüm sözelcilere buradan saygılar..
  • Edebiyat çalışmaya başlayan var mı? Ben bu hafta başlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostbusters123

sayısalcıyım, tarihim berbattır. ygs için ne yapabilirim, 1-2 ayda halledilecek bir şey mi? tüm sözelcilere buradan saygılar..

tarihden 15-16 yapıyorum ve sana tavsiyem bol soru çöz bide bazı önemli olay,kişi,savaş ve tarihleri ezberle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Edebiyat çalışmaya başlayan var mı? Ben bu hafta başlamayı düşünüyorum.

galiba bu salı başlarım
  • Beyler coğrafyayı nasıl çalışıyorsunuz. Biraz zorlanıyorum coğrafyadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: alykoo

Beyler coğrafyayı nasıl çalışıyorsunuz. Biraz zorlanıyorum coğrafyadan

Aynen Arkadaşlar Tarih 15 Net Civarı Türkçe Dil Bilgisini Saymazsak 28-29 Civarı Felsefe 5-7 Net Ama Coğrafya 3-4 Net

Çalışma Yöntemi Kaynak Vs.Önerileri Bekliyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.