Şimdi Ara

2012 3.20d M paket. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kurban kestirin bence.Allah nazardan saklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

yeni 3 serisi ne zaman geliyomuş bi bilginiz varmı acaba

şubat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Kasa değiştirecek. Paralar aynen çöpe.

Güle güle kullan tabi.

Ne alaka , bu araba degilmi ? yeni gelecek olanin vergisi belli,fiyatida daha fazla olacak,ustelik arkadas en az 5 ay beklemicek..

Copeymis
  • quote:

Güle güle kullan tabi.

Yeni kasanin 150.000 dan aşağıya satılacağını düşünmüyorum, Ayrıca yeni kasa bu kasadan cok farklı değil.

Ayrıca bayı 6-7 aya kadar gelmez dedi yeni kasa için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLLeDosH -- 18 Ekim 2011; 13:50:09 >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Alıdığınız araç yıllardır üretilen kendini kanıtlamış, süprizi olmayan bir araba.

Ancak geçen cuma (14.10.2011) yeni 3 kasa (F30) tanıtıldı Almanya'da. Hatta bu hafta da sipariş alımına başlandı.

Haberiniz olup da iyi bir indirim yakaladıysanız güzel, ama tipik otomobil satıcısı davranışıyla size yenisinden haber vermeyip satışı yaptılarsa, yazıklar olsun onlara.

En azından ÖTV bindirimsiz almışsınız o bile büyük kar tek başına. Yeni kasa Türkiye'ye gelince 320d pek alınabilecek fiyata satılmayacak. 1.6lt Turbo Benzinlileri, şimdiki 320i fiyatına satacaklar büyül ihtimalle.

Umarım uzun yıllar kazasız, belasız, keyifle ve en önemlisi sevdiklerinizle binersiniz yeni aracınıza.

PS: Şimdi okurken karşıma çıktı. Yeni 3 Serisinin tabanı şu anda üretilen 1 Serisinin platformuymuş. Yani son gerçek BMW 3 Serisini almış bulunuyorsunuz. Sadece bu bile aldığınız aracı almak için geçerli sebep. (EDIT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdiesel -- 18 Ekim 2011; 13:55:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sirdiesel

Öncelikle hayırlı olsun. Alıdığınız araç yıllardır üretilen kendini kanıtlamış, süprizi olmayan bir araba.

Ancak geçen cuma (14.10.2011) yeni 3 kasa (F30) tanıtıldı Almanya'da. Hatta bu hafta da sipariş alımına başlandı.

Haberiniz olup da iyi bir indirim yakaladıysanız güzel, ama tipik otomobil satıcısı davranışıyla size yenisinden haber vermeyip satışı yaptılarsa, yazıklar olsun onlara.

En azından ÖTV bindirimsiz almışsınız o bile büyük kar tek başına. Yeni kasa Türkiye'ye gelince 320d pek alınabilecek fiyata satılmayacak. 1.6lt Turbo Benzinlileri, şimdiki 320i fiyatına satacaklar büyül ihtimalle.

Umarım uzun yıllar kazasız, belasız, keyifle ve en önemlisi sevdiklerinizle binersiniz yeni aracınıza.

Teşekür ederim inandir 2 yıldır ilan aramaktan işime konsantre olamiyordum. Birde bu ötv dalgası çıktı iyice bunaldım alamacağım diye. Bayi yeni kasadan bahsetmedi ben sonra ben sorunca 7 ayı bulur ve fiyatı baya bır tuzlu olur dedıler. Benimde beklemeye niyetim yoktu. Tam dolu Bmw yi bu fiyata aldiğım içim mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLLeDosH -- 18 Ekim 2011; 13:56:58 >

• full+full derken neyi kast ettiniz? Mesela konsolda lcd ekran varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb

full+full derken neyi kast ettiniz? Mesela konsolda lcd ekran varmı?

Evet. 2012 modellerde konsolda ekran mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeLLeDosH

Merhaba dostlar,

Aracı 17.10.2011 de sipariş verdim. İnşallah hafta sonu kapımda. M paket full+full Beyaz hardal deri döşeme.

Kredi masrafları hariç 118.600 lira. Alla herkeze binmeyi nasip etsin.

2012 3.20d M paket.

2012 3.20d M paket.

Hayırlı osun
    İnşaallah hesabı kapatmışsındır.
    Benim arkadaşım da aynısından sipariş vermişti,
    Döviz 2.50 nin altına inmezse almayacak gibi..

• Fiyatı euro bazında anlaştık, zaten başka bir şekilde mümkün değil galiba.
    euro para onlara gecene kadar kaç para olursa o kadar ödemem gerekiyor.
  • sport plus 46500
    comfort ları 46.000 lere bırakıyorlar, nerdeyse passat fiyatına
    fakat kur şu an 2.55 ne yapmalı bilmiyorum. 520lerden de ses seda yok hala fiyat vermiyorlar, eğer 520dcomfort yeni ötv ile 80000 euroya çıkarsa yeni kasa 320dler 60000 eurodan aşağı geleceğini zannetmiyorum.
    Böylece bu zamanda satılan 320 ler 2. eldede fiyatlarını korur gibime geliyor. ne dersiniz?
  • 2010 mart ayında ben astra bakarken, 3.20d fiyatı 80.000 tl idi...

şimdi 2010 ikinci el fiyatı yaklaşık 110.000 lira...

almak lazım kısa zamanda şu zamlardan önce bir 3.20d...
  • 2010 yılında eur 2 liranın altında idi ve 80 liralık 320d lerde küllük , park sensörü , dijital klima gibi donanımlar mevcut değildi.

320d M plus paket denilen araçta M body ( 2010 yılında sadece bu 7000 eur idi jantlarla) , dijital klima , proffessional navigasyon , sunroof , bi xenon , deri koltuk , servotronic , dijital klima , katlanır dikiz aynaları , ışık paketi vs vs vs. var.

kısaca M plus paketindeki donanımı 2010 yılındaki 80 tl lik arabaya eklediğinde o araba da 100 lirayı geçiyordu .

şu an bu aracın deri döşeme fiyatı listede 52000 eur idi. acayip bir indirim ile zaten 46000 li rakamlara satılıyor. bir de üstüne ötv zammı geldi. muhtemelen bugün bu fiyatlara m paket 320d varken gelecek sen 3,18i benzinli alabileceğiz.
  • bu arada alan arkadaşıma hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah . Gerçekten çok güzel bir araba ,

İstanbul dan İzmir e geldim o kadar gazlamaya 5,5 litre tüketti ağzım açık kaldı.
  • Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Fiyat bu araç için uygun gözüksede bir müşterim bugün 44.250 euro fiyat aldı aynı araç için.
  • iki versiyonu var , eğer M paket için aldı ise 44 lü rakam normal. ama M plus paket için ise fiyat süper ötesi. iki paket arasında xenon ve sunroof farkı var.
  • quote:

Güle güle kullan tabi.

Şu anki kasası çıkacak olan yeni kasaya göre bana daha güzel görünüyor... Allah hayırlı sürüşler versin...
  • Güle güle kullanın ötv öncesindeki son 2.0 motorlar bunlar.....
  • hayırlı olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

iki versiyonu var , eğer M paket için aldı ise 44 lü rakam normal. ama M plus paket için ise fiyat süper ötesi. iki paket arasında xenon ve sunroof farkı var.

Aracım M plus paket.
    Yanimda galerici ile gittim kendisi 3 adet satın aldı..

Mesaj atıp hayırlı olsun diyen arkadaşlar teşekkür ederim saolun allah sizede nasip etsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.