Şimdi Ara

2012 Doblo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar arac bir abimin sıfır almıstı işleri bozuldu nakit ihtiyacı var. arac sıfırdan farksızdır 17.000 km dedir bakımları yapılmıstır hatasızdır ekstraları mevcuttur.
    arac hataydadır. fiyat 30.000 düşünülmektedir pazarlık payı vardır
    ilan linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-cok-acil-satilik-97673228/detay/

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

arkadaslar arac bir abimin sıfır almıstı işleri bozuldu nakit ihtiyacı var. arac sıfırdan farksızdır 17.000 km dedir bakımları yapılmıstır hatasızdır ekstraları mevcuttur.
    ilan linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-cok-acil-satilik-97673228/detay/

Sıfır kmsi 28730 TL !

• dogru olabilirsin arkadasım artı ekstralar ile aracın maliyeti 34.000 TL oldugunu soyledi tanıdıgım.
    Arac benim değil. fiyat da benim değil. sadece satmak istediği için ilanını hazırladım ve yazdım benden bu kadar :) yani elçiyim zeval olmaz :)
    astra h 1.6 115 bg
    ruhumuz olmadan sadece bir makineyiz.
  • quote:

dogru olabilirsin arkadasım artı ekstralar ile aracın maliyeti 34.000 TL oldugunu soyledi tanıdıgım.
    Arac benim değil. fiyat da benim değil. sadece satmak istediği için ilanını hazırladım ve yazdım benden bu kadar :) yani elçiyim zeval olmaz :)

Benim şahsına herhangi bir ithamda bulunmadım, bu yazımda da bulunmuyorum.
    İlandaki fiyata ve acil satılık olarak belirtilmesine karşın aracın sıfır km fiyatını yazdım.
    Her ne kadar extra aksesuar olursa olsun, hiç bir aracın sıfırından daha fazla edeceğini düşünmüyorum.

Artık insanlarda öyle bir psikloji oluştuki , önceden senelerce binmek için ya da bir amaç için alınan arabalar artık alındıktan hemen sonra kar maksadı ile meşhur siteler vasıtası ile satılığa çıkartılıyor. Hatta bir çoğumuzda aynı harekette bulunuyoruz.

Umarım aracın istenilen rakama alıcısı çıkar.

• quote:

arkadaslar arac bir abimin sıfır almıstı işleri bozuldu nakit ihtiyacı var. arac sıfırdan farksızdır 17.000 km dedir bakımları yapılmıstır hatasızdır ekstraları mevcuttur.
    ilan linki

hayırlısı kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Doblo
    10 yıl önce açıldı
    2010 -2011 model sedan clio
    9 yıl önce açıldı
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.