Şimdi Ara

2012 Pmyo sınavına girecekler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
30.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saol teşekkür ederim ygs ye çalışmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerpeten123

saol teşekkür ederim ygs ye çalışmaya devam

Rica.

YGS devam.1 ay kala sıkı tutun.
  • ygs puanıın hepsi 300 geçmesimi lazım ygs 6 puanım 360 filan geliyor ygs 1 puanım 300 lerde hangisi dikkate alınır sayısalcıyım
  • babamın polis olması benim işime yararmı şöylede bi durum var .babam kendi emeğimle geçmemi istiyor herhangi bi şekilde karışmıycağını söyledi.
  • quote:

ygs puanıın hepsi 300 geçmesimi lazım ygs 6 puanım 360 filan geliyor ygs 1 puanım 300 lerde hangisi dikkate alınır sayısalcıyım

Fark etmez.Herhangı puan turunden ıstenılen taban puanı almak yeterlıdır.
  • quote:

babamın polis olması benim işime yararmı şöylede bi durum var .babam kendi emeğimle geçmemi istiyor herhangi bi şekilde karışmıycağını söyledi.

Babanızın polıs olması işinize yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Merhaba arkadaşlar.Bakalım Türkçede calısıyorum bu sene umarım birşeyler yaparız...

Ygs 2010 çok basit oldugu halde puan 280 istendi.Bu sene ygs zordu gene 280 istendi.Yanı bundan sonrada 280 istenecektir.

Bu arada yaklasık 5 senedir pmyo ile ilgileniyorum ve bilgi topluyorum.Olabildigince okul ve öğrenci arkadaşlarla iç içe olmaya calısıyorum.Eğer pmyo - akademi - kolej - pomem hakkında sorusu olan olursa bana mutlaka özelden ulaşsınlar.Ben elimden geldigince sorularınıza acıklık getiriririm cevaplarım.Aklınızda soru kalmasın hiç.

Benım planım bütün konuları ygs sınavına bir kaç ay kala bitirmek ve full soru + deneme çözmek.

Ygs den sonra tamamen Yediiklim ve Yargı yayınlarından pmyo denemelerine odaklanacagım.Sizlerede tavsiyem sayısalcısınızdır barajı geçeyim sözellere ygs den sonra calısırım diyorsunuzdur belki.Bence öyle bir hata yapmayın.Ygs bölümünü halledin Türkçeyide , Sosyalide , Mat ıda.Ygs den sonra pmyo sınavı ıcın kalan zamana anayasa ve güncel haber calısır deneme çözersiniz.Konu çalışmazsanız rahat edersiniz.

Varsa 2012 pmyo sınavına hazırlanan arkadaşlar nasıl bir plan izlediginizi yazabilirsiniz...

İyi günler...

Kardeş bende Pmyo istiyorum ama ön alt dislerim yamuk elenir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 18eylül

quote:

Merhaba arkadaşlar.Bakalım Türkçede calısıyorum bu sene umarım birşeyler yaparız...

Ygs 2010 çok basit oldugu halde puan 280 istendi.Bu sene ygs zordu gene 280 istendi.Yanı bundan sonrada 280 istenecektir.

Bu arada yaklasık 5 senedir pmyo ile ilgileniyorum ve bilgi topluyorum.Olabildigince okul ve öğrenci arkadaşlarla iç içe olmaya calısıyorum.Eğer pmyo - akademi - kolej - pomem hakkında sorusu olan olursa bana mutlaka özelden ulaşsınlar.Ben elimden geldigince sorularınıza acıklık getiriririm cevaplarım.Aklınızda soru kalmasın hiç.

Benım planım bütün konuları ygs sınavına bir kaç ay kala bitirmek ve full soru + deneme çözmek.

Ygs den sonra tamamen Yediiklim ve Yargı yayınlarından pmyo denemelerine odaklanacagım.Sizlerede tavsiyem sayısalcısınızdır barajı geçeyim sözellere ygs den sonra calısırım diyorsunuzdur belki.Bence öyle bir hata yapmayın.Ygs bölümünü halledin Türkçeyide , Sosyalide , Mat ıda.Ygs den sonra pmyo sınavı ıcın kalan zamana anayasa ve güncel haber calısır deneme çözersiniz.Konu çalışmazsanız rahat edersiniz.

Varsa 2012 pmyo sınavına hazırlanan arkadaşlar nasıl bir plan izlediginizi yazabilirsiniz...

İyi günler...

Kardeş bende Pmyo istiyorum ama ön alt dislerim yamuk elenir miyim?

Ön dşler önemlıdır.Güldügünüz zaman görünürde eşgal belırlıyorsa sorun yaratabılır.

• Herkes inek gibi çalışsın bu sene çok başvuru olacak çoooooooooook.
  • quote:

Herkes inek gibi çalışsın bu sene çok başvuru olacak çoooooooooook.

aynen puan çok düştü çok asılmamız gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: stelleNn

quote:

Herkes inek gibi çalışsın bu sene çok başvuru olacak çoooooooooook.

aynen puan çok düştü çok asılmamız gerek

YGS sonucları nasıl ? İyi bekliyor musunuz?
  • merhaba.kasıgımda fıtık ameliyat izi var 4 cm cıvarında engel olurmu polis olmama
  • gözler 1 dereceyi aştığında kesin eliyolar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak484

merhaba.kasıgımda fıtık ameliyat izi var 4 cm cıvarında engel olurmu polis olmama

Sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bihtimal

gözler 1 dereceyi aştığında kesin eliyolar mı

Evet
  • rev6 R kullanıcısına yanıt
    salamayın arkadaşlar lütfen çaycı olmuş geri hizmet alsa bile düşün bi ben polis olmak için herşeyimi ortaya koymuşum sorunumu çözememişler bende hiç bişi demeden geri hizzmette çaycılık yapıcam he olmak istedigim meslekten adamlara çay dagıtıcam biraz saçma geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.