Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevaplar;
    1- Imid de video seyredemezsiniz, navigasyon-dvd-tv ekranı taktırmanız lazım.
    2- usb den mp3 lerin resmi çıkmaz, illaki iphone-ipod lazım, onda da her parça için, parçaya itıunes ile resim eklemelisiniz.
    3- dikkat etmedim ama, ilk klima açılışında, kanallarda toz kaldıysa yüze üflememek için özellikle ayarlanmış olabilirmi?
    4- ?
    5- Ben film için mayısı bekliyorum, çünkü cam biraz özel gibi geldi, hafif renkli, eğer sıcaklarda sıkıntı olmazsa yapmayacağım,
    6- ?
    7-?

iyi sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 9 Mart 2012; 18:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxednxxx

quote:

Orijinalden alıntı: İsoman78

quote:

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Bu durumda ben sadece arka cam ve arka kapılara uygulatacağım herhalde.

Aslında keşke bu konuya açıklık getirseler de bizde kanunun elverdiği ölçülerde gönlümüze göre aracımıza uygulasak.

Filim yaptırmayı bende kesin düşünüyordum ama bu yasak muhabbetleri ve enson bi arkadaşımın yaşadığım yerde ceza yemesi söktürürken ki çıkan aksaklıklardan ekstra masraf açması hikayesini dinlerken iyice soğudum yoksa kesin karar vermişrim 3m 1 numara filme. Sadece arka camlara yapılan uygulamalar nasıl görünüyor ben hiç karşılaşmadım, bu dumda bende düşünebilirim.

Hiç yoktan iyidir diyorum dostum. Bu benim şu anda kullandığım aracım. i30. Fabrika çıkışı arka cam filmliydi.

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın

Fabrika kıyak yapmış desene:)
    Güzel duruyor herhalde buna birşey diyecek halleri yoktur. Bakalım birde kısmet olur civic te görebilirsek daha iyi olur tabi ama seninkide fikir veriyor teşekkürler. bu sanırım 2 numara. bende ya sadece arkaları yada önler 1 arkalar 2 numara olarak yaptırıcam gibi görünüyor.

• Benim civic gelince ben arkalara yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü bugüne kadar i30 ile trafikte hiç sorun yaşamadım. Hangimiz önce yaptırırsak burada resimlerini paylaşalım ki fikir sahibi olalım.
    Ben kısmet olursa 19-23 mart arası teslim alacağım. eh 1 hafta 10 gün tanışma süresi olsa, demek ki nisanın ilk haftası falan yaptırırım film.:)
  • Bende Şereflikoçhisarda çalışıyorum onun için yazı beklemezsem ve buradakileri gözüm tutmazsa Ankarada yaptırırım. Arabam da 13gibi hazır olacak ama Adanadan(Hem adanalıyım hemde sorduğum hiçbir yerde elegance düz vitesi 47.385 lansman fiyatına bulamadığım için ordan verdim siparişi) teslim alacağım için haftasonunu bekliycem 17sinde alıcam inşallah. İyi fikir hem resim hemde Ankaradan yer tavsiyesi veririz ozaman.
    Bu arada yine sadece arkalarmı yoksa önlerede yaptırıcak mısın? Kaç numara olacağına karar verdin mi?
  • quote:

Bende Şereflikoçhisarda çalışıyorum onun için yazı beklemezsem ve buradakileri gözüm tutmazsa Ankarada yaptırırım. Arabam da 13gibi hazır olacak ama Adanadan(Hem adanalıyım hemde sorduğum hiçbir yerde elegance düz vitesi 47.385 lansman fiyatına bulamadığım için ordan verdim siparişi) teslim alacağım için haftasonunu bekliycem 17sinde alıcam inşallah. İyi fikir hem resim hemde Ankaradan yer tavsiyesi veririz ozaman.
    Bu arada yine sadece arkalarmı yoksa önlerede yaptırıcak mısın? Kaç numara olacağına karar verdin mi?

Sadece arkalara 1 numara film düşünüyorum. Aslında bu isin sonu yok insanın canı neler istemiyoruz, metal Kapi eşikliğide çok güzel olur, navigasyonda harika olur
    İstekler bitmiyor dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Bu mu?

yoksa bu mu?

ne dersiniz?

Bence alttaki, ama sadece alt çizgi olarak yapılırsa sanki daha orijinal bir görüntü verir gibime geliyor. Yani far altı olsun ama yanlardan yukarıya çıkmasın .

• quote:

quote:

Bende Şereflikoçhisarda çalışıyorum onun için yazı beklemezsem ve buradakileri gözüm tutmazsa Ankarada yaptırırım. Arabam da 13gibi hazır olacak ama Adanadan(Hem adanalıyım hemde sorduğum hiçbir yerde elegance düz vitesi 47.385 lansman fiyatına bulamadığım için ordan verdim siparişi) teslim alacağım için haftasonunu bekliycem 17sinde alıcam inşallah. İyi fikir hem resim hemde Ankaradan yer tavsiyesi veririz ozaman.

Sadece arkalara 1 numara film düşünüyorum. Aslında bu isin sonu yok insanın canı neler istemiyoruz, metal Kapi eşikliğide çok güzel olur, navigasyonda harika olur

Çok haklısın bu işin sonu yok; navigasyon başta olmak üzere benimde gönlümden geçen çok şey var, bir araba parası kadar harcasak yeridir. Fakat benim civic i tercih etmemde ki önemli sebeplerden biri de fiyatıydı. elegance bi araba alıp bir de hatırı sayılır bir parayı ekstralara vermek bu ekonomi olayına ters geliyor. kesin yaptırıcam dediğim şeyler lpg(ekonomi adına malum benzinde dün 4.5tl oldu), cam filmi (3 aylık kızım için), bagaj kapağı üstüne spoiler(arka biraz destek istiyor estetik açıdan), bagaj havuzu. bunundışında ki şeyleri zamana bırakıcam malum ilk an hevesle sonradan gereksiz gelecek şeyler yapmak istemiyorum. Ben t.v de modifiye programlarını keyifle izliyorum fakat iş arabaya masraf yapmaya gelince arabayı ilk alırken alabileceğimin en iyisini alır keyfime bakarım diyenlerdenim öte yandan param varsa modifiye değil bir üst sınıfa göz dikerim bu durumda accord olurdu mesela (çok da hoş olurdu be:)

• İzmir buluşması gerçekleşti,

bilginize,

http://forum.donanimhaber.com/m_58037665/mpage_2/key_/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Çok haklısın bu işin sonu yok; navigasyon başta olmak üzere benimde gönlümden geçen çok şey var, bir araba parası kadar harcasak yeridir. Fakat benim civic i tercih etmemde ki önemli sebeplerden biri de fiyatıydı. elegance bi araba alıp bir de hatırı sayılır bir parayı ekstralara vermek bu ekonomi olayına ters geliyor. kesin yaptırıcam dediğim şeyler lpg(ekonomi adına malum benzinde dün 4.5tl oldu), cam filmi (3 aylık kızım için), bagaj kapağı üstüne spoiler(arka biraz destek istiyor estetik açıdan), bagaj havuzu. bunundışında ki şeyleri zamana bırakıcam malum ilk an hevesle sonradan gereksiz gelecek şeyler yapmak istemiyorum. Ben t.v de modifiye programlarını keyifle izliyorum fakat iş arabaya masraf yapmaya gelince arabayı ilk alırken alabileceğimin en iyisini alır keyfime bakarım diyenlerdenim öte yandan param varsa modifiye değil bir üst sınıfa göz dikerim bu durumda accord olurdu mesela (çok da hoş olurdu be:)

Bende neler istiyorum neler Ama herhalde yapacağım harcamalar çok fazla olamayacak gibi, ilk iş LPG taktıracağım. Sonra bagaj havuzu. arkaya cam filmi ve beelki eşim izin verirse yan rüzgarlıklar. Daha ötesi olamıyor maalesef.

Zaten alt sınıf bir araçtan üst sınıf bir araca geçince + alt sınıf baz modelden bir üst sınıf ful modele geçince ilk etapta insan fazlasını istemiyor zaten. Fazla açgözlü olmamak gerek.

Ayrıca sana kesinlikle katıldığım bir konu var ki, büyük paralar tutan modifiye yapacağıma daha üst sınıf bir araç almak daha mantıklı geliyor bana. Bu da sanırım Accord olur gibime geliyor.

• quote:

İzmir buluşması gerçekleşti,

bilginize,

5 arabamı katıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

İzmir buluşması gerçekleşti,

bilginize,

5 arabamı katıldı

Evet 5 yeni kasa 1 eski kasa. Tabi sende katılırım demiştin unutmadım bunu da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eziklik olacaktı, ondan gelmedim, yeni kasa alıca inşallah katılırım
  • Arkadaşlar Honda'nın yurtdışı videosunu izledim ve bluetooth var diyor. 3ncü dünya ülkesi muamelesi görmekten usandım inanın. Neden oradaki versiyonunda var bizde yok????

Bence aramızda anlaşıp Honda Türkiye'yi protesto yağmuruna tutalım. Ne dersiniz?

izleyin bana hak vereceksiniz;

http://automobiles.honda.com/civic-sedan/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxednxxx -- 13 Mart 2012; 15:51:15 >
  • Elegance plus diye model gelirse onları da eklerler.

Ama bu defa da bizde olan bir şeyleri çıkarırlar ki fiyat uçmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Elegance plus diye model gelirse onları da eklerler.

Ama bu defa da bizde olan bir şeyleri çıkarırlar ki fiyat uçmasın

O öyle olmuyor, şu anda Türkiye'de satılan Elegance full modeline karşılık gelen modelde var.

EX-L. Fiyatı da anahtar teslim 22.725 USD. litresi 1 dolar benzin fiyatıyla.

Bunun bir üst modeli ise yine EX-L ( Navigasyonlu ) olarak satılıyor. Onun fiyatıda 23.455 USD.

Yani hakkımız yeniliyor alenen.

Bir inceleyin şu linki;

http://automobiles.honda.com/tools/build-price/trims.aspx?ModelName=Civic%20Sedan&ModelYear=2012&ModelID=FB2F9CJNW&EColor=NH-578&IColor=ST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxednxxx -- 13 Mart 2012; 16:44:29 >

• Yurtdışı ürünleri TR ile kıyaslamayın üzülürsünüz.

Alım gücü açısından 22.000 usd bizim 25.000 TL denk gelir,
    ama bizde hangi ürün ucuz ki?

boşverin dışarıyı,
    ürünleri bizim TR içi muadilleri ile kıyaslayın,
    ör:
    toyota full; 58.000
    civic full: 51.000
  • Veri vergi vergi... hayatımız vergi
    Hondanın suçu yok , kabahat 3.dünya devletinde
  • Geçen hafta aldığım Dream otomatik için artık yakıt verisi verebilirim. Şehirler arası (250 km gidiş, 250 km dönüş) 6.2 lt / 100 km yaktı. Şehiriçi istanbulda 9.0 lt yakıyor şimdilik. 97 oktan kullanıyorum.
    Fakat köprüyü az trafikli saatlerde geçmeyi tercih ediyorum ve bir önceki aracım 2005 honda otomatiğe göre çok daha dikkatli kullanıyorum. Yine de genel olarak beklentilerimden iyi çıktı. İstanbulda iş trafiğine giren varsa karşılaştırma yapalım...

Arabayı henüz almamış olanlar için en önemli artılardan birinin (2005'e kıyasla) içeri ses almaması olduğunu söyleyebilirim.

Aux'u düzenli olarak kullanıp iphone'dan müzik dinliyorum. Çok verimli.
    Honda denilince akla gelen "küçük bagaj" olayı da artık tamamen bitti diyebiliriz. Fakat bagajı kapatırken çok ses gelmesini anlayamadım. Kapı sesini bu kadar iyileştirmişler fakat o duruyor.
    Arka kapıların içine de bölme konulması iyi bir şey. BMW gibi araçlarda bu tip şeylerin baz versiyonlarda olmadığını düşünürsek..

• quote:

Veri vergi vergi... hayatımız vergi

Ama ben bluetooth talebimizi topluca Honda Türkiye'ye iletmemiz taraftarıyım. Diğer markaların birçoğunda standart olan bir özellik neden bu civiclerde yok?
  • quote:

quote:

Veri vergi vergi... hayatımız vergi

Ama ben bluetooth talebimizi topluca Honda Türkiye'ye iletmemiz taraftarıyım. Diğer markaların birçoğunda standart olan bir özellik neden bu civiclerde yok?

O zaman opsiyon listesindeki malzemeleri satamayacaklar.

Arabanın baz fiyatı da yükselmiş olacağı için ekonomi avantajını kaybetmeye başlayacak
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.